Šta je novo?

Da li ste " U trendu" ? :)

Učlanjen(a)
01.12.2004
Poena
319
Emisija koja uspostavlja kriterijume, nedeljom na BK... Prizanjte da ste na to pomislili.... ;)

Mislim, da li igrate najnovije igrice u onom vremenskom periodu u kom su izasle, ili kada naletite na neku od pomenutih??? Pitam ovo iz radoznalosti, tj zbog sebe, verovali ili ne, ja sam skoro zavrsio Vampire 2, pre neki dan zavrsio Prince of Persia "The sands of time" . Juce sam instalirao "P.O.P. Warrior Within" znaci gotovo da sam na pocetku. Imam instaliranog Riddicka, tek sam "oslepeo" u igrici, znaci tek izasao iz kruga zatvora (opet pocetak). ;) Mozda to "opravdavam" time sto sam do skoro imao GF4, a sada 9600pro, pa me tek sada igrice golicaju. Inace nisam klinac, tj ne zanosim se previse igricama, fax ne dozvoljava, a i devojka. A sta je sa vama??? Uspevate li da pratite trendove, i da li igrate vise igrica paralelno, ili tek kada se jedna zavrsi, druga pocinje? :type:

Gadna je to stvar. Zonglirati virtuelni zivot sa realnim... Nekako sam za sada uspeo da relativnom postavim vagu na horizontalu, ali se plasim da uvodim ADSL... Ode mast u propast

au, loše je to sa ADSL-om... ne uvoditi nikako! :D :D :D

igram kad naletim na nesto. pokrenem igru par puta nedeljno po par sati, nekad i manje.

bogme ja sam odustao davno od SP igara, painkiller i fc sam presao jos kad su izasli, dum3 ne kao ni hl2, ostale tek nisam ni omirisao sem pandore.
kad stignem, onda Battlefield, CoD na netu/igraonici kad se imam vremena, inace se redovno skupljamo ponedeljkom.
Cekam novi SC da obrnem i to je to sto me za sada zanima od single player igara :)

Probam brdo stvari, ali pitanje je koliko ih prelazim. Zavisi koliko me neka igra zaintrigira. MP aspekt me vrlo malo ili nimalo ne zanima jer u multiju skoro iskljucivo igram Dotu (mod za WC3) i tome nista drugo ne moze da prismrdi pa ni nema smisla smarati se sa MPom. Zadnje sto sam presao su Doom 3 expansion i Armies Of Exigo (mada sam sigurno zaboravio 1-2 igre) i trenutno prelazim perfektni epansion za Spellforce - Shadow of the Phoenix! :smoke:
Cudno da sam upotrebio bas taj termin jerbo dolazi Spellforce 2 Blend Of Perfection uskoro...:)

edit: a sigurno cu izokrenuti uzduz i popreko Cossacks 2 Napoleonic Wars koji se ocekuje svakog dana...

Poslednja izmena:
Ja radim ovako:

Da mi keva pare za shishanje, a problem je u tome sto se prodaju igrice pored frizera :p Ostalo vec znate :D

Uglavnom igram igre cim izadju (ako su dobre). Npr, ovaj mesec sam kupio COLD FEAR i Brothers In Arms cim su izasli...

Dorry je napisao(la):
Ja radim ovako:

Da mi keva pare za shishanje, a problem je u tome sto se prodaju igrice pored frizera :p Ostalo vec znate :D

Uglavnom igram igre cim izadju (ako su dobre). Npr, ovaj mesec sam kupio COLD FEAR i Brothers In Arms cim su izasli...

Haha... :D Ja mislim da cju taj Coldfear i Brothers in Arms igrati, pa za jedno 2 meseca. Posto trenutno prelazim Princa2 , a cheka me Riddick kojim sam odusevljen... :) I dalje cju biti selja, sa "vupom" u vremenu... :S:

Ja sve igram sa popriličnom zadrškom zbog nedostatka vremena. Trenutno pikam Half Life 2, posle ću verovatno preći na Riddicka.

Eh, vi ste još dobro. Kod mene još stoji zadnja misija CoD, a imam expansion pack. Doom3, isto tek par levela, a ni instlirao nisam HL2, MOHA2 itd. Čak i NFSU2 nemam kad preći, iako sam autofil. Fax stisnuo, znate možda i sami, prve dvije godine su najteže, a poslije toga ću da igram Chessmaster 14000 :D . Kratak je život, ako ohćeš biti u trendu sa igricama, ozbiljno.

Ja ne igram nishta osim GT4 :D

Meni je samo bitno da kupim sto pre, da imam, a kada cu da igram to je nebitno. Samo da sto pre vidim. Tako sam pre neki dan nabacio Star Wars Republic Commando, sto i nije bas najnovije, Brothers in Arms, Act of War, igram Cold Fear i jedino sto jos zelim da imam je SWAT 4, mozda Silent Hunter i eventualno Project Snowblind ako se ispostavi da je igra dobra.

sve je pitanje hardware-a!
dosta ljudi nema kesha ;) pa se kasnije kupe jace graficke, i ondak vadis igre iz naftalina :D
ponekad otpikam QIII, cisto da vidim kako izgleda 400+ FPS-a :d

joj sada kada vam kazem sta najvise igram ima da mi se smejete :)

Dakle najvise igram Ultimate Mortal Kombat 3 preko sega emulatora :) Dakle igramo ja i ortak svaki dan ono vec smo 3 tastature promenili :D

Ja se igram iskljucivo u igraonici, igram dotu. U prilog tome je sto kuci imam a64 sa matrox g450 grafikom :) :)
Skoro uvek igramo najnoviju verziju, a nove izlaze svakih par dana tako da bi se moglo reci da sam u trendu :)

Trenutno igram NFSU2, i evo to već vučem jedno tri nedelje. Pre toga sam prešao KotOR2, i to sam igrao malo više nego što uobičajeno igram igre. Inače, desi se da prođu dani a da ne upalim igru, a desi se i da se zaludim kao za KotOR2 ili Vampire pa da igram preko 3h/dan. Sledeće što imam nameru da igram je Planescape: Torment, dakle igra iz naftalina. E, da, usput sam probao i BG&E, ali me brzo smorio.
U igraonici pikam CS ili WC3, otprilike jednom mesečno.

Poslednja izmena:
evo ja sam odustao od voznji (i dalje imam dve svezije instalirane), volan sam tutnuo u orman...
presao bia dva puta (bilo mi dosadno |)))
prelazim sw republic commando
pre toga sam rpesao vampire i kotor2, na opsti uzas moje zene, jer me tih dana nije ni videla...
a sto sve to... pa lepo mucim svoj novi hardver, osim toga bih trebao nesto da radim i da ucim, pa onda u "pauzama" se igram |)))

NFSU2 mi je instaliran od kada se pojavio i to najcesce igram, malo Doom 3 i juce sam instalirao Prince Of Persia Warrior Whitin.

ja samo cs i quake kad uspem da najurim nekog da odigramo i apsolutno nishta vishe.

ja opet pokrenuo fallout... boze kako dobra igra :)

Q3 .... on je uvek u trendu :smoke:

Poslednja izmena:
Vise volim klasicno da se oblacim...
Igra se avantura Blade Runner...

Ljudi kod mene se sada igra D3:RoE... Add-on je fantastican!

Voodoo_NBGD je napisao(la):
D3 ne, a FC mozda i upalis, ali ce izgledati odvratno...

FC ne da ce da upali nego ce da ga i zavrsi.

Provereno na Athlon 1GHz, 256 RAM, GF2 .

driver je napisao(la):
Da bre, shteta shto pacman ima bolji gameplay :D

ako je turn-based rpg onda cu da probam :d

Nazad
Vrh Dno