Šta je novo?

Crysis!

U kojoj rezoluciji? Ja sam sa 4850 prilično zadovoljan, zna nekad da zabode, ali fino radi. Sve je u oku posmatrača.

Ma daj, meni je Warhead na 4870 PCS+ kochio strashno na High bez AA i 16xAF u 1680x1050 (mashina Q6600, 8 Gb ram), a vanila Crysis je josh zahtevniji...

Bez poslednje generacije grafichkih i procesora nema igranja na High sa 4xAA.

Dodushe, Roger_Waters ima 19" monitor tako da moze da proba.

Meni Crysis radi sasvim tečno na 4890 u 1680x1050 bez AA u High detaljima.
Čekam sledeći upgrade da ga odigram u Very High :)

Ma daj, meni je Warhead na 4870 PCS+ kochio strashno na High bez AA i 16xAF u 1680x1050 (mashina Q6600, 8 Gb ram), a vanila Crysis je josh zahtevniji...

Bez poslednje generacije grafichkih i procesora nema igranja na High sa 4xAA.

Dodushe, Roger_Waters ima 19" monitor tako da moze da proba.

Bez AA i 16xAF u 1680x1050, naravno. Ali sa raznim modovima sam napravio prilično dobar balans izgleda i performansi, tako da to radi za sve pare sa mašinom iz potpisa i izgleda predivno i dalje:) A u 1440x900 je bio još viši frejm rejz. A i dalje tvrdim da je sve u oku posmatrača, nekome je i 20 fps dovoljno:D Ponekad i meni:D

Ću uhvatim neki screen, ako ne zaboravim.

Radi Crysis solidno i na 8600gt, samo je pitanje na kojoj rezoluciji :D

Evo, kriza + zadnji peč + natural mod + neki od onih nadrkanih modova za fiziku, iskreno ja sam prezadovoljan:

Prilozi

• Kriza2.gif
    Kriza2.gif
    259.8 KB · Pregleda: 94
Meni sasvim korektno radi sa Extreme Quality [1.34] cfg bez AA @ 1680x1050 ili eventualno high sa 4XAA, pogotovo na custom mapama. Doduse, na nekim mapama gpu load dosta varira pa lag dolazi do izrazaja ali cenim da takva mapa nije optimizovana.

Pa meni su najbolja podesavanja na medium i max aa
to je mnogo bolje nego high i bez aa

Cisto da javim kako mi radi 6870 :D

clipboard01.jpg

Meni Crysis radi sasvim tečno na 4890 u 1680x1050 bez AA u High detaljima.
Čekam sledeći upgrade da ga odigram u Very High :)

meni sa ocovanom 4870 radi sa 34 fps prosek na 1680 i haj.
dakle ti mozes da kloknes i ukljucis jos 2xAA:smoke:

ili 1440x900 na very high.

Poslednja izmena:
I da bude nesto, bice samo jos jedna pink/roze, sticky bomb, build my outfit ...

Stani, stani? Šta se dešava? :trust:

Remaster najverovatnije za Crysis keca. Nešto sa Xbox-om koliko sam uspeo da pohvatam.

Bice neko ludilo, priper jor enus

Poslednja izmena:
Šta da pripremimo? :p
Pomislih, neki francuski izraz, hahahaha:d

Valjda će remaster i za PC? :-devil-:

U stvari, ja bih voleo pravi nastavak prvog dela, sa nomadom.
Profit mi je toliko isforsiran lik, kontam da je zbog imena i njihovih nekih ubeđenja, ali nikad mi nije bio ok.
U drugom delu je "ukrao" igru onom nesrećnom Alkatrazu.
Mislim da je većina očekivala pravi nastavak, a dobili smo dva skretanja sa teme :S:
Mislim, nije loš bio 2. deo, kad je izašao peč za teksture, Alkatraz je bio ok lik, ali na kraju mu pade format...
Treći deo, sajko izgleda kao neki propali navijač Liverpula Il tako nešto, ali opet bolji lik od profita.
Bilo je dobrih momenata, ali je bilo i patetike. Grafika ok ali nekako sam se osećao ograničeno što se tiče kretanja.
Da ne pominjemo paralele sa Halo franšizom.

Mogli bi da urade nešto što fanovi žele, a ne tamo neke proroke i gluposti...

Poslednja izmena:
Samo da nije remaster keca...

Ja instaliram upravo Crysis. Ima da obrnem sve delove do kraja karantina. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno