Šta je novo?

Da li kupce u Srbiji danas DERU ??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Londonu se manje govori engleski od francuskog vec nekoliko meseci... nije slucajno.

Pametni ljudi...srushili valutu...pa francuzi i shpanci dolaze u shopping, a rusi grade i kupuju nekretnine vishe nego ikad ....a uz to su skinuli "PDV" sa 17.5 na 15% da olakshaju svom stanovnishtvu krizu.
Interesantno je da zbog krize nishta nije poskupelo tako da je njihovom stanovnishtvu standard isti uprkos padu kursa njihove valute.....Uplashila se vlada naroda nezaposlenost im je 7% ....a kod nas >30% :) Kod nas je sve obrnuto :)

Interesantno je da zbog krize nishta nije poskupelo tako da je njihovom stanovnishtvu standard isti uprkos padu kursa njihove valute.....

Treba da im dodju nasi uvoznici da im objasne da jako grese i da ako padne vrednost valute u odnosu na evro - moraju poskupeti, ako padne vrednost evra u odnosu na dolar - opet moraju poskupeti i ako se nista od toga ne desava - opet moraju poskupeti :)

Poslednja izmena:
LOOOOOOOOOOOL!

kad ste navrli na nutelu:D
nutela 400gr 619forinti placeno pre dve nedelje

Ni eurokrem nije vise jeftin. Bre, sad jedem samo "Niki" od Vekic-a :)

Jeste li probali novu Najlepše želje? Konačno nešto naše što može da parira Kinder-u, a sa cenom ga šije ekstra ....

Sa mlečnim kremom, ima plavu traku na omotnici .... ekstra je, probajte ...

Eurokrem jesu unakazili jedno vreme, ali mislim da su mu delimično vratili ukus ....

Vratili su mu ukus od kad je poceo da se pakuje u crveno plasticno pakovanje :)
Bilo je i nekih problema, pojavile su se kopije eurokrema.... Sad je dobar.

Nego kad je vec sa Logitechom zapoceta tema, pre neki dan sam s jako iznenadio kada sam video da Wave cordless komplet koji sam pre 3 meseca platio 4200din(bio je na akciji 20% inace je kostao 4700) sada kosta 7990din, duplo, malo li je. Kurs je pre tri meseca bio isti kao i sada.

Kompletan Logitech je poskupeo... vec se pricalo o tome na forumu...

Znam, ali ovo je bas bezobrazluk, nisam mislio da je sve otislo duplo.

!

Vratili su mu ukus od kad je poceo da se pakuje u crveno plasticno pakovanje :)
Bilo je i nekih problema, pojavile su se kopije eurokrema.... Sad je dobar.

Nego kad je vec sa Logitechom zapoceta tema, pre neki dan sam s jako iznenadio kada sam video da Wave cordless komplet koji sam pre 3 meseca platio 4200din(bio je na akciji 20% inace je kostao 4700) sada kosta 7990din, duplo, malo li je. Kurs je pre tri meseca bio isti kao i sada.

mogu da stave cenu i 27 790 , pitanje je koja vuna ce to da kupi ????!!!! :-devil-:
bezobrazluk samo takav !:smash:

Prestani da offtopic-uješ! Ovo je tema o slatkišima :d

Nego, jesam li ja nešto istripovao ili mi se čini kao da su se cene laptopova malo unormalile. Sećate se da su pre par meseci odjednom skočile za po 10-15 hiljada?

Poslednja izmena:
pa videli su da im niko nista ne kupuje. samo neka oni dizu cene, pa ce prodati vazduh, a od necega treba ziveti

Priznajte sad svi onako kolektivno da imate nešto protiv uvoznika i prodavaca IT robe :D

Pa .. nemamo nista efikasno :D

OnT: Imamo protiv njih velike cene :D

Thread otisao u off, closed

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno