Šta je novo?

Cudan zvuk prilikom bootovanja

Biper je ili direkt na ploči, kao ovaj mali sa slike ili veci od toga na kucištu pa spojen sa pločom.
Eto, naučio si nešto novo :)

Koliko je moguće da ne možeš identifikovati odakle dolazi tako glasan zvuk?
Ovako na forumu ti niko ne može pomoći ako imaš zvuk koji ne dolazi iz nijedne komponente...
A da si uložio truda i dao povratnu informaciju odakle dolazi zvuk tada bi ranije bilo rešena situacija, nije stvar sa zaglavljenom tastaturom ništa novo, svako ko je servisirao racunare je kad tad naišao na taj problem.

Bilo kako bilo, rešena je i ova "misterija" :)

biper.jpg

Ne znam nisam ga mogao locirati jer verovatno ide iz kucista a ne znam gde se na kucistu tacno nalazi plus je kuciste ko zvucna kutija i cuje se sa svih strana otkud znam... :D Kad sam izvadio plocu iz kucista nije se cuo biper, sto znaci verovatno je u kucistu pa mu zato nisam ni mogo skontati lokaciju.

Drago mi je sto si resio.

A sad packe :D
Stvarno ti je covek rekao vise puta a ti si tek poslednji put poslusao.
Ja sam ti dao 5 stavki od kojih si ti probao samo prvu i cetvrtku (iako sam rekao da ides redom). Jos ti u stavki br 3 rekao da prstom zaustavis ventilatore na cpu/gpu... i proveris da li se tada cuje zvuk a ti umesto da to uradis mi odgovaras "ventilatori rade"...

Sledeci put slusaj sta ti se kaze :)

Aman ljudi pa kolko puta ja treba da kazem da sam slusao odakle ide zvuk al da nisam mogo da lociram... A tebi sam odgovorio na sva pitanja osim na drugo jer ni nemam dodatnih ventilatora. Na trece sam ti odgovorio al nisi lepo napisao sta treba da uradim kad ih zaustavim, pa sam mislio da treba da proverim dal se vrte i rekoh ti da se vrte... A na peto sam ti isto odgovorio da nemam napajanje. :D Tako da nemoj sad nisam bas tolko kriv :D

Vrh Dno