Vecina developer se trudi da igra bude dostupna sto vecem broju korisnika, oni koji to ne rade verovatno su pomognuti od strane proizvodjaca hradvera (nvidia u ovom slucaju) kako bi ta igre naterala korisnike da trose novac na novi haradver... Niko razuman ko razmislja o profitu ne pravi igru kojoj je zbogo zahtevnosti ciljna grupa 5~10% potencijalnih korisnika.Da li je realno da igra postane odjednom toliko CPU zahtevna? Sta su to izmenili, ako ne racunamo ono sto sam cuo da se spekulise da je sam RT CPU intezivan, posto je zahtevnost veca i kada je to iskljuceno. Da li je zbog povecanja broja NPC-jeva?
Ja sam preorder day one, kao i igru, i nisam pogresio.Nagovorili ste me da kupim ovo.![]()
RTX povećava CPU zahtevnost itekakako. Neretko i 20% u odnosu na bez reytracing-a.Zašto bi nVidia uticala na povećanje CPU zahtevnost, to mi nema nikakvog smisla.
Mislim isto ovo sto i ti, ipak ne mogu da nadjen drugo objasnjenje zasto prave i guraju na trziste vec drugu igru za radom koja je po zahtevnosti ispred svog vremena minimum 2god i po min i po max potrebnoj konfiguraciji za ugodno igranje. Tu neka veza postoji.Zašto bi nVidia uticala na povećanje CPU zahtevnost, to mi nema nikakvog smisla.
To da game kompanije povećavaju zahtevnost igre kako bi naterale igrače da kupuju bolji hardver potpomognute nekakvim podsticajem HW kompanije mi spada u domet teorija zavere. Ispade da CEO nVidie ima kristalnu kuglu koja mu omogućava da predvidi uspeh neke igre sedam godina u budućnosti i tako opravda trošak od par stotina miliona dolara koji daje CDPRED kako bi oni napravili igru zahtevnijom i time im nadomestili gubitak zbog igrača koji neće moći zbog toga da je igraju a samim tim i kupe. Mislim, kako bi to uopšte funkcionisalo? Bolje još ako bi i bilo stvarno to bi bila najbolje čuvana tajna industrije jer još uvek nije procurela čak ni od strane extra nezadovoljnih devova koji su bežali iz CDPRED.
Pre će biti Starfield nivo outsorsovanja visoko obučenim Indijcima pa jedna kocka koja realno treba da ima manje od 1000 poligona završi sa 137.000 i onda igra ne radi kako treba.
Dali to znaci da se moze igrati vec danas sa ovim novim patchom?Mislim na redovan main story?U 16h stream, patch oko 17h
Da. U pet možeš da igraš 2.0 verziju igre.Dali to znaci da se moze igrati vec danas sa ovim novim patchom?Mislim na redovan main story?
Ne vidim da su negde stavili chartove zaJos jedan test.![]()
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Benchmark Performance Review - 25+ GPUs Tested
The Phantom Liberty expansion brings big improvements to Cyberpunk 2077 and adds an exciting new story line. The game also gets support for DLSS 3.5 and Path Tracing. In our performance review, we're taking a closer look at image quality, VRAM usage, and performance on a wide selection of modern...www.techpowerup.com
17.53 GB za PS5 upravo svlačivelicina patcha 33gb pc, 38gb ps5, 52gb xbox
Razmenite ih ovdeKo hoce neka me doda, da razmenimo utiske.![]()
To je odlicno ako su zaista uradili, dojadile su mi igre u kojim se skuplja milion itema i sve se na kraju svodi na to, tipa Borderlands 3 koja je sampion na tom polju... Remnant je po tom pitanju najbolje izbalansiran, ima svasta nesto da se nadje al taman koliko treba da ne ugisi samu igru, da se igra ne pretvori u loot menadzerSvidja mi se što su izmenili ovo sa odećem i što su smanjili loot ali je smisleniji. Još samo da vidimo to uživo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari