Majstor Zivota
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 319
Emisija koja uspostavlja kriterijume, nedeljom na BK... Prizanjte da ste na to pomislili....
Mislim, da li igrate najnovije igrice u onom vremenskom periodu u kom su izasle, ili kada naletite na neku od pomenutih??? Pitam ovo iz radoznalosti, tj zbog sebe, verovali ili ne, ja sam skoro zavrsio Vampire 2, pre neki dan zavrsio Prince of Persia "The sands of time" . Juce sam instalirao "P.O.P. Warrior Within" znaci gotovo da sam na pocetku. Imam instaliranog Riddicka, tek sam "oslepeo" u igrici, znaci tek izasao iz kruga zatvora (opet pocetak).
Mozda to "opravdavam" time sto sam do skoro imao GF4, a sada 9600pro, pa me tek sada igrice golicaju. Inace nisam klinac, tj ne zanosim se previse igricama, fax ne dozvoljava, a i devojka. A sta je sa vama??? Uspevate li da pratite trendove, i da li igrate vise igrica paralelno, ili tek kada se jedna zavrsi, druga pocinje? :type:
Mislim, da li igrate najnovije igrice u onom vremenskom periodu u kom su izasle, ili kada naletite na neku od pomenutih??? Pitam ovo iz radoznalosti, tj zbog sebe, verovali ili ne, ja sam skoro zavrsio Vampire 2, pre neki dan zavrsio Prince of Persia "The sands of time" . Juce sam instalirao "P.O.P. Warrior Within" znaci gotovo da sam na pocetku. Imam instaliranog Riddicka, tek sam "oslepeo" u igrici, znaci tek izasao iz kruga zatvora (opet pocetak).