e sad ovako....
imam jedan problem pustio sam onaj time demo da teche i izgasim ga posle prvog "kruga" medjutim pogledam u Task Manager i vidim da ni u jednom trenutku CPU nije bio na max uvek malo iznad 50%... :trust:
ne znam bas na sta tacno mislis, ako ako imas neki ogroman prozor kroz koji vidis kako se alieni polako bude, priblizi mu se i onda bi trebalo nomad nesto da ***** i to ce da pokrene sekvencu koja ce da ubaci aliene u tu prostoriju u kojoj si. nakon sto ih ubijes (ili istrosis svu mogucu municiju, kod mene je taj trik upalio) priblize se velikom okruglom otvoru naspram tog velikog prozora i to ce da pokrene neku sekvencu. mislim da je to to.Posto ne mogu da okacim sliku onda cu malo da pojasnim. Kad sam usao u tu "sobu" upalio se neki alarm i onda se pojavilo dosta aliena. Sad sam ih pobio ali ne mogu da nadjem izlaz. Na "plafonu" imaju onda 4 otvora za transport ali oni vode u "sobu" a ne iz nje. Imaju i druga dva otvora izmedju kojih ima kao neko kretanje vazduha i kad udjem u to ono me odgura do jednog od tih otvora i poslije ne mogu da izadjem iz njega. Sve sam obisao ali nisam nasao nikakav izlaz.
Help me!
primecuje se zamucenje na bilo sta manje od 1680x1050Od kako sam kupio novi monitor morao sam sve da smanjim na medium detalje kako bih normalno mogao da igram u native rezoluciji
Moze li neko da mi kaze kako Crysis izgleda u manjim rezolucijama na 1680x1050 monitoru?
@mperisic
a kaki komp imash :d
Evo uhvatih slobodnog vremena i zavrsih crajzis i da dam moje misljenje.
Ipak FAR CRY ostaje i tata dalje po igrivosti.Crajzis ima samo dobru grafiku uz puno bagova i nista vec nevidjeno tako da se samo nadamo u sledeci FAR CRY 2 koji ce da u potpunosti nadam se ispuni ocekivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari