Šta je novo?

Da li overklokujete?

Daguerre

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2006
Poena
319
Da li vam je masina sada overklokovana? Racuna se oc graficke, ploce, procesora, memorije.
Ko overklokuje samo za posebne poslove (rendering i sl) neka napise u postu.

moderatori, molim postavite poll sa odgovorima DA i NE, ja nekako nisam uspeo. hvala(a ovo brisite)

Trenutno ne ali inace da...kakav konstruktivan odgovor :d Ranije sam imao obicaj da OC samo, zbog kao sto si napisao, posebnog posla (video render) medjutim ubrzo sam se smorio i od tada ostavljam masinu na maksimalnom (stabilnom) kloku.Trenutno u masini imam privremeno ram resenje pa stoga masina nije OC-a...ali bice ;)

Kod mene je sasvim nebitno da li je kliknuta ili ne. Nekad mi je potrebniji brzi render, a nekad c'n'q :D

Uvek OC, proc na 2.7G (default 1.8G), graficka na 500/1200 (default 425/1000) :-devil-:

Kao u potpisu....non-stop....

samo procesor i to na 2.1(def 1.8)

ostalo ne przim.....bitno mi je da sve radi stable....

naravno, ne na max kao u potpisu, ali na 2.2ghz za svaki dan... graficku kad igram igrice...

Grafika ne, proc sa 1600 na 2200 i memorija koliko da isprati .. mislio sam da spustim malo kad krenu vrucine, ali koliko vidim nece biti potrebe.

cpu da, ram samo malo, dok ne stigne novi
vga, bice, bice

OC addicted :p
CPU uvek, grafika nikad

Pa kakvo je to pitanje??? Naravno da klokujem :D
Semp 2800@4000+

Poslednja izmena:
Pa jel' ikada dovoljno brzine, sto brze to bolje:-devil-:

CPU sa 1.7 na 2.1, grafu dignem kada igram nesto. Memorija toliko da radi stabilno, znaci samo koji procenat.

Masina trenutno Barton 2500@3200, grafulja 300/550@350/650. Overklokovanje zbog granice izdrzljivosti, inace je najbitnija stabilnost. Znaci overclocking do najstabilnije granice.

proc. na 2250 uvek |stigao do 2403|
grafika zimski oc 650/560
letnji za sada 500/530

Chini mi se da ovde svi overklokuju... ;)
Procesor 2.7GHz - def 1.8GHz
Grafichka 505/1270 - def 425/1000

Ranije samo CPU za rendering, a sada drzim CPU stalno na 2.4

sve iz my computer je za svaki dan osim grafike koju kloknem samo kad se igram ;)

Xexe, to mi je navika !

procesos i memorija su overklokovani cim sam ih kupio, graficku sam malo klokovao, dok nisam ucitao modovan bios sa vec overklokovanim vrednostima.

Overclock-ovao sam CPU ali bez dizanja voltaze.Nema potrebe da mi presler radi brze od 3800mhz.Overclock-ovanje drastichno skracuje vek matichne ploche ukoliko se dize voltaza.Stradaju elektroliti.

Nazad
Vrh Dno