Šta je novo?

Crysis!

!

Moram da vam ispricam nesto.Na jednom forumu sam postavio linkove sa youtube,ono poredjenje reklame za sony bravia i cryengine2.Hehe,evo citata sa tog foruma:

"nije ovo dobra rezolucija snimka da bi mogo da vrsim neko dobro poredjanje al cini se da Sony Bravia sije CryEngine 2!!
BTW Bravia je engin za sony3 ili sta vec????"

Edit:Jeste,lik nije znao sta je bravia,nema to veze itd. ali mi je mnogo smesan taj post pa sam hteo da podelim sa vama. :D

Jesu to bili neki nasi likovi :D ili ... ?

@Rama & Zdravko, covek je nesto izbacio iz tog intrvjua a to je sledece
"The surprising thing has been how well the consoles can perform visually, once this tailoring is in place. We expect the final outcome will result in games that look like they're running at high settings, or nearly high settings, on a PC", tako da bih molio bez komentara tipa konzole ovo konzole ono.....

@Rama & Zdravko, covek je nesto izbacio iz tog intrvjua a to je sledece
"The surprising thing has been how well the consoles can perform visually, once this tailoring is in place. We expect the final outcome will result in games that look like they're running at high settings, or nearly high settings, on a PC", tako da bih molio bez komentara tipa konzole ovo konzole ono.....

Nearly high settings :p.
Pa komp od 500e moze da potera high settings u 1280x1024.

Manje od 500evra. Izracunaj koliko kosta PC bez monitora koji je baziran na nekom pentiumu E21xx,9600GT-u,2GB RAM-a...
Sve to kloknuto gura Crysis na high sasvim lepo.

Jesu to bili neki nasi likovi :D ili ... ?

Pa da,kopirao sam njegov post. :-devil-:

Jel probao neko iz jovylandovog faq & mod mape: Savanna 2 Jungle i Treasure - 1.0.0?Ova mapa me podseca na lost: Crashed 1.0.Secam se pre par godina kad sam poceo da gledam lost,toliko me podsetio na far cry.I tako instaliram far cry po ko zna koji put sa odusevljenjem u fazonu "vidi isto kao lost :D ".Bilo bi super kad bi neko odradio neke vece SP mape.

Poslednja izmena:
Ovo je bolesno:D:D
Mora se videti:D

kako su ubacili kokosku umesto onog cudovista?

Nije nikakav problem uz sandbox editor (koji ide uz igru, btw).A ovo su inace Crytekovci napravili.

Sand Box2 editor koji dolazi uz krizu, kontam sa njime, i lepo uklopish:D
LoL! Isto vreme:D

Poslednja izmena:
Hehe, touche.
Nego nikako da nadjem poslednja dva, 5i je opicen skroz, uvodna animacija u avionu, a Prophet je patuljak :d

Ih bre, patuljak:D
Josh samo Snezana da se pojavi:D

Ovo sa patuljkom na helijumu je totaly sick:D

Hahahahha, puska na ledjima mu je extra...

Da nelistam ove 62 strane: :)

-jel ima neki oficijalni patch ili update za ovu igru ??

To je taj, i dovoljan je samo 1.2...
Btw, imas i ovaj hotfix -instaliraj ga posle 1.2 patcha
Bitan je ako igras multiplejer.

Poslednja izmena:
kapiram da te mrzi da listas 62 strane, al da te mrzi i da u google ukucas "Crysis patch" e to ne razumem :)

Ja tek nedavno poceo da igram, pa gedam i nesto mi nije jasno. Jel mi se pricimjava, ili se protivnici respawnuju? Sad sam bas izaso iz igre, snajpovo sam kod onih AA Gun-ova, cini mi se koliko god da ih potamanim, dolaze novi!!! Bljak. Ako je tako, grdno cu da se pokajm sto sam tolke pare dao na graficku, da sam hteo jos jedan glupi CoD 4 igro bi bi Cod 4 lepo mi je radio i na prosloj grafickoj. Zasto onda stavljaju je**ni snajper, ne vidim smisla u tome.
I jos jedna dobra igra masakrirana ******skim health sistemom (Damn you, Halo). Nije bilo dobrog helth sistema jos od SWAT 4. Kako sam se iznerviro...strasno...

^Nisam primetio da se spawnuju.Istina, botova ima dosta i AI rutina ih cesto navodi na mitraljez, pa izgleda tako, ali se svi mogu pobiti.Zna ponekad da im dodje pojacanje, dzip ili dva, helis, i to je to.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
otkinuo sam se ... balavim jos uvek :zgran:
inace na tome linaku je HD res!!!
Due to popular demand,im uploading the HD version of the low-res version i had previously uploaded.There is no ugly pixels this time,all smooth.

Uvek sam se pitao kako bi Oblivion izgledao sa ovakvom grafikom i evo odgovora.

Nazad
Vrh Dno