Jesi. Sumnjam i ja da cu sve varijacije probati, ali ako igra bude dobra, Imacu zelju da je predjem opet pa makar i posle 6 meseci.Nikad nisam voleo da igram neku igru vise puta, iako su postojali razliciti zavrseci, nekako mi je to uvek bilo recikliranje jednog te istog.
Odigram, to sto sam izabrao to je, nema replay, kao zivot
Mada ako u startu postoje tri razlicita pocetka znaci prakticno od pocetka igre tri puta, onda je to nesto drugo.
Ako sam te dobro razumeo...
Sta ce biti za Witcher 4... :smash:
U eri day one patcha od 10 gb, da li "gone gold" ima više smisla?
Sta ce biti za Witcher 4... :smash:
Nece biti cetvorke (barem kao nastavak Geraltove price), jedino nova igra u Witcher univerzumu
Jel su ovo zeleno kampovi za migrante?Iz Jula, ne znam da li je bila
Pogledajte prilog 290977
I sumnjam da ce najava za novu igru u TW univerzumu ici pre kraja 2021, dok ne izbace CP2077 GOTY i prebace sav fokus na TW... Znaci u najboljem scenariju kraj 2022 ...
Ja sam nekako izasao iz hype-a za CP, sacekacu da izadje sa svim DLC-evima i zakrpama pa onda da je obrnem (taman leto/zima 2021).
The Backlog is strong in this one... And also The Remasters/Remakes are striking back :S:
Deluje da ce biti odlican naslov vredan igranja, ali ne i vanserijski koliko se hajp podigao.
Ilegalno
Proveri CL sajt mislim da sam ih tamo primetio. Ako ne onda je ova poljska radnja što ih ima u ada mall što imaju shizofrene majice i duskeve. Imaju i arcade aparat pa možeš da baciš neku retro tučicu.Kazuj gde to ima da se pazari, a verujem da imaju i od drugih igara?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari