Šta je novo?

Crysis!

OOps,izgleda da sam se malo zaneo...
Znaci ostalo mi jos 5 %.:wall:

Ja imam 22 i igram u 1440 x 900 na Very High ( DX10 ), slika u ovoj rezoluciji nerazlikuje se od one na native, barenm ja neprimecujem

I ja isto, ovo je idealno resenja sa 8800gt, lepo radi, a nije velika razlika u odnosu na native...

Igra je odlicna, samo steta sto nema vise nivoa na ostrvima i u dzungli, prekratko je bilo....

E ne znam sta ste pricali o 1.1 patchu na 64 bit visti ,ali kod mene se vuce...u 1024 x ... ide od 25-35 prvi nivo...a toboz bolje radi na 64 bit visti...ne sjecam se tacno ali mi se cini da je na 32bit bio brzi ( sve na ultra high) ...dok na xp ( high) ide u 1024x... 35-65 ,average oko 45

Na 1280*1024 desava mi se da me izbaci iz igrice. Da li neko zna zbog cega je to?

Igrao sam Crysis-a,cini mi se da je laka... I dosta je zahtevna,ali igram je...

^ stavi na najtezi nivo i nastavi dalje :p

^ Ahahahha, kako je dobro. :d

A i sajt je odličan ;). Daj još neki sličan dobar. :p

WTF je ovo?!
sad sam igrao i primetio sam da kako se priblizhavam nechemu da se to postepeno pojavljuje :S npr ne vidim neki kamen ublizhim npr sa dvogledom kad ono se pojavi kamenje koje nije bilo tu (o_O) i na high i na low svugde ISTO!!! :|

To su konzolaški trikovi :d

Joj...doso sam do nivoa kad sam spas'o onu ribu i ubio zlog generala. Ribu izvukli helikopterom a mene ostavili da se !@#$%^ po onimmmmjoj. Elem, kako da izadjem iz tog kosmara, plivam levo desno, nemam GPS, ne znam ni ja sta tu trazim....doso do nekog crva/rakete sta li je i ohohoh sam vec tu :)

Sta dalje? Kako izaci iz tog ....undergrounda?

Ja imam 22 i igram u 1440 x 900 na Very High ( DX10 ), slika u ovoj rezoluciji nerazlikuje se od one na native, barenm ja neprimecujem

Primecuje se zamucenje. Zvucis mi kao da nisi ni probao u 1680x1050!

Joj...doso sam do nivoa kad sam spas'o onu ribu i ubio zlog generala. Ribu izvukli helikopterom a mene ostavili da se !@#$%^ po onimmmmjoj. Elem, kako da izadjem iz tog kosmara, plivam levo desno, nemam GPS, ne znam ni ja sta tu trazim....doso do nekog crva/rakete sta li je i ohohoh sam vec tu :)

Sta dalje? Kako izaci iz tog ....undergrounda?

killer!

Igrao sam malo na mojoj kanti sve low osim shadera i textura koje su na medium, 1280x800.U principu je mucenje, kad snajpujem pada i na 10fps ali cu ga zavrsiti, akcija je identicna FC + nano odelo sto je dobitna kombinacija. Mogu da kazem da igru sa ruznijom grafikom skoro nisam igrao :d

@zeljkov020 svi su jedva cekali tvoj komentar, sad konacno tema moze da se zatvori, sve je receno.

Ja krenuo ponovo, proklet bio bench i ova tema:)
Sad mi izgleda bolje nego prvi put, mogu opusteno da istrazujem, mada fali mi bolja grafa:(
UZIVAM:)

Ja imam 8800 GT, ali ipak igram u 1280x800 (sve na High). Meni je ipak jako bitan fps u ovoj igri, jer mi je lakse da nanisanim i da u letu koristim funkcije odela. Igram na Hard i ponekad bas "vezem" dobar napad :)

Igrao sam malo na mojoj kanti sve low osim shadera i textura koje su na medium, 1280x800.U principu je mucenje, kad snajpujem pada i na 10fps ali cu ga zavrsiti, akcija je identicna FC + nano odelo sto je dobitna kombinacija. Mogu da kazem da igru sa ruznijom grafikom skoro nisam igrao :d

@zeljkov020 svi su jedva cekali tvoj komentar, sad konacno tema moze da se zatvori, sve je receno.

Lepo cisto da te obavestim da je igra prepoznala XBox kontroler koji imam i uredno podesila da igram na njemu , pod prepoznala mislim lepo pokazala komande sa sve ikonicama ( A,B,LT, Start , Back itd) i koje dugme cemu sluzi . E sada ti meni reci da li si ikada ukljucio pucacinu koja ti kontrole prebaci na joypad i jos ih rasporedi ( znaci sa slikom svakog dugmeta i Xbox joypad-a ) . Ovo djubre je obican port za PC videcemo ga mi na XBox-u i PS3 konzolama.:-devil-:
Izvoli pa mu se i dalje dici
http://games.teamxbox.com/xbox-360/1396/Crysis/

Poslednja izmena:
e mozhe neko meni da pomogne oko moje dileme?!
igram u 800*600 (dalje nisam ni probao zbog straha da ce neshto explodirati odneti pola krova i pola kuce, ubiti kera i komshijsku machku pride :d) kad stavim sve na low FPS je ISTI kao i kad stavim kombinaciju medium/high... :zgran:

Previse ti je slaba graficka i procesor,zato imas isti fps.

Očigledno ti je procesor usko grlo.

Imas recimo 2-3fps na high,u low imas isto toliko jel grafika i procesor ne mogu da izvuku vise.:zgran: Malo je cudno,ne znam ni ja.

Poslednja izmena:
LOL pa kad ne znash brate onda...
imam oko 20-30FPS ali u zeznutim situacijama i na VEEEELIKIM nivoima fps bude manji (10-15) ali situacija je POTPUNO ISTA sa bilo kakva da su podeshavanja (mislim na sve low i kombinaciju med/high)

Lepo cisto da te obavestim da je igra prepoznala XBox kontroler koji imam i uredno podesila da igram na njemu , pod prepoznala mislim lepo pokazala komande sa sve ikonicama ( A,B,LT, Start , Back itd) i koje dugme cemu sluzi . E sada ti meni reci da li si ikada ukljucio pucacinu koja ti kontrole prebaci na joypad i jos ih rasporedi ( znaci sa slikom svakog dugmeta i Xbox joypad-a ) . Ovo djubre je obican port za PC videcemo ga mi na XBox-u i PS3 konzolama.:-devil-:
Izvoli pa mu se i dalje dici
http://games.teamxbox.com/xbox-360/1396/Crysis/

Znaci igra ti je sr*nje jer ti uredno prepozna dzojped??
A drugi deo ovog tvog pisanija mi tek nije jasan...ajde sto si iz ovoga gore izvukao zakljucak da je ovo port, nego i to da ces ga videti i na Xbox i PS3.?Pa sta ako tako nekim cudom i bude?Da li to znaci da igra onda vise nece biti sr*nje??
Au, kakvih ljudi imade...
:smash::smash:

Nazad
Vrh Dno