Šta je novo?

Da li ste " U trendu" ? :)

Evo jos malo pa nove nocare:).Igram sve sto mogu da stignem.Tretno sam zavrsio KOTOR2 a sad me ceka Warhammer40kDoW.
I sta da vam kazem...:)

Poslednja izmena:
Nazalost biti u trendu kada su u pitanju PC igre, je kod mene malo problematicno ... I to ne zbog slabe masine, vec zbog nedostatka vremena ... To je onaj konflikt dvostrukog privlacenja ... Ja sam ogroman ljubitelj RPG naslova, a zna se kakva baza vrh igara postoji na konzolama, koje normalno nisam stigao da u prethodnih 10-ak godina odigram, pa sam prosto prinudjen da na racun novih PC naslova igram igre od pre 5-6 godina, koje me prosto drze vezanim za stolicu ... Tako da se desilo da eto jos nisam odigrao Half-Life 2, Doom 3, iako sam prvenstveno zbog njih uzimao jacu masinu ... poterao sam ih ... video da rade ... i ostavio na hardu da skupljaju prasinu, dok ne pozavrsavam ovo sto sam naumio :S:

da budem precizniji:Celeron 1200,256MB SDRAM-a,Chaintech 6via5t,gf2 mx400 64mb :D :d :D

au bree ! jesam li ja na nekom stranom forumu ili je u ovoj drzvi skochio standard :D
Gde bre nabavljate tako sveze naslove i odakle vam kinta za originale ? :D :D

Ja sam pre nedelju dana skinuo sa neta Monkey Island 2.
Cepam Guybrusha vec par dana - e to je bila igrica !
Cak mi ni grafika ne smeta mnogo - mnogo mi je gotivno kad se setim fore koju sam provaljivao pre ihaha godina.

ZverBre je napisao(la):
au bree ! jesam li ja na nekom stranom forumu ili je u ovoj drzvi skochio standard :D
Gde bre nabavljate tako sveze naslove i odakle vam kinta za originale ? :D :D

Ima se, m(n)oze se! :D

Evo sada pikam FC, hocu da ga predjem, exp za D3 sam presao, igra rula, mada nisu normalni sto nisu stavili da se celo vreme koristi flashlight, tj imas kacigu u kojoj ti je integrisana lampa... Samo za vreme jednog levela to imas, a posle ne mozes vise da je uzems... Sux... Takodje sam primetio da ima mnogo vise municije za Chaingun (sto je normalno) i manje za rocket launcher i BFG...

Poslednja izmena:
Dorry je napisao(la):
Da mi keva pare za shishanje, a problem je u tome sto se prodaju igrice pored frizera :p Ostalo vec znate :D

U je*** al ti je skup frizer!!! :d

G!!! covek, znas ti sta valja. I kod mene se vrti Fallout 2 jos uvek. Ali ovih dana se mislim da ga uninstaliram, obrisem svaki njegov trag sa harda, polomim CD na kome je i ostatke bacim kroz prozor!!! :crash: I stavise, mislim da treba pohapsiti te programere...

... jer ne mogu da stignem da spavam od igranja! ;)

P.S. A nakon svega toga bih je ponovo nabavio i igrao ... ,)

Jets N guns je mama, mala pucacina, al' zarazna!!

Zavrsio i ja famozni FarCry. Sada se zezam koristeci -devmode i F4 (prolazak kroz zidove). Otvorio sam jedan level (onaj na kom se prvi put pojavljuju cudovista) i "odleteo" uz pomoc F4 i mogao sam da vidim da su dizajneri ubacili jos 5-6x vise "povrsine/poligona" od onoga gde moze da se "ide". Dakle, napravili su citavo ostrvo, iako je verovatno nemoguce doci normalnim putem do druge strane ostrva :) Ovo su verovatno uradili zbog Doom-a i HL-2, kao demonstraciju moci :D

Sada, kada sam odigrao sve 3 famozne igre, nisam siguran i dalje koja ima najbolji engine :(

BTW. Da li se Quake kao Campaign Single player nece vise izdavati?

Ko kaže da je u trendu pratiti nove naslove?
I odakle vam keša da pratite :)

Ne sećam se kad sam završio neku igru ili kupio istu.

Kupio sam pre oko godinu dana u Extremu kompletnu kolekciju Battle Isle 1 + data disk,Battle Isle: Moon of Chromos,Battle Isle 2 + data disk,Battle isle 3,History Line,Incubation + data disk (sve za 650 din.) i derem ih kad god stignem (jedino je bedak sto Battle Isle i History Line vise niko nece da igra),stim u vezi Battle isle 2 nece da mi radi na XP-u jer mi fali one extended memorije(ne vredi nikakvo podesavanje compatibility moda iz XP-a :wall: ,ako neko zna koko da je poteram neka javi).

A sem toga nekako stizem da zavrsim sve bolje FPS-ove i strategije.

Poslednja izmena:
kako radi incubation na xpu? to sam propustio od tih oldschool igara a tako mi se igraaaa :)

Darko drago mi je da je jos nekog zahvatilo postapokalipticno prokletstvo :)

Skoro da ne radi,neces verovati ali secka i to dosta

Ja sada igram stari dobri System Shock 2. Nasao sam na netu arhivu igre, koju samo otpakujes i pokrenes .exe i radi u XP za sada bez ikakvih bugova.

Ljudi kako se zove ona igra sa letilicama u svemiru i kao trke i nesto... Nesto na X ili na W... Da nije Wipeout??? Znam da ima na kraju ta igra neki broj koji sugerise na godinu... Igrao sam nju kada sam bio mali... Takodje sam igrao i igricu Fibi - neku strava sa mini auticima... Seca li se neko?

Vrh Dno