Šta je novo?

Da li ste probali Lockerz?

Evo ja počeo. A dokle bi ovo trebalo da traje ? I ako nekome treba invite neka se javi na PP...

Vec 15 ljudi je prihvatilo moj poziv na lockerz a meni i dalje pise 0/20 friends? wtf?

I? Stigose li bar te majice, posto znam da nije nista ozbiljno doputovalo, to bi se culo.

Svaki cas najavljuju reedem, rekli su da ce biti do kraja januara. Skupio sam 190poena, nista me nije kostalo da provedem dnevno po 30sekundi na lockerzu :) Djeluje mi kao opasna ispala al pokusacu da uhvatim taj reedem, ako uopste bude :)

Svaki cas najavljuju reedem, rekli su da ce biti do kraja januara. Skupio sam 190poena, nista me nije kostalo da provedem dnevno po 30sekundi na lockerzu :) Djeluje mi kao opasna ispala al pokusacu da uhvatim taj reedem, ako uopste bude :)

Zasto da se trudis, kad nema ni traga ni glasa o vec "poslatim" stvarima. Nije da te odgovaram, ali ja sam svoje rekao vec ranije. :D

Evo otvorili su redeem i jedino normalno sto moze da se uzme je 25$ za paypal. Ja sam sad redeem-ovao pa cemo da vidimo da li ce biti ista od toga.

Evo danas mi je stigao mail od paypala da mi Lockerz salje 25$ i da bih dobio pare samo treba da se ulogujem sa mejla koji je registrovan na Lockerzu, da napravim account sa tim mejlom ili ukoliko vec imam account da dodam taj mail. Sad, posto nemam Paypal account a Srbija nije podrzana ne znam sta da radim. Jel ima neko neki predlog? Mrzi me sad da citam sve o paypalu i otvaranju racuna odavde, procitacu to verovatno sutra.

Takodje dobio 25$ na paypal akaunt. :) dakle siguran sam lockerz nije prevara, videcemo sta ce biti sa paketima da li stizu regularno do nas.

Evo i dokaza
lockerz.jpg

Mogu ja ali nisam siguran čemu. Pošalji mi mail na PM.

kome jos treba invite, neka posalje svoju e-mail adresu na PP

turbo

Imam i ja pozivnice, tako da slobodno mi saljite email na PM

ako nekome treba pozivnica, mail na pm... jos malo, pa nestalo :D

Ma ne lazite da imate pozivnice??
broj pozivnica je neogranicen.....

obozavam kad se ovako neki pametnjakovic nadje da prosvetli ljude na forumu..

nakon 20 pozvanih ljudi koji su prihvatili invajt i registrovali se, nema svrhe jer postajes Z clan . svaki invite nakon toga nema smisla.
tako da kad neko kaze da ima jos nekoliko pozivnica, misli na tih 20 ;)

Nema svrhe? I nakon toga za svakog clana dobija se 4 poena tako da ima svrhe..

inace smesni ste svi vi sto upadate coveku koji je i pokrenuo ovu temu i smarate da bi prikupili par ljudi...

Nema svrhe? I nakon toga za svakog clana dobija se 4 poena tako da ima svrhe..

inace smesni ste svi vi sto upadate coveku koji je i pokrenuo ovu temu i smarate da bi prikupili par ljudi...

Sinak, jel ti umes da shvatis zezanje??? naravno da je neogranicen broj pozivnica, ali bez pozivnice ne mozes da pristupis lokcerzu nikako... jel ti znaci nesto "invite only"??

evo svecano obecavam da vise nikome sa foruma necu poslati pozivnicu, ma koliko me molili, preklinjali, proganjali i sl :p:D

Vrh Dno