Interesantno je da zbog krize nishta nije poskupelo tako da je njihovom stanovnishtvu standard isti uprkos padu kursa njihove valute.....
Treba da im dodju nasi uvoznici da im objasne da jako grese i da ako padne vrednost valute u odnosu na evro - moraju poskupeti, ako padne vrednost evra u odnosu na dolar - opet moraju poskupeti i ako se nista od toga ne desava - opet moraju poskupeti![]()
Ni eurokrem nije vise jeftin. Bre, sad jedem samo "Niki" od Vekic-a![]()
Eurokrem blok su unakazili. Nekada sam obožavao da ga konzumiram, sada je postao odvratan.
Vratili su mu ukus od kad je poceo da se pakuje u crveno plasticno pakovanje
Bilo je i nekih problema, pojavile su se kopije eurokrema.... Sad je dobar.
Nego kad je vec sa Logitechom zapoceta tema, pre neki dan sam s jako iznenadio kada sam video da Wave cordless komplet koji sam pre 3 meseca platio 4200din(bio je na akciji 20% inace je kostao 4700) sada kosta 7990din, duplo, malo li je. Kurs je pre tri meseca bio isti kao i sada.
Nego kad je vec sa Logitechom zapoceta tema, pre neki dan sam s jako iznenadio kada sam video da Wave cordless komplet koji sam pre 3 meseca platio 4200din(bio je na akciji 20% inace je kostao 4700) sada kosta 7990din, duplo, malo li je. Kurs je pre tri meseca bio isti kao i sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari