Snake1989
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.05.2010
- Poena
- 270
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi9
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Steam
- SnakeT1989
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Kada ne bi izasla za trenutni gen, izgubili bi stotine miliona. Licno ne mislim da ce PC patiti zbog recimo PS4 verzije isto sto GTA5 i danas odlicno izgleda a izasao je za jadni PS3. Ili sto je BF3 izasao za PS3 i x360 dok je na PC-u izgledao fantasticno.
Neka oni urade dobar port sto se performansi tice jer vec se sada hvale ray t. i Nvidiom sto mi se ne svidja ni malo. Jedino sto mi bode oci su animacije. Izgleda kao alfa. Efekti ce se vjerovatno moci ugasti samo da ne bude forsiran TAA. A za gameplay cemo vidjeti. Ima manje ljudi ali kazu ovi sto su igrali da nije zavrsena. 90% je manje-više odradjeno. 'Will see..
Da jasno mi je baza igraca i sve sto ide uz to, ali opet ogranicavajuci veliki faktor su sadasnje konzole i mislim da su one glavne što koče sve ovo... Btw ovde na osnovu vidjenog meni sve nekako deluje "kruto" .. animacije lose, onaj fajt pogotovo mi smesno deluje, pucanje isto bezveze, uopšte nemaš osećaj da si pogodio protivnika vec on kao sunđer upija sve pa dok se ne iscrpi health.. jasno mi je to je taj tip kao u Borderlandsu napucavanje otprilike..ali opet loše mi deluje.