Daj,mora da se salis.Pa koliko nivoa ima? 100 ? SUPERbice vise da je 5%![]()
Ja imam 22 i igram u 1440 x 900 na Very High ( DX10 ), slika u ovoj rezoluciji nerazlikuje se od one na native, barenm ja neprimecujem
Klikni srednji taster misa i izaberi maksimalnu snagu.Je l` moze da se popne uz one stene na prvom nivou?
To joj je glavna mana, nadam se da ce uskoro izaci neka ekspanzija.Igra je odlicna, samo steta sto nema vise nivoa na ostrvima i u dzungli, prekratko je bilo....
Napokon je i Yahtzee odradio svoj video review crysis-a....sit se ismejah...anyway evo linka
http://www.escapistmagazine.com/art.../zeropunctuation/2808-Zero-Punctuation-Crysis
Ja imam 22 i igram u 1440 x 900 na Very High ( DX10 ), slika u ovoj rezoluciji nerazlikuje se od one na native, barenm ja neprimecujem
Joj...doso sam do nivoa kad sam spas'o onu ribu i ubio zlog generala. Ribu izvukli helikopterom a mene ostavili da se !@#$%^ po onimmmmjoj. Elem, kako da izadjem iz tog kosmara, plivam levo desno, nemam GPS, ne znam ni ja sta tu trazim....doso do nekog crva/rakete sta li je i ohohoh sam vec tu
Sta dalje? Kako izaci iz tog ....undergrounda?
evo ga i jedan photo-review koji je isto zanimljiv......napomena za one koji jos nisu igrali da tamo ima spoilera :d^ Ahahahha, kako je dobro. :d
A i sajt je odličan. Daj još neki sličan dobar.
![]()
Igrao sam malo na mojoj kanti sve low osim shadera i textura koje su na medium, 1280x800.U principu je mucenje, kad snajpujem pada i na 10fps ali cu ga zavrsiti, akcija je identicna FC + nano odelo sto je dobitna kombinacija. Mogu da kazem da igru sa ruznijom grafikom skoro nisam igrao :d
@zeljkov020 svi su jedva cekali tvoj komentar, sad konacno tema moze da se zatvori, sve je receno.
Previse ti je slaba graficka i procesor,zato imas isti fps.
Lepo cisto da te obavestim da je igra prepoznala XBox kontroler koji imam i uredno podesila da igram na njemu , pod prepoznala mislim lepo pokazala komande sa sve ikonicama ( A,B,LT, Start , Back itd) i koje dugme cemu sluzi . E sada ti meni reci da li si ikada ukljucio pucacinu koja ti kontrole prebaci na joypad i jos ih rasporedi ( znaci sa slikom svakog dugmeta i Xbox joypad-a ) . Ovo djubre je obican port za PC videcemo ga mi na XBox-u i PS3 konzolama.:-devil-:
Izvoli pa mu se i dalje dici
http://games.teamxbox.com/xbox-360/1396/Crysis/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari