filipenko je napisao(la):E to ti je analogija kao kad bih ja uzimao GF 7800GT jer GF 6200 radi dosta bolje nego Ati X300.
Ne vidim ama bas nijedan normalan razlog da se uzme adsl skuplji minimalno 300-400 dinara od konkurencije (yubc, beotel)
voyager je napisao(la):A šta je ADSL preko ISDN linije. Digitalno-digitalna sezampro linija. Zvaću ih sutra da tražim da mi uvedu tako nešto![]()
Predsednik je napisao(la):ne pomazu ta tvoja razlozna objasnjenja... bolje ga slazi pa ce mu mozda biti jasno
Ipak srbija je ovo :wall: ....
tako da mi lepo :crash: i idemo da pevamo po savdbama.
Potpuno se slažem sa tobom.astrolog je napisao(la):Smatram da ovakvi threadi ne bi trebalo biti na forumu. Jos su mi sveza secanja pljuvanje na "Svet Kompjutera" pa na Kuzmu... Ima loseg da se kaze i za forum ali su arsini drugaciji. Dakle moze pljuvanje ali kod moderatora na PM. Nista javno jer je zabranjeno!!!
Mozemo se mi hvaliti pamecu koliko hocemo ali uvek pokazujemo svoj pravi entitet. Srbija je ovo brale, a srbi su sebi najveci neprijatelji.
Sto ste se okomili na reklame. Pa svi oni lazu jer je to biznis. Sto ne stave neku matoru babu da recimo reklamira sampon za kosu. Najbolja reklama je upravo losa reklama jer najvise iritira ljude i tako se lakse zapamti. Kakvih se nisam glupih reklama nagledao na kablovskoj sa stranih ( zapadnih ) programa pa nikom nista. Cemu sluzi daljinac nego da promenis program.
A o edukaciji najmladje populacije postoje strucni ljudi - vaspitaci, ucitelji, nastavnici, profesori i roditelji. E ako su i oni nepismeni onda postoje samo dva izlaza. Ili cutis ili bezis u drugu drzavu gde ces gledati gluposti samo druge vrste.
Recimo da je postavljen sticky - "Sta je to ADSL" imao bi vise edukativnih efekata na clanove foruma nego pojedinacno pljuvanje. Forum ima svoj nivo i treba da ga zadrzi jer to svi od njega ocekujemo.
Pozdrav svima!
P.S. Samo bez zescih kritika. "Nikada ne cini ono sto ne bi voleo da tebi drugi cine."
Predsednik je napisao(la):ma reklama je puna lazi, to je problem ... drugo je kad ti se reklama ne svidja, jer je fora u reklami losa ili kad riba nije tvoj tip :eyebrows: ..
filipenko je napisao(la):Ne vidim ama bas nijedan normalan razlog da se uzme adsl skuplji minimalno 300-400 dinara od konkurencije (yubc, beotel)
audiofreak je napisao(la):Ja sam do sada koristio Eunet, Verat, Tehnikom, PTT i Yubc na dial-up vezi (sati i flat).
Eunet je bio preskup, Tehnikom, Verat i PTT nikakav, Yubc solidan ali i on neopravdano skuplji od ostalih. Onda sam odlucio da probam Sezampro.
Citavih 13 meseci sam koristio flat dial-up (jeftiniji od Yubc-ja) bez ijednog prekida/zastoja i uvek sa dobrim i konstantnim protokom. To je prvi i jedini provajder kod nas za kog mogu reci da sam u potpunosti zadovoljan odnosom cena/kvalitet pruzene usluge.
audiofreak je napisao(la):Od 31. januara koristim ADSL i imao sam svega 3 prekida, od toga 2 zaslugom Telekoma (radovi na centrali Krunski Venac). Sva tri prekida u trajanju od po max 1 dan su mi nadoknadjena sa po 3 dana produzene pretplate. Protok je uvek maksimalan, a router koji mi je pravio sitne probleme (zaglupljivao se ponekad) zamenili su mi bez ikakvih pitanja novim koji radi kao sat cim sam se pozalio.
Sezam je nedavno prosirio kapacitet linka i nije tupio o agregaciji kao ostali provajderi vec je receno da sto platis to i dobijes.
audiofreak je napisao(la):Ja zaista ne znam treba li nekom vise razloga da se odluci za njihovu ponudu?
a c a je napisao(la):Pa sad kad je (ako je) donesen zakon mogu da se tuze i Zarko R. i Sezam za obmanjivanje.
ToxiC je napisao(la):@predsednik
Ja konkretno mislim da SezamPro nije uradio nista nelegalno, naprotiv igranjem reci su postigli nesto sto bi svaka firma zelela - da se u svakodnevnom zargonu provlaci ime te firme vezano za to polje rada![]()
Predsednik je napisao(la):Prodavnica br. 1) Pojavio se auto nove marke NMDSA, tih i tih karakteristika, dodjite kod nas i kupite ga
Prodavnica br. 2) Polu gola riba na kolima i pise cena kola, telefon i adresa firme
i na kraju Prodavnica br. 3) Veliki uspes nasih projektanata koji su samo za 30 dana otkrili novi motor i ugradili ga u Neverovatni Mehanicko Digitalni SezamPro Auto... ovaj Neverovatni Mehanicko Digitalni SezamPro Auto koji stedi novac i vreme, jer ne morate da idete na pumpu, je veliki uspeh razvojog tima SezamPro-a... Motor smo ugradili u tri modela automobila A256, A512, A768.. Ucinili smo voznju jeftinom...
P
Odličan komentar. Koga god interesuje da sazna nešto o ADSL standard-u može to na mnogo načina. Druga stvar je što je ogroman broj ljudi u ovoj zemlji užasno neobrazovan... te stoga mogu da uzmu zdravo za gotovo informacije iz te reklame. Ali koga iskreno briga za te ljude...Dandy je napisao(la):Ovo je fora tipa voda 'Voda' i slicno...
Licno mi se ne svidja, ali ne smatram da je u pitanju bilo kakvo obmanjivanje i skroz je legitimno kao vid reklamiranja uz sve pozitivne i negativne posledice koje za sobom povlaci (plus kod laika i minus kod iskusnijih korisnika).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari