Šta je novo?

Crysis!

Molim raju da daje iskljucivo komentare o igri (mislim na gameplay za slucaj da ima "pametnih"), u protivnom ce da sevaju kartoni, a mozda i nesto teze.

Upravo sam je instalirao.
Grafika je fantazija! Na mojoj masini ne radi bas u full-u (naravno to nisam ni ocekivao) ali moze da se igra. Obzirom na kvalitet grafike bojim se da je ovo jos jedan naslov koji ce moci da se "predje" za jedno nedeljno popodne. Mislim da ce me ubediti da napokon promenim graficku kartu :)

Red bi i bio da menjaš grafu:)
Daj neki screen, ukjluči fraps, da vidimo kako radi.

neka kaze neko sa jacom kartom da li radi bolje od demoa ili je isti djavo po zahtevnosti.

Kakvo ti je opterecjenje procesora? Je l isto kao i u demo-u,ili su sva 4 jezgra na 100%?

Ima li bar male optimizacije?

O sunce ti, pogledaj kakva je voda :zgran::zgran::zgran: Ne verujem ***!!

Nema. Demo je bio finalni kod.

. . . Onaj budjavi NFS koristi mi oba jezgra 100%, a Crysis.... Bozhe,ima li te:d

Poslednja izmena:
Crysis koristi 64bitne procesore.

Crysis koristi 64bitne procesore.
Kao i svi ostali programi koji uopšte rade na računaru koji ima 64bitni procesor :p
Mislim... kakva je to izjava :trust:
Tačno je da navodno postoje neke prednosti u 64-bitnom modu, ali za to ti treba 64-bitni operativni sistem.
Uostalom i Far Cry je imao 64-bit verziju.

@dandy: Ovako jedan po drugome??Nisam :d
Ovo je valjda iz editora?Ako nije, super je fora LoL

Poslednja izmena:
Ja ne kapiram u čemu je tvoj problem sa tim 100% korišćenjem jezgara?
Čim ni jedno jezgro nije zakucano na 100%, znači da usko grlo nije u procesoru, tačka!

Hocjesh da kazhesh da je NFS zahtevniji od Crysis-a??? :d:d

@dandy: Ovako jedan po drugome??Nisam :d
Ovo je valjda iz editora?Ako nije, super je fora LoL
Vidiš, tačno. Nije bilo jedan po drugome :D
Hocjesh da kazhesh da je NFS zahtevniji od Crysis-a??? :d:d
Pa ili je procesorski zahtevniji ili je loše napisan pa koristi više procesorskog vremena nego što mu treba.
I dan danas možeš da pokreneš neki stari DOS program koji će ti zakucati procesor na 100% iako ustvari ne radi ništa pametno u tom trenutku.

Mozhda je Crysis loshe napisan,pa ne koristi sve resurse koje ima na raspolaganju?;)

Jako malo verovatno.
Ustvari treba se potruditi pa napisati program koji neće iskoristiti svo procesorsko vreme koje mu je na raspolaganju.
Jedini problem koji može nastati u današnje vreme višejezgarnih procesora je ako se opterećenje ne rasporedi kako treba i jedno jezgro stoji zakucano na 100% dok druga kuliraju.
U slučaju kada ni jedno jezgro nije na 100%, to prosto znači da više procesorske snage nije ni potrebno.

Jako malo verovatno.
Ustvari treba se potruditi pa napisati program koji neće iskoristiti svo procesorsko vreme koje mu je na raspolaganju.
Jedini problem koji može nastati u današnje vreme višejezgarnih procesora je ako se opterećenje ne rasporedi kako treba i jedno jezgro stoji zakucano na 100% dok druga kuliraju.
U slučaju kada ni jedno jezgro nije na 100%, to prosto znači da više procesorske snage nije ni potrebno.

OK :(

Meni se cini da je malo bolje optimizovaniji od demoa, lepse mi radi.

Inace skoro sve je na high na 1280*1024 i radi fino (i ne, ne koristim fraps). Graficka malo overklokovana.

+ za brzo ucitavanje

veliki minus za nepostojanje opcije namestanja refresh ratea - #%#% 60 herca. Refreshlock resava problem ali je stvarno bezveze sto ovo nisu resili.

Poslednja izmena:
Napucavanje je fenomenalno. Odmah nakon mesta gde zavrsava demo, ulazi se u neku bazu, tu sam napravio rusvaj, i bez obzira na mane AI skripta, atmosfera i akcija je odlicna. Za sada oooooodliiiiiiiicnooooooo

Pa... jako tesko ginu ovi koreanci, 10 metaka u grudi i ide dalje ko da mu nista nije.

Odlicni su screenovi, bilo bi super kada bi uradio mali gameplay video sa napucavanjem :trust:?

Nazad
Vrh Dno