A sto ne uvedete posebnu sluzbu za ispitivanje musterija?
Neki Gvantanamo recimo? Pa dok lepo ne prizna nema kuci da ide, to bi bilo najlepse.![]()
Korisnik nije duzhan da se pravda. Prosto mogu da dodjem i da kazhem da je dotichno parche tehnike od moje sestre i da jednostavno ne znam nishta sem da - ne radi. Pa ti dokazhi da se nije postupalo po propisima.
Ne nego cu da odem u servis i kazem: "Dobar dan. Meni se u garanciji pokvario procesor, ja sam ga malo Overclockovao i pokvario se" A oni ce reci:"Nema frke popravicemo ti dodji u sredu"?
znachi ako izogri neki dio na komponenti (bez obzira koja je)
to spada pod fizicka ostecenja i nema garancije?![]()
Ma naravno. To sam i ja pokusavo da kazem. Nikako ne treba bilo ko da se pravda.
Samo kazem da je mnogo lakse reci sta je prethodilo kvaru, ako je moguce. To ce UBRZATI, veruj mi, resenje problema. I to ide u korist svima.
Musterija, sto se mene tice kao servisera, moze da uradi bas kao sto kazes. Ali vreme koje mi u tom slucaju treba da ustanovim zasto i kako ne radi je mnoooogo duze. Shavti da niko od nas ne poseduje magicne sposobnosti ni carobni stapic.
Musterija moze i ima to pravo ali nije obaveza. Isto kao sto i serviser ima pravo da drzi i servisira robu 45 dana ali ni to nije obaveza. Ako pocne takvo preganjanje NIKOME ne donosi nista dobro.
Ja sam se preganjao sa likom i posle 10 minuta preganjanja sam prosto rekao daj mi to ovamo i idem kucji. Naravno da meni nije dobro donelo nishta osim shto i dalje problem koji imam postoji, dok se on josh "naljutio" shto nije mogao da mi pomogne.
Samo bih voleo da znam da li cje docji dan kada cje tih famoznih 45 dana spasti na 7 koliko i jeste zakonski rok ako ti se roba ne dopadne da mozhesh automatski da je vratish. Bash se svaka i svachija [ nebitno da li je moja, njegova ili njena] komponenta testira 45 dana. Kako da ne... Znachi koristish pravo zadrzhavanja makar je ne pipnuo mesec dana od tih 45 a kada kupac insistira na njegovom pravu zakonom odredjenim onda nastaje "preganjanje" ...
Svaka chast pojedincima koji se bave servisiranjem komponenti :wave:
Ovde ispade citava svadja dali je ovako kako mi mislimo kakva treba biti garancija.
E sad vidite ovo mom drugu izgorelo napajanje od 150e i pritom @sjebalo sve zivo plocu memoriju grafiku on lepo odnese kod likova gde je kupio kad oni nece da priznaju garanciju za plocu memoriju i grafiku nego samo za napajanje a ocigledno neispravno napajanje prouzrocilo stetu.
Zato i postoji inspekcija da resi takav spor. Drugar ti je sigurno ostecen i treba da se zali.
Sorry za off :
Nije mesto ni vreme gde cjesh se podsecjati svojih frustracija iz detinjstva jer razumem te, svi ih imamo.
Puno srecje u daljem radu ti zheilm i uspeha sa shto manje nerviranja i ako se ikada sretnemo da popijemo neshto iza kutija jer svakome se desi da ima losh dan, ne prespavanu nocj ili nazhalost rep iz "detinjstva" kako kazhesh.
Ostalo je da se vidi on im je reklamiro imaju 45 dana valjda ce zameniti ako nezamene i ja sam mu reko da zove inspekciju.
Da.
Retke su ali stvarno jaaaaako retke situacije da elektronska kompnenta (bilo koja) izgori "sama od sebe".
Najčešći, ali ne i jedini, razlog tako nečemu je problem napona, što je prouzrokovano neispravnim napajanjem ili visokonaponskim udarom na neku od periferija. Garancije ne pokrivaju takva oštećenja. Time se bave osiguravajuća društva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari