d3 je digitalna kablovska tv.proveri da li je moguca u kuli.inace zbog slabog nivoa signala tesko da sec prikljuciti vise od jednog televizora.pogledaj probleme na njihovom forumu.Imam sbb kablovsu na tri TV-a, hoću da uzmem D3(digitalnu zemaljsku tv), e sad da li i kod D3 moze da se priključe 3 TV-a, i kako?, ako moze.
Jel ima nekog sa D3 uslugom da prenese svoje utiske? Potpisao sam ugovor za uvodjenje kablovske pa sam razmisljao da uzmem i D3 ako vredi
Ja sam tek sada saznao za ovu uslugu na SBB, pa sam u razmisljanu da uzmem, ali... Koja je fora prikljucenja? Postoji D3 resiver koji se nakaci na TV i to je to? Ili pak oni treba da puste odande neki poseban signal ili kako? Jednostavnije, da li je dovoljno imati D3 uredjaj prikacen na TV i to je to ili oni ukljucuju to sve kao dodatnu uslugu (dok oni ne ukljuce nista od ovoga)???
Nemože, D3 priključuješ na TV preko SCART-a ako se ne varam. Ista situacija kao sa VHS video, jedan video - jedan TV.
Vazi isto i za TotalTV (jedan uredjaj - jedan TV) s jednom bitnom razlikom, sto kad uzmes D3, i dalje imas i obicnu (analognu) kablovsku pa mozes da pustis taj signal na ostale TV-ove po kuci ili da pratis i te kanale (posto ima vise kanala na analognoj), dok kod TotalTV sa jednim uredjajem mozes pratiti samo na jednom TV-u i samo ono sto ide kroz taj uredjaj.
Kao sto rekoh, TotalTv mi je jedina opcija i jasno mi je 1 tv = 1 uredjaj.
Nije problem 3 pretplate i 3 risivera ali da li to znaci i 3 antene? Ne mogu da zamislim 3 lavora na krovu... ko u nekim Kusturicinim filmovima! :d
Nema potrebe za tri lavora... samo jedna antena sa odgovarajucim konvertorom (LNB) i 2, 3 ili 4 kabla iz njega do svakog risivera.
danas mi je stigo covek iz SBB-a i namestio D3...Slika je vrhunska stvarno kad na onom sosu koji mi je bio pod snegom dobijete kristalno jasnu sliku onda je napredak i slepom coveku vidljiv...jedino to sto ne mogu da se sortiraju kanali i sto izlazi to sta je na TV-u malo iritira ali naviknucemo se...
Tata je mislio na konvertore koji poseduju 2 ili više izlaza koje je moguće povezati sa više risivera istovremeno i na taj način pratiti nezavisno na svakom od njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari