gervasius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2006
- Poena
- 319
Pozdrav svima. Imam neobican (za mene) problem. Naime, na racunaru je pre izvesnog vremena istekao trial period za antivirus Kaspersky i on vise nije bio u funkciji. Nakon deinstalacije i pokusaja instalacije drugog antivirusnog paketa (Avast ili nod32 ili bilo koji drugi) samo se pojavi prozor instalacije i - NESTANE (kao da ga namerno neko zatvori). Ubacim USB stick i pokusam da otvorim neki folder, on samo ''blicne'' i sam se zatvori.
Pre pokusaja instalacije bilo kog od antivirusa, sistem je detaljno ociscen od malicioznog koda putem Nod32 (septembar update - portable verzija) i Stingera u SAFE modu Windowsa XP SP2.
negde sam na netu nasao da slicne simptome pokazuje crv W32.Welchia ali ga Stinger i Nod32 nisu nasli?
Sta da radim? Hvala svima na odgovoru.
Pre pokusaja instalacije bilo kog od antivirusa, sistem je detaljno ociscen od malicioznog koda putem Nod32 (septembar update - portable verzija) i Stingera u SAFE modu Windowsa XP SP2.
negde sam na netu nasao da slicne simptome pokazuje crv W32.Welchia ali ga Stinger i Nod32 nisu nasli?
Sta da radim? Hvala svima na odgovoru.