Šta je novo?

D3

sa 2,3 m max:)

16:9=Nac.Geograf,BBC world News,RTL,History,HRT2,FOX,Studio B,Pink,S,Metropolis,Palma,Kopernikus,Panonija,Cinemania,Animal planet,Direct TV,Most,City 1,Spectrum,Melos,PTB1,ART,X,Kanal D,Sport klub,Politika,Enter,Film+,Halmark,Vizant,PTC digital,Mtv,TCM i Disney chanel.

A sto se tice D3 u cemu se ogleda taj boljitak u odnosu na normalne kanale na sbb?

Ne, ne, nisi razumeo sokola :) Nije te pitao koje sve kanale imas na kablovskoj, nego koji se emituju u 16:9.
Znaci sa 2,3m ti je slika na lcd-u savrsena? Blago tebi:p

Prešao sam danas sa IKOM na SBB, jeste malo bolje, ali ništa spektakularno. Da li da idem na D3 ili ne? Da ne bude još jedan ***** :)

Ja sam se malo razocarao sa D3 kada sam ga prvi put video na 40A656! Cak sam se i dvoumio (neprijatna sitacija za momka koji je dosao da instalira risiver). U svakom slucaju, razlika JESTE vidljiva, ali nemoj ocekivati 720p kvalitet :)

Ja sam se malo razocarao sa D3 kada sam ga prvi put video na 40A656! Cak sam se i dvoumio (neprijatna sitacija za momka koji je dosao da instalira risiver). U svakom slucaju, razlika JESTE vidljiva, ali nemoj ocekivati 720p kvalitet :)

Identično iskustvo i kod mene, razmišljao sam se da im odmah vratim...

OK, sve mi je jasno :) Dok mi ne zatreba neki kanal iz dodatne ponude ili se ne pojave HD kanali, ništa ne plaćam što ne mora da se plati :)

OK, sve mi je jasno :) Dok mi ne zatreba neki kanal iz dodatne ponude ili se ne pojave HD kanali, ništa ne plaćam što ne mora da se plati :)

Khm, ja sam uzeo D3 i ispada da oni meni placaju (flatmix paket).

16:9=Studio B,Pink,S,Metropolis,Palma,Kopernikus,Panonija,Cinemania,Animal planet,Direct TV,Most,City 1,Spectrum,Melos,PTB1,ART,X,Kanal D,Sport klub,Politika,Enter,Film+,Halmark,Vizant,PTC digital,Mtv,TCM i Disney chanel.

:wall::wall::wall:

Nemoj da si tako iskljuciv, to je bilo na prvu loptu sto se kaze. Sada je razlika evidentna (punoca boje npr), tako da mi nije zao dodatnih 200 RSD za uslugu. Nisam hteo da uzmem "besplatni" paket od 12 meseci (koji je OK) iz prostog razloga sto sam podstanar, a koliko jos dugo to ne znam :). Nadam se skorijem "skucavanju" :D

Razmotriću opcije, dok ne rešim šta ću sa netom ostaje ovako :)

Ja imam onaj besplatni paket D3 koji ide uz SBB net.
Na LCD-u 37" ima razlike narocito kod malo losijih kanala.
Evo zakacio sam tri primera, slikano sa fotoaparatom, u stvarnosti je malo bolje od ovoga,prva je SBB obican, druga D3 i zadnja je HD rip.

Prilozi

• SBB.jpg
    SBB.jpg
    110.2 KB · Pregleda: 89
  • D3.jpg
    D3.jpg
    102.6 KB · Pregleda: 91
  • x264.jpg
    x264.jpg
    118.3 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Da li su ti ista podešavanja LCD-a za D3 i TV?

Detaljnom analizom kanala :) ustanovio sam sneg na jedno 20-ak najmanje. Jel to normalno za SBB? Zovem ih sutra da pošalju nekog da premeri signale.
Još poskupljuju na 745 din, čekali su mene da dođem :mad:

Poslednja izmena:
garant je signal...odakle ti to da poskupljuju?

Sa info kanala.

Nazad
Vrh Dno