Golden je napisao(la):zavisi koliki ti je monitor, sa 625va UPS ce ti biti opterecen 35-40% sa 19` monitorom i danas dobrim kompjuterom.
a sa 425va cenim da bi trebalo da radi ali bar negde na 60-80% opterecenja mozda i manje (neradi mi trenutno matematika)
mikis je napisao(la):Pogledaj starije postove, već je par puta pisano o njemu. Ja imam KingPro 625VA model i izuzetno sam zadovoljan (pola sobe mi je priključeno na njega). Jeftiniji u toj klasi je Mustek.
Moj KingPro ima istu onakvu utičnicu pozadi (šuko?) što je sjajna stvar jer se u nju može ubosti produžni kabl sa dovoljno utičnica za sve potrebne uređaje.
nesharm je napisao(la):Po meni koji sam ga probao, UPS je sasvim ok za te pare, ali racunajte + 20% poreza jer PIN radi sve 'na belo'. Musteka nisam probao, a imacu ga za par dana (ortak kupuje, pa cu javiti koliko valja).
nesharm je napisao(la):Po meni koji sam ga probao, UPS je sasvim ok za te pare, ali racunajte + 20% poreza jer PIN radi sve 'na belo'. Musteka nisam probao, a imacu ga za par dana (ortak kupuje, pa cu javiti koliko valja).
Golden je napisao(la):ps. ponosan vlasnik PCM Pro 625va![]()
Mudro zboris!raindog je napisao(la):...
posto svi hvale pcm pro 625 cim skupim pare uzimam ga ko ga shisha sto mustek obavlja posao i sto je jeftiniji
raindog je napisao(la):...
jel znas gde moze da se kupi po mogucstvu u ns jer pinsoft ima samo king verziju na lageru
koliko ti drzi komp kad nestane struje i koja ti je konfiguracija
nesharm je napisao(la):Ovako, probao sam Musteka, za 50€ je vise nego dobar, ali on ima ogranicenje u tom obliku sto pozadi ima muske tropinske stekere, znaci nema vezivanja razdelnika na njega (sto recimo Powercom ima i to mi se i svidja, moz da vezes 6-delni razdelnik na kome su stub, TV, komp i monitor)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari