Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Zavrsih i ja igru, main story i dlc (ostali ncpd samo cini mi se), oprosticu im svo ono gubljenje zivaca sa bagovima, pogotovo sa sejvom i propala 3 dana :D Bas mi je legla lepo + serija (mada bi vise voleo da sam prvo odgledao seriju pa igru, taman da se upoznam sa tematikom) Dobra prica, muzika, grafika (svuda sam imao preko 70fps na high 1440p + RT sem u Dogtownu iz nekog razloga gde se spustao fps na 50tak), plus sam imao srece da igram prvi put na 2.0. Definitivno moram probati i netrunner build pa cu preci jos jednom u buducnosti. I sad kao treba da se vratim u Starfield i nastavim dalje HAH

Poslednja izmena:
Počeo ispočetka, novi prelaz uz dlc, prošli put 1.61 verzija sad 2.01 i performanse su primetno bolje subjektivno bar 10% bolje mi deluje...

Šteta što napuštaju ovaj engine...

Da nisu igru pravili 3-5 puta ne mogu ni da zamislim na sta bi licila. Po meni su bas uboli taj Cyberpunk feel grada, atmosfere, ma svega. Jel istina da su policiju ubacili 2 meseca pred izlazak igre ili je to samo meme? Realno trebalo je tu jos te tri godine da se to ispegla a i nije ispeglano kako treba, mada igra je odlicna i sa svim tim nebulozama.

Ma kakva murija to bili statisti do skoro. Nisam siguran da li su ih sa 2.0 zategli ili malo pre ali kad sam prvi put igrao kao da imam diplomatski imunitet.

Ma nije bug its a feature xD (da bug je)

Sta znam, da sam na njihovom mestu i ja bi tako, koga da branim Scavs ili Mealstroms i zasto, da me sutra upucaju na ulici? Vazi. Nego raid na XBD studio, jelte, snimaju snuf stvari, jelte i malo se cacka po racunarima, jelte i:
1697661948651.png
Ajde slav mozda nismo mi, majku mu staru.

Hey chooms, Patch 2.02 is on its way! We’d like to share the key fixes and improvements that will be featured there:

• V will no longer flatline after entering the Delamain AV in Path of Glory.
  • Fixed the shutters blocking entry to Black Sapphire in Run This Town.
  • Fixed an issue where cyberware could get downgraded to Tier 1 after updating the game to 2.01.
  • Fixed skill progression passives.
  • Rebalanced the timers in courier missions.
Note: The issue where players on Xbox Series X|S are not receiving the Quadra Sport R-7 "Vigilante" pre-order bonus is still under investigation. We're working together with Microsoft to identify the root cause and bring you a fix as soon as possible. Thank you for your patience.

Koje su vam komande po defaultu za Crouch (hold)/dive i dodge/dash, bio bi ubedjen da su obe bile na levi ctrl a sad mi odjednom promenjeno na desni ctrl, mislim ko ce juri desni ctrl pobogu?
Cyberpunk2077_2023_10_22_00_42_33_983.jpg

Meni je i dalje levi ctrl, bas sam igrao pre par sati.

Levi i kod mene

Nemam pojma sta se desilo, krenuo sam novi story line i sve je promenjeno, vidim da je promenjen i dialog skip na Y umesto na C, bezveze
A ne da mi opciju da bindujem dodge dash i hold crouch na levi ctrl

Svasta, nadam se da se i kod mene to nece promeniti, jer je i dalje levi ctrl za dash i C za skip i toggle crouch.

Verovatno update 2.02, ali zar ne mogu da se promene kontrole pa makar nekim software-om iz win-a?

Ne znam jel i na gamepadu izmenjeno...baš ću probati

Pa ja sam igrao i 2.0 i 2.01 na GOGu...2.02 nije izasao.

@arcibalde Drzim levi ctrl, mada ni ne koristim toliko slide, vise dash.

Druže nemoj mi reći da se ne krećeš na strelice a mališom desne ruke na 0 numpad pucaš a nosom na insert bacaš granate.
Kako bre igras tako, pa valjda se kreces na wsad, a nisanis na strelice. I onda ti ne treba nos, nema na cemu.

Kako bre igras tako, pa valjda se kreces na wsad, a nisanis na strelice. I onda ti ne treba nos, nema na cemu.
Što je najgore u srednoj kad smo PES igrali na emulatoru za PS1 dva ortaka su zajedno igrali. Jedan smerove a drugi šut, centaršut,pas... To je izledalo ovako nekako 😁

Prilozi

• when-gaming-my-wife-uses-her-keyboard-with-crossed-arms-v0-qtha8hzxsyd91.png
    when-gaming-my-wife-uses-her-keyboard-with-crossed-arms-v0-qtha8hzxsyd91.png
    678 KB · Pregleda: 30
Klasika...pa onda na tastaturi imas ogranicen broj tastera koji mogu da budu stisnuti u isto vreme, pa svaka peta komanda ne odreaguje 😂

Elem, da se vratim na temu, uzeo ja da igram na very hard, ginem vise nego u Elden Ringu :) U sustini, polovina protivnika je overlevelovano(sa kosturskom glavom) i ne mase :)
Da ne spojlujem, kada sam izlazio iz aviona, mislim da sam 20 puta izginuo dok ih nisam sve pobio :)

Ja jos ne mogu da je batalim, sto je vise igram sve mi je bolja :D
Nego jel koristite modove za igru? Vidim ima dosta korisnih stvarcica, e sad ne znam koliko je komplikovano?

Vrh Dno