OZZY83
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.02.2004
- Poena
- 865
Prica kaze sledece: Pre otprilike mesec dana burazeru je crkla graficka club3d 6600gt agp 128 rama. Zamenjena je sa 7600gs 256 club3d. Problemi su poceli da se javljaju pre otprilike 10 dana. Kada se pokrene zahtevnija igra (NFS carbon, Battlefield 2142 itd) komp blokira, ili pocne da brljavi grafika (strafte,kocke itd). i mora da se resetuje 2-3 puta kako bi igra normalno proradila. Sve ovo baca na sumnju na graficku pomislicete..ALI! Pre otprilike 3-4 meseca buraz ima konstantnih problema sa hard diskom. Kada je kupio nov monitor, sistem je iz cista mira pao i padao je do sad jedno 6-7 puta...bez ikakvog razloga.Cak su sistemi snimani sa razlicitih cd-ova i opet ist😵cito da postoji problem sa njim (hardom)
E sad vi meni recite sta moze da uzrokuje gore navedene probleme (brljavljenje grafike i blokadu kompa)? Da li je graficka, hard ili ploca..ja stvarno vise nisam pametan!
Hvala na bilo kom savetu :wave:
E sad vi meni recite sta moze da uzrokuje gore navedene probleme (brljavljenje grafike i blokadu kompa)? Da li je graficka, hard ili ploca..ja stvarno vise nisam pametan!
Hvala na bilo kom savetu :wave:
Poslednja izmena: