xvoodoo je napisao(la):hahaha... :beat: :happy:
e odavno se nisam ovako nasmejao... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa da li si, dozvoli, normalan? na winupdate sajt, iz mozille, sa pirOtskim XP-om bez "zvanichnog" key-a? to je ko da pitash chlanove "slayera" da li svaki dan idu u crkvu...
Naravno, barem jednom nedeljno i skidam skoro sve, izuzimanjuci samo vrlo specificne stvari koje se odnose naravno na nesto sto ni nemam instalirano.
BeastMaster je napisao(la):Naravno, barem jednom nedeljno i skidam skoro sve, izuzimanjuci samo vrlo specificne stvari koje se odnose naravno na nesto sto ni nemam instalirano.
Ma drapine sumnjiv si ti meni... Smem da se kladim da Windows Messenger redovno apdejtuješ![]()
xvoodoo je napisao(la):ne znam, za pet godina windowsovanja, jedini put kad mi je ms update trebao je msblast (kakva koincidencija :mrgreen: )
xvoodoo je napisao(la):ma koriste ljudi svakakve glupostiima ih chak i sa yahoo messangerima
![]()
ne znam, za pet godina windowsovanja, jedini put kad mi je ms update trebao je msblast (kakva koincidencija :mrgreen: )
:mrgreen:kUdtiHaEX je napisao(la):...
Ko to josh koristi:cuss:
Znam ja to, ali to oni ne mogu da instaliraju... ne smeju...nebitnoBeastMaster je napisao(la):Probaj Trillian..... Ja sam imao strašnih problema sa ICQ-om (takođe iza firewall-a) ali mi trillian radi bez problema, a menja i ICQ i Messenger......
drapin je napisao(la):...Naravno, pristup Windows Update-u nema nikakve veze sa legalnoscu Windows-a...
Ima, bio je pre dosta vremena jedan patch za XP koji je usporavao, ako se dobro secam bilo je to pre SP-1. Naravno ubrzo je promenjen, a za one koji su ga instalirali je ( valjda ) bio napravljen patch za patchAlexajlo je napisao(la):Svojevremeno se na inostranim forumima govorilo da neke "zakrpe" usporavaju WIN XP. Ima li istine u ovim tvrdnjama?
Aponen je napisao(la):...
I ja sam to godinama mislio, ali ispostavilo se da se prilikom update-a proverava key.Meni nije dozvolilo sa jednog kompa da izvrsim update, jer je na masini bio kljuc invalid.
xvoodoo je napisao(la):hahaha... :beat: :happy:
e odavno se nisam ovako nasmejao... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa da li si, dozvoli, normalan? na winupdate sajt, iz mozille, sa pirOtskim XP-om bez "zvanichnog" key-a? to je ko da pitash chlanove "slayera" da li svaki dan idu u crkvu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari