Upravo sam cekao to pitanje i opet pogresno.
prosle godine na prolece sam promenio sobu. rec je o dve sobe koje sam pominjao.
isti je slucaj bio. u sobi gde su bila dva racunara je bilo primetno toplije i leti i zimi od ove sobe gde sam sada.
sto i daje zakljucak da greju prostoriju. vidis padalo mi je napamet to ali i isto tako odlazilo.
pa to je dokaz da greju.
upravo je ta soba u kojoj sam bio bila toplija dok su racunari bili u njoj, a sad je hladnija.
Od sad duvam vazduh iz kućišta, ne bacam više pare na lepak! \o/
Ugasi ga jednu noć i nećeš moći da zaspiš od zujanja u ušima... znam po sebiTu je, na 20 cm od jastuka i kreveta u kojem spavam, sa 4 x 80mm LED kulera koji shushte. 5-6-7 hardova koji zuje, jos 3-4-5 kulera koji zuje... i spavam jako mirnoNe smeta mi uopste. Zaista nemam potrebu da ga gasim.
ne... komp mi se ne nalazi u sobi u kojoj spavamDa li spavate u sobi sa upaljenim racunarom?
Promene u vazdusnom pritisku koje se prenose do usiju se zovu zvuk. Osim kada su drasticno jaki nemaju nikakav stetni uticaj na fizicko zdravlje. Uticaj na psihicko zdravlje , zavisi od mnostva faktora, kao npr. psihicke stabilnosti same osobe, zamora i sl. Spavati pored upaljenog racunara ma koliko bucan, je samo stvar navike. Kad sam ja uspeo da se naviknem na trole u Cvijicevoj dok sam studirao, i da postignem da mi posle par meseci vise uopste ne smetaju, moze svako da spava pored dva-tri ventilatora.
koliko taj program utice na smanjenja brzine i funcionalnosti harda?Da... HDD mi je bio mnoooogo bucan dok nisam primenio HDD Acoustic Managment na njemu... Sad me mnogo lakshe zaspi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari