Šta je novo?

D3 - Digitalna tv (SBB)

Uzeo sam HD MIX paket i sve je Ok, ali ne mogu da se registrujem na strani moj sbb da bi koristio D3 GO. Dobijam poruku:

Registracija se može obaviti samo sa SBB mreže, sa lokacije (adrese) koja se nalazi u Vašem SBB ugovoru.

Ja se naravno registrujem sa adrese koja je na ugovoru. Zvao sam tehnicku podrsku vise puta i oni su mi bukvalno rekli da ne znaju sta je u pitanju...i evo zavlace me vec 10-ak dana.

Jel ima jos neko ovaj problem?

Kod registracije za 3DGO i HBO OD nisam imao nikakvih problema,ali mi se često gube uređaj koji je registrovan.Nekad je moguće resetovati uređaj preko net-a,nekad se mora zvati korisnički servis!Za registraciju se mora koristiti IP adresa koja je pod ugovorom(pokušao sa druge lokacije i nema šanse)!Verovatno su ti zato i rekli da neznaju šta je u pitanju.Registracija je rađena preko rutera,što znači da je njima bitan modem.Zovi dok se nereši,to je jedino rešenje.Predloži im da njihova ekipa dođe i uradi registraciju za tebe,kod tebe.Meni je do sada korisnički servis rešavao ovo malo problema koje sam imao u roku od 24h.

p.s. Mora SBB mail za registraciju!

Poslednja izmena:
Isti problem prilikom pokusaja registacije (koristim njihov wifi ruter prikacen na njihov modem). Prijavljuje losu adresu.

Cek, kako sad mora SBB mail za registraciju? Nigde prilikom registracije ne pise da mora sbb mail adresa (ja sam naravno stavio gmail). SBB mail ne koristim uopste, nije ni aktiviran verovatno, niti znam kako bih ga aktivirao..

Ja sam takođe koristio gmail nalog za registraciju pre desetak dana bez problema, sbb mail adresu (kao da mi je da u podsvesti da je moguće registrovati 4 sbb mail adrese po ugovoru) - nisam još aktivirao

Meni su iz SBB-a rekli da ne mora SBB email.
Svejedno, probao sam i sa njim, ali bez uspeha.

Poslednja izmena:
Imas onaj privremeni unroot app, vudu ili nesto tako, ja sam na tabletu instalirao davno ali nije kod mene da bih ti tačno rekao naziv. Dva klika je sve što zahteva.

Imaš voodoo ota rootkeeper, on meni nije pomogao. Međutim jeste supersu, tako da ako neće ovo prvo probaj ovo drugo. :D

Je l zna neko sta se desava sa Nickelodeon kanalom? Imao sam ga neko vreme, ali je odjednom nestao. Zapravo je kanal u kome treba da se nalazi nedostupan. Na default listi 304.

Da ne ulazim u detalje, ali bas su mi napravili problem sa ovim pogresnim vracanjem sata (za dva umesto jedan sat). Sto je najgore jos uvek stoji tako, jel to tamo niko nije skontao ili sta, ne razumem...

Prebačen je u hit paket.

Imam hit paket. Pre nekoliko dana sam mogao da gledam, ali vec 2-3 dana ne mogu. Ne prijavljuje mi da nisam pretplacen nego uopste ne mogu da izaberem kanal. Nema ga u listama uopste.

Eee onda ne bih znao. Sad sam proverio, ima ga (naravno crno jer nemam hit ali kanal postoji).

Imam hit paket. Pre nekoliko dana sam mogao da gledam, ali vec 2-3 dana ne mogu. Ne prijavljuje mi da nisam pretplacen nego uopste ne mogu da izaberem kanal. Nema ga u listama uopste.

Na 304 kanalu je. I ja imam hit paket i vidi se, u hd ga ima na listi kanal 123, ali se ne vidi.

Kod mene ide 303 pa 305. 304 nije u izabranoj listi (d3 koja se ne moze ni menjati). Cak i kada probam da napravim novu listu, kanal 304 ne postoji za dodavanje

Radi regularno Nickelodeon na 304 u HIT paketu, a Nickelodeon HD može, ali samo ako se doplati HD paket.

Da li su izbačeni SK PRIME HD i SK PREMIUM HD iz ponude, pre su stajali na 116 i 117, sada ih nema?

Savet svima: kada vam nestane neki kanal koji je ranije postojao, prvo restartujte receiver (power off/power on). Ako ni posle toga nema kanala, onda zovite korisnicki servis.

Pozdrav

Da li su izbačeni SK PRIME HD i SK PREMIUM HD iz ponude, pre su stajali na 116 i 117, sada ih nema?

Nisu izbačeni, ima ih. Pogledaj da nisi nešto pobrkao u izboru lista ako si ih sam kreirao. Ako nij eto, onda poslušaj savet sa poslednjeg posta i restartuj, pa tek onda zovi korisnički servis ako baš nema ta dva kanala.

^Stariji i mlađi?:D
Simpatično!

Poslednja izmena:
Da li kupovinom monitora sa tjunerom(ali onaj sto ima onaj dvb...) mogu da izostavim koriscenje onog cisco dekodera? Uopste mi nije jasno kako stvar sa tim dekoderom i sto nekih standarda(dvb-c pa dvb-t pa dvb-s) funkcionise. Kontam ako ima digitalni dekoder u sebi, monitor moze da ima digitalnu sliku iz kablovske bez onog dekodera. Mislio sam da imam u sobi veliki monitor gde bih ponead upalio tv a u drugoj sobi imam televizor. Hvala na pomoci unapred.

Ne može bez njihovog risivera. Jedino rtshd i čini mi se sbb info kanal mogu da se gledaju preko dvb-c tjunera.

Сбб је једна монополска лоповска фирма,ако досад то нисте приметили!?

Jedno pitanje: Da li u D3 V2.0 risiveru mogu da se selektuju kanali koji ce moci da se gledaju?
Kada vrtim kanale ne zelim da me smara poruka: "you are not authorized to view this channel" za kanale na koje nisam pretplacen.

@Foki

Napraviš listu kanala koje želiš da gledaš i uživaš, mislim čak da na D3 2.0 risiveru broj kanala u Favorite listi nije ograničen, ja ih imam 99a znam da može i preko 100. Možeš čak napraviti i više lista kanala i tematski ih podeliti.

Nazad
Vrh Dno