Jel to igra izasla, ili ja skidam "fake edition" od 6.02 GB![]()
Nije valjda da nisi to video u demou?
***, desava se.... :zgran:
Kao i svi ostali programi koji uopšte rade na računaru koji ima 64bitni procesorCrysis koristi 64bitne procesore.
Ja ne kapiram u čemu je tvoj problem sa tim 100% korišćenjem jezgara?
Čim ni jedno jezgro nije zakucano na 100%, znači da usko grlo nije u procesoru, tačka!
Vidiš, tačno. Nije bilo jedan po drugome@dandy: Ovako jedan po drugome??Nisam :d
Ovo je valjda iz editora?Ako nije, super je fora LoL
Pa ili je procesorski zahtevniji ili je loše napisan pa koristi više procesorskog vremena nego što mu treba.Hocjesh da kazhesh da je NFS zahtevniji od Crysis-a??? :d:d
Jako malo verovatno.
Ustvari treba se potruditi pa napisati program koji neće iskoristiti svo procesorsko vreme koje mu je na raspolaganju.
Jedini problem koji može nastati u današnje vreme višejezgarnih procesora je ako se opterećenje ne rasporedi kako treba i jedno jezgro stoji zakucano na 100% dok druga kuliraju.
U slučaju kada ni jedno jezgro nije na 100%, to prosto znači da više procesorske snage nije ni potrebno.
Napucavanje je fenomenalno. Odmah nakon mesta gde zavrsava demo, ulazi se u neku bazu, tu sam napravio rusvaj, i bez obzira na mane AI skripta, atmosfera i akcija je odlicna. Za sada oooooodliiiiiiiicnooooooo
Bitno je gde ga pogodiš i sa koje daljine, pogotovo ako imaš montiran prigušivač.Pa... jako tesko ginu ovi koreanci, 10 metaka u grudi i ide dalje ko da mu nista nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari