Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Tesko da cu je prelaziti 6 puta, ali cenim da ocu tri puta i mislim da ce biti sasvim dovoljno... Ali SVA tri puta ima da budu na max podesavanjima, no f-ing exceptions [emoji4]

kFUVUK6.jpg

Nikad nisam voleo da igram neku igru vise puta, iako su postojali razliciti zavrseci, nekako mi je to uvek bilo recikliranje jednog te istog.
Odigram, to sto sam izabrao to je, nema replay, kao zivot :)

Mada ako u startu postoje tri razlicita pocetka znaci prakticno od pocetka igre tri puta, onda je to nesto drugo.
Ako sam te dobro razumeo...
Jesi. Sumnjam i ja da cu sve varijacije probati, ali ako igra bude dobra, Imacu zelju da je predjem opet pa makar i posle 6 meseci.

U eri day one patcha od 10 gb, da li "gone gold" ima više smisla?

Ima u smislu da nema više odlaganja.

Kada se poslednji put napravio ovoliki hype oko igre koja nije nastavak neke fransize?

U eri day one patcha od 10 gb, da li "gone gold" ima više smisla?

Gold znaci da ce se izbaciti. Da je za izdavanje bez obzira sto neko ima niže a neko više standarde kvalitete. Sada se radi na zatezanju. Da je Bethesda u pitanju, davno bi izašlo.

Nece biti cetvorke (barem kao nastavak Geraltove price), jedino nova igra u Witcher univerzumu

kako ovde piše 49 dolara a kad hoću da uzmem 60 evra?

Nece biti cetvorke (barem kao nastavak Geraltove price), jedino nova igra u Witcher univerzumu

I sumnjam da ce najava za novu igru u TW univerzumu ici pre kraja 2021, dok ne izbace CP2077 GOTY i prebace sav fokus na TW... Znaci u najboljem scenariju kraj 2022 ...

Ja sam nekako izasao iz hype-a za CP, sacekacu da izadje sa svim DLC-evima i zakrpama pa onda da je obrnem (taman leto/zima 2021).
The Backlog is strong in this one... And also The Remasters/Remakes are striking back :S:

Deluje da ce biti odlican naslov vredan igranja, ali ne i vanserijski koliko se hajp podigao.

I sumnjam da ce najava za novu igru u TW univerzumu ici pre kraja 2021, dok ne izbace CP2077 GOTY i prebace sav fokus na TW... Znaci u najboljem scenariju kraj 2022 ...

Ja sam nekako izasao iz hype-a za CP, sacekacu da izadje sa svim DLC-evima i zakrpama pa onda da je obrnem (taman leto/zima 2021).
The Backlog is strong in this one... And also The Remasters/Remakes are striking back :S:

Deluje da ce biti odlican naslov vredan igranja, ali ne i vanserijski koliko se hajp podigao.

Ako i tada; mogao bi ovaj multiplayer da eksplodira od popularnosti pa ce onda na to da se fokusiraju maksimalno.
Ne sumnjam da ce biti dobra igra ali malo malo pa cujem nesto sto mi smanji hype. Evo sad gledam nasli CDPR da guraju neke random yotubere u igru bez ikakvog razloga (ME3 Jessica Chobot anyone?). Blah...

Pa to zeleno i oni solarni panili na prvu izgledaju kao jeftin nacin da se lako popuni prostor, a mozda ce imati nekog smeka sve to.
Ja mislim da se nece skretati paznja sa CPa dok se lepo ne plasira multiplayer koji izlazi 2022 ako ne bude nekih odlaganja.

Iznenadio sam se kad sam video cyberpunk merchandise u jednoj radnji danas u Beogradu. Imali su majce, kape, carape, duxerice, trenerke......majca 1300, dux 3200......
3356A-99X-050_1.jpg

XP571-59X-001_5.jpg

Poslednja izmena:
Kazuj gde to ima da se pazari, a verujem da imaju i od drugih igara?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

House (LPP brend) ja sam kod njih kupio witcher majicu

Mene hajp nista spec ne drzi, da kazemo onako neka umerena doza, iako je igra 100% moj fazon po svemu... Nikako nisam u fazonu da brojim dane do izlaska... Cak sigurno necu igrati day1, vec mozda za fazon mesec dana od izlaska... Takodje cenim da cu izbegavati bilo kakve gameplay-eve, cak sam jedva nesto gledao i od dosadasnjih prezentacija...

Taman da lepo na miru sastavim komp u ovom periodu, pa kad bude spreman sve na megagigaultra, ima da se pici sve u 16 [emoji4]

Kazuj gde to ima da se pazari, a verujem da imaju i od drugih igara?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Proveri CL sajt mislim da sam ih tamo primetio. Ako ne onda je ova poljska radnja što ih ima u ada mall što imaju shizofrene majice i duskeve. Imaju i arcade aparat pa možeš da baciš neku retro tučicu.

Ima CL sad pogledah samo kod njih je dux 6000 tako da mora John da javi gde je video.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno