Prodao sam ljudima nekoliko racunara, oni taj racunar treba izmedju ostalog da koriste i za neki program koji se pokrece u command promtu. E ovde nastaje problem, kada se window tok programa maximizira na full screen, znate vec ono sa alt+Enter, tastatura zablokira i ne moze se uneti nista sa nje.
Kada vratim program ponovo u window mod, ceo program i dalje ostaje zablokiran i pomaze jedino end task.
U Safe modu sve radi kako treba.
Probao sam da obrisem sve drajvere i programe sa njega ali ne pomaze, probao sam i sa ponovnom instalacijom windows preko stare ali ni to ne pomaze.
Format diska ne mogu da uradim zato sto je program zasticen, pa posle necu moci ponovo da ga instaliram.
Ovaj isti program nije radio i na jos jednom identicnom racuanru.
Vazniji delovi konfiguracije su P4S533-MX, Celeron 2.4GHz, RAM NCP 256MB 400MHz, Windows XP Pro SP1
Kada vratim program ponovo u window mod, ceo program i dalje ostaje zablokiran i pomaze jedino end task.
U Safe modu sve radi kako treba.
Probao sam da obrisem sve drajvere i programe sa njega ali ne pomaze, probao sam i sa ponovnom instalacijom windows preko stare ali ni to ne pomaze.
Format diska ne mogu da uradim zato sto je program zasticen, pa posle necu moci ponovo da ga instaliram.
Ovaj isti program nije radio i na jos jednom identicnom racuanru.
Vazniji delovi konfiguracije su P4S533-MX, Celeron 2.4GHz, RAM NCP 256MB 400MHz, Windows XP Pro SP1