Šta je novo?

Crysis!

da li je neko imao problem u smislu kada se ucita nivo i kada napise "press any key to continue" i kada pritisnes bilo sta da igra izleti na desktop bez ikakvog objasnjenja. inace, juce sam instalirao igru, sve sa 1.1 patchom i do sada je normalno ucitavala nivoe?! drajveri su 169.21.

ja nisam ... nego da pitam ... koliko vam prosecno odprilike ulazi ... znaci ono EA ... Nvidia ... Intel ... i ne znam da li ima jos koja reklama ... meni odprilike ok 4osec sve zajedno sto mi se cini mnogo ... ali u igrici samoj nema problema ... konfa iz potpisa sve na high (ne ultra high... XP) i prosecan fps oko 27 cini mi se ... mereno fraps-om ... moguce da cu instalirati novije drivere ali cuo sam da oni ubrzaju ulazak ali opet nesto drugo fali ... iskustva ... vreme ... da li to da radim ili ne ? pomagajte

meni nekako proradio sejv iz 10-og puta...gremlini, sta li?
@Dule: ma preskaci te reklame, nije valjda da ih gledas?

hmm ... kako da preskacem ? ja probao i enter i escape ... space .. klick .. nista nece ... ali nema ih puno pa da mogu da se skrate kao kod drugih igara ... nego samo ono sto nemoze da se skrati kao i kod drugih ... znaci prva EA ... posle Nvidia .... josh nesto cinimi se... Inlet QX na sec... i onda pise o Cryteku na sec i ulazi ... nema nicega sto bi mogao da preskocim ...

da li je moguce da na AMD 4400 i 8800GTX sa 3gb memorije ne moze da radi u verry high ... naravno u pitanju je vista cim je verry high ... ne znam koja je ploca ali ja mislim da ona liku pravi problem ?

Naravno da je moguce.Procesor je tu bas usko grlo.Minimum za very high je Q6600.Ali ne bi bilo lose ni 4 Gb RAM-a (u dual rezimu) i 2 8800 GT(X) u SLI rezimu.Ali ozbiljno.Igra jednostavno jede resurse.Negde sam procitao da bi na quad procesorima, jedno jezgro trebalo da radi samo AI ! ! !
E da, ja nisam mogao da prekinem one reklame na pocetku samo prvi put nakon instaliranja, a posle je space resavao problem.

Poslednja izmena:
Naravno da je moguce.Procesor je tu bas usko grlo.Minimum za very high je Q6600.Ali ne bi bilo lose ni 4 Gb RAM-a (u dual rezimu) i 2 8800 GT(X) u SLI rezimu.Ali ozbiljno.Igra jednostavno jede resurse.Negde sam procitao da bi na quad procesorima, jedno jezgro trebalo da radi samo AI ! ! !
E da, ja nisam mogao da prekinem one reklame na pocetku samo prvi put nakon instaliranja, a posle je space resavao problem.

U kriziji procesor nije usko grlo, naprotiv, ocajno je optimizovana igra za qcore i prakticno svaki dcore ce igru "voziti" sa frejmovom gore dole. Grafika je jedino bitna, pogledaj testove

Meni na novoj grafici sa 1.1 patchom radi dobro, ali kad poginem, ni jedan save nece da ucita kako treba npr niko osim mene nema oruzija ili ponekad ne mogu uopste ni da krenem.
Bez patcha radi super, sve na Medium.
Treba da izadje 1.2 patch pa cemo da vidimo.

^Da si citao tred, kao sto nisi, znao bi zasto se to desava... :wall:
Bar procitaj nekoliko stranica unazad...

pa zar ima toliko razlike izmedju high i verry high ... posto ja sa konfom iz potpisa furam high bez problema ... dx9 je u pitanju ... znaci da bi sa 88oo i istom konfom gurao dx10 isto ovako mozda malo oblje ... a za ovo trba duplo bolji komp ? omg ...
probacu ovo sa space ... mada mislim da ne moze ...

pa zar ima toliko razlike izmedju high i verry high ... posto ja sa konfom iz potpisa furam high bez problema ... dx9 je u pitanju ... znaci da bi sa 88oo i istom konfom gurao dx10 isto ovako mozda malo oblje ... a za ovo trba duplo bolji komp ? omg ...
probacu ovo sa space ... mada mislim da ne moze ...

hm, ja sam primetio razliku izmedju high i MOD ultra high.

cek ti si pokrenuo ultra high sa 8600 ? ili ti je omaklo jedno slovo pa treba da stoji 8800 GT u potpisu ... mada kazu da nije dovoljna samo 1 gt

modovanom ultra high-u ... nisam tako razumeo ja sam razumeo kao mod ulta high kao sto moze da bude i mod medium ... mislim da me razumes ...

brate ... ovde na celom forumu se samo pise sta je i kako sa cime pokrenuto ... zato i pitam ... ne vidim razlog za neko nerviranje koje se vidi iz tog pitanja ... mada ovo sto sam rekao znas i bolje od mene jer si duze i vise na forumu od mene ...

PS koje si godiste ... imam ja neke ortake na brdu

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa da znas da sam procitao samo bane i to prva tri slova pa zakljucio da pise bane :D ... inace po slici bi se reklo da je 97 :D saala ... inace ja sve tako polovicno citam ... prva dva tri slova i vec prelazim na sledecu rec i onda skapiram celinu ... da ne gubim vreme ... a lektiru citam svaku petu str. pa hvatam sta se desava :D

takva ti je i graficka :) cita prva dva tri frejma u krizi i onda ide na sledeca 3 :d

(salim se naravno. Podsetilime ovi zadnji postovi na temu "2600xt i crysis sasvim lepo radi u high" :D )

Poslednja izmena:
probao i video ako te bas zanima taj modovani very high na Q6660 @ 3.6Ghz i 8800GTS :)

trazi bre i screenshotove po netu pa sam vidi :D

sutra cu ko covek da kupim 8800GT, pa cu da ti stavim skrinove ja LICNO i PERSONALNO. :D

Poslednja izmena:
cek ... napisao si da se salis ali ovo na kraju ... hoces reci da na ovoj kartiic ne radi lepo u high (3850) ... ne znam kako ko ne radi ... kada sve high prelepo izgleda a nema da secne :D

a mozda sam i pogresno razumeo :D

Imam jako veliki problem na awakening nivou. Na pocetku dosta sporije radi usnimavanje pozicije ali radi. Kad predjem onaj prvi kamp i dodjem do onog rudnika u podnozju planine koja se rusi snimanje zabada, ili mu treba nekih 60 sekundi da snimi poziciju. Ucitavanje je takodje jako sporo, nemoguce je igrati. Probao sam 2 puta iz pocetka nivo i isto se ponasa, igra je patchovana na 1,1. Probao sam i reinstalaciju igre i drajvera (jedino sto drajveri nisu bas svezi, 7.11).

Evo razlike izmedju High i Very High (modovan)
slike su losijeg kvaliteta zbog maximalne velicine slika koje mogu da se stave na bench server, ali mislim da se dobro vidi.

Prilozi

• High.jpg
    High.jpg
    150.4 KB · Pregleda: 120
  • Very high.jpg
    Very high.jpg
    173.4 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
pa znam da procesor ne igra jaku ulogu ... ali mislim da ti je taj Pentium bas slab ... na koliko igras (rez i nivo detalja) a i samo gigabyte ddr i to ddr400 ... ne mozes ocekivati da ti lepo radi pa makar i na skroz slabim detaljima

@Dule nije stvar u tome kako igra radi, dosao sam do ovog nivoa bez i jednog jedinog problema/bug-a. Igram u 1280*800, naravno vecina stvari je na low ali je sasvim igrivo. Siguran sam da nije u tome problem, skinucu nove catalyste pa javljam.

Engine koji pokrece ovu igru je stvarno mocan :)

Prilozi

• Crysis.jpg
    Crysis.jpg
    131.5 KB · Pregleda: 92
  • Crysis#01.jpg
    Crysis#01.jpg
    192.1 KB · Pregleda: 87
  • Crysis#15.jpg
    Crysis#15.jpg
    100.3 KB · Pregleda: 85
  • Crysis#18.jpg
    Crysis#18.jpg
    98 KB · Pregleda: 90
  • Crysis#36.jpg
    Crysis#36.jpg
    117.1 KB · Pregleda: 86
xixix ... ne znam da li mi verujes ... ali zastajali smo da se divimo na istim mestima :D ... ovaj drugi shot sam prosao danas ... samo jos nemam taj snip ... :D

radi li nekome ovaj mod korektno ?

Nazad
Vrh Dno