Kupovina novog TV po zadatim parametrima pretvorila se u Tantalove muke.
Sta necu:
- necu precenjenu plazmu
- ne mogu da cekam da se LCD poboljsa
- ne mogu da docekam novog "ubicu plazme i LCD-a" -- SED tehnologija snova koja objedinjava superiornost slike CRT-a uz panel flat dimenzije! (http://gear.ign.com/articles/679/679235p1.html)
- necu plastiku -- razne vivaxe, wegove, beko, turski grundig (strasno) i slicno.
- necu mainstream -- muka mi je vise od samsunga, LG i sl.
Sta hocu:
- CRT (Cathode ray tube) high-end (visa kategorija) televizor. Fensi dimenzije mi nisu bitne. Hocu ultra kvalitet slike koju jos uvek samo katoda moze da pruzi. Moze da ima i 100 kila i da je 1 m debeo. To nije bitno -- bitna je samo slika.
- 100Hz, 2 tjunera
- big screen (preko 72 cm)
- wide screen 16:9
- samo brendovi koji se nisu "pokvarlili" (Loewe, B&O, Philips, Panasonic, Toshiba, eventualno slovacki Sony)
- cena do 1000 EUR
Koji model CRT TVa predlazete?
Gde ovo u Beogradu da nadjem?
Da li neko dovozi iz inostranstva uz procenat?
Konkretni predlozi mogu na PM.
Hvala.
Sta necu:
- necu precenjenu plazmu
- ne mogu da cekam da se LCD poboljsa
- ne mogu da docekam novog "ubicu plazme i LCD-a" -- SED tehnologija snova koja objedinjava superiornost slike CRT-a uz panel flat dimenzije! (http://gear.ign.com/articles/679/679235p1.html)
- necu plastiku -- razne vivaxe, wegove, beko, turski grundig (strasno) i slicno.
- necu mainstream -- muka mi je vise od samsunga, LG i sl.
Sta hocu:
- CRT (Cathode ray tube) high-end (visa kategorija) televizor. Fensi dimenzije mi nisu bitne. Hocu ultra kvalitet slike koju jos uvek samo katoda moze da pruzi. Moze da ima i 100 kila i da je 1 m debeo. To nije bitno -- bitna je samo slika.
- 100Hz, 2 tjunera
- big screen (preko 72 cm)
- wide screen 16:9
- samo brendovi koji se nisu "pokvarlili" (Loewe, B&O, Philips, Panasonic, Toshiba, eventualno slovacki Sony)
- cena do 1000 EUR
Koji model CRT TVa predlazete?
Gde ovo u Beogradu da nadjem?
Da li neko dovozi iz inostranstva uz procenat?
Konkretni predlozi mogu na PM.
Hvala.
Poslednja izmena: