Šta je novo?

Crysis Warhead

Pa dobro, oni su imali customer support, a mi?

ha ha

:whip: EA i :wall: customer support. Te dve stvari nikako ne idu jedna uz drugu.

Možeš da im šalješ mailova koliko hoćeš, da im pišeš po forumima, da se žališ na sve strane... nema vajde. Kad god sam ih zvao povodom nekog problema, sve se završilo na tome da ili moram sam da se snađem ili da batalim igru. BF2142 nisam igrao skoro godinu dana zbog toga što ih je bilo baš briga da banuju cheatere i zakrpe igru. Te iste cheatere nisu banovali ni dan danas, a igra je zakrpljena zahvaljujući community-ju. Sad ovi cheateri mogu samo da TK-uju dok ih server ne kikuje.

Sa druge strane - Crysis. Igra neće da radi online iz nekog razloga, pa neće. Sve zakrpljeno, regularno podešeno i ništa. Na forumu ne odgovaraju zašto neće da radi, tehnička podrška takođe....

Kad je EA u pitanju, danas je zaista bolje imati pirat nego original. Pogotovo sa ovom novom poslovnom filozofijom. :mad:

Nisam hteo da branim EA, daleko od toga...ne znam kako je sa BF2142, al ja recimo pikam BF2 i ranije Crysis u mp i nisam imao problema.Sto ne znaci da ih drugi nemaju, a EA i njihov support za online igranje je poznat...
U svakom slucaju sa piratom nema multija kako okrenes...a za singleplayer (koji mi je vazniji) sam vec pomenuo probleme koji su sve cesci.

Poslednja izmena:
Crysis je totalno neobjašnjiv. Nekada mi radi bez problema, a nekada ne radi. Video sam po forumima da još ljudi ima taj problem, ali rešenje nije ponuđeno.

Jer moze neko da mi da code za instalaciju ove igrice?

Poslednja izmena:
Jel Vi ljudi vidite da nas polako , ali sigurno odvikavaju od raznih free kopija.
Aitd5, CS, Warhead....

^SCS mozhes slobodno da otpishesh. :)

Poslednja izmena:
@borab:

ako ima leka ima, ako nema - bole me bas. PLATICU igru koju mogu da igram vise od 20h, koja ima replay value i zavrsen je proizvod. Za SCS bi im dao pola novcanice od 50e, pa kad iskrpe igru i posalju mi ispravnu i funkcionalnu kopiju, poslacu i ja njima drugo parce od 50e.

Cryteku nemam nameru da placam engine. Nisam ja developer, ja ocu da se igram. 10h = 50e ??? Odoh na rave za te pare...

I lekić je izgleda spreman :)
Sad je već redno da qpim igru.

Poslednja izmena:
Validnost lekića je potvrdjena. Vreme je za Warhead...:type:

Cryteku nemam nameru da placam engine. Nisam ja developer, ja ocu da se igram. 10h = 50e ??? Odoh na rave za te pare...

Crysis je 10e, a Warhead je 20e tako da ti računica baš ne stoji ;)

pukli su opet sa ultra glupavom online aktivacijom :)
crno kodirani je opet aktivan .........

Stigao je ihajj :banana::banana::banana:
ima na netu :)

Poslednja izmena:
Upravo se instališe!
Box je engleski, kao što je obećano, tu je i dodatni dvd na kojem je Crysis Wars!
Impresije uskoro ;)

da li neko ima problema sa lekicem

i na xp i na visti x32 pokrenem i dobijam crni ekran sa sretelicom i pukne
molim z apomoc

Da li koristiš TDM lekić, za koga svi pacijenti kažu da je dobar?

Ha ha pacijenti,duhovito a ujedno i tacno.

Nikakvu optimizaciju nisam primetio, gamer/mainstream podesavanja koristim sa iskljucenim senkama i u velikim borbama steka, i guta mnogo vise rama nego prethodnik, dakle istinite su price o potrosnji, u kecu je to bilo oko 800mb sada 1.2-1.4GB!
Mozda je samo za nijansu vise nabijeno akcijom, manje vise isto, ali bez obzira svidja mi se samo da mi bolje radi....

Evo par slikica za početak: :)

Poslednja izmena:
Još par komada:

Kao i uvek, okacite koja su vam setovanja u igri da bi mogli da donesemo sud.

@rAMA
sta znaci ono "Sykes mod"

Poslednja izmena:
Elem, slikano je na max ("entuzijast") podešavanjima, AA je isključen., uočljivo je da su ubacili efekte koji su u matoroj Krizi bili "rezervisani" za dx10 verziju. Znači ono što je bilo very high na dx10 sad je omogućeno i na dx9 na XP-u.

FPS na mojoj ragi je po prilično loš, kreće se 19-26, nije tako strašno kako zvuči jer "deluje" poprilično smooth, ne igrivo je kad FPS padne na 16, ali to je u retkim slučajevima. Krenuo sam sa max podešavanjima da bih uhvatio par slika, sa idejom da ih kasnije snizim, ali sam se navikao na ovaj FPS i uopšte mi ne smeta :D

Šta je sykes mode, nemam pojma, mada tako se preziva "psyho".
Što se tiče AI, malo je poboljšan, igram na najvišem nivou težine ("delta") i dosad nisam imao većih problema, ali vidljivo je da se mnogo inteligentnije koriste vozilima, i zaista umeju da budu nezgodni sa bombama. Sve u svemu, zasad sam po porilično sam zadovoljan... I ima mnogo više akcije, stalno se nešto događa na ekranu...

Sa rezolucijom na 1280x800 i max podešavanjima fps se kreće od 21-34, mada u istim situacijama gde na 1680x1050 obara na 15-16, tu pada recima na 17.

Na high podešavanjima ("gamer") na 1680x1050, je u potpunosti igrivo na mojo ragi, fps 25-40, nekad padne na 20, a nekad ode skoro do 50. Ovo izgleda indentično kao high na matorom Crysis-u (što je tada bio max na dx9), samo što je malo ispeglaniji engin...

Poslednja izmena:
@borab:

ako ima leka ima, ako nema - bole me bas. PLATICU igru koju mogu da igram vise od 20h, koja ima replay value i zavrsen je proizvod. Za SCS bi im dao pola novcanice od 50e, pa kad iskrpe igru i posalju mi ispravnu i funkcionalnu kopiju, poslacu i ja njima drugo parce od 50e.

o deckonjo koliko grdno greshish... clearsky vredi para :) 2k din je da ga skinesh sa neta legalno

Poslednja izmena:
I, kakav je Crysis Wars. Neko probo?

Igra naprosto sabija:Klanjanje. Napucavanje je vrh, grafika takođe. Atmosfera do jaja, vidimo se:)

Vrh Dno