- Učlanjen(a)
- 06.07.2008
- Poena
- 169
aha - imaš kratko pamćenjeTo sto sam i pored tih ruznih uspomena presao na Telekom bi valjda trebalo nesto da znaci?!?
aha - imaš kratko pamćenjeTo sto sam i pored tih ruznih uspomena presao na Telekom bi valjda trebalo nesto da znaci?!?
aha - imaš kratko pamćenjenhf
Kako si ovo uradio? I ja sam kod Sezama i nisam zadovoljan, jer mi stalno popodne ograničavaju brzinu! Dugo sam se opirao prelasku, ali sam sad rešio da predjem na Telekom, ali ne mogu da ostanem 20 dana bez ADSL-a, a zanima me da li može bez MIK-a? Pozdrav.Nisam uzeo MIK. Prijavio sam se u ponedeljak i u danas sam preuzeo opremu.
Kako si ovo uradio? I ja sam kod Sezama i nisam zadovoljan, jer mi stalno popodne ograničavaju brzinu! Dugo sam se opirao prelasku, ali sam sad rešio da predjem na Telekom, ali ne mogu da ostanem 20 dana bez ADSL-a, a zanima me da li može bez MIK-a? Pozdrav.
Fala Bogu da ima normalnih na ovom forumuSigurno sam zato napisao da se secam. :trust:
Uostalom, evo kako mi sada radi P2P na Telekomu u vreme u koje mi se jedva vukao na Sezamu (16h popodne):
Kao sto se iz prilozenog da videti u pitanju je javni tracker i ne bas sjajan seed to peer ratio ali torrent svejedno leti skoro punom brzinom moje 2Mbit konekcije.
Ja da placam Sezamu skuplje i da prihvatim da ne mogu da koristim to sto sam uredno platio samo zato sto je 90-tih bilo sta je bilo? E pa necu! Ja zivim u sadasnjosti, a ne u proslosti.
Na kraju, kome odgovara da tolerise los kvalitet usluge po vecoj ceni zbog nekog sopstvenog osecaja pravde i solidarnosti neka izvoli, ali po mom misljenju to je imalo smisla dok se Sezam nije iskvario. Da bar pokazu interesovanje da rese problem ili da otvoreno priznaju sta se desava i da kazu "strpite se malo, sredicemo" pa hajde, ali nacin na koji ga ignorisu problem je samo za kaznjavanje, a ne za solidarisanje.
Što, zar ima i nenormalnih? U kojoj si ti grupi?Fala Bogu da ima normalnih na ovom forumu
Što, zar ima i nenormalnih? U kojoj si ti grupi?
Ma, ja ne svrstavam nikoga nigdeE sad ti sam proceni gde sam i svrstaj me tamo gde ces ti biti srecan
Nije Telekom bio loš 90-ih zbog "Telekoma" već zbog ljudi na čelu države i Telekoma kao institucije. Stvari su fluidne i menjaju se. Kao što RTS više nije "onaj" RTS - isto važi i za Telekom.aha - imaš kratko pamćenjenhf
Ok, svako ima pravo na svoje mišljenje! Eto, ja smatram da je Telekom i dalje isti monopolista, koji onemogućava brži razvoj telekomunikacija i ITa u Srbiji. Naravno, zna se ko održava taj monopol...Stvari su fluidne i menjaju se. Kao što RTS više nije "onaj" RTS - isto važi i za Telekom.
Ajd probajte da skinete neki od torrenata sa ovog linka...pa prijavite brzine.....posle par minuta downloada....
http://ftp-stud.hs-esslingen.de/pub/Mirrors/releases.ubuntu.com/intrepid/
Ajd probajte da skinete neki od torrenata sa ovog linka...pa prijavite brzine.....posle par minuta downloada....
http://ftp-stud.hs-esslingen.de/pub/Mirrors/releases.ubuntu.com/intrepid/
Sigurno sam zato napisao da se secam. :trust:
Uostalom, evo kako mi sada radi P2P na Telekomu u vreme u koje mi se jedva vukao na Sezamu (16h popodne):
Kao sto se iz prilozenog da videti u pitanju je javni tracker i ne bas sjajan seed to peer ratio ali torrent svejedno leti skoro punom brzinom moje 2Mbit konekcije.
Ja da placam Sezamu skuplje i da prihvatim da ne mogu da koristim to sto sam uredno platio samo zato sto je 90-tih bilo sta je bilo? E pa necu! Ja zivim u sadasnjosti, a ne u proslosti.
Na kraju, kome odgovara da tolerise los kvalitet usluge po vecoj ceni zbog nekog sopstvenog osecaja pravde i solidarnosti neka izvoli, ali po mom misljenju to je imalo smisla dok se Sezam nije iskvario. Da bar pokazu interesovanje da rese problem ili da otvoreno priznaju sta se desava i da kazu "strpite se malo, sredicemo" pa hajde, ali nacin na koji ga ignorisu problem je samo za kaznjavanje, a ne za solidarisanje.
Sve isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari