Šta je novo?

Crysis Warhead

jos malo pa ga 'kupih' u kako da kazem... 'paradoksalnom selu' - predgradju 'izrazitih delioca':p Ali bez seoskog melema jer je vrach izgleda trenutno na odmoru i nema ko da ga menja:smash::wall:

Ma dovedite nekog kineza neka odradi akupukturu:p
Ima neshto ali bez leka, a možda je fake 5.91 GiB.
Mala nova.

Poslednja izmena:
poslat je i prvi lek u selo, ali kazu da radi samo navigacija u meniju a black screen za gameplay. Josh uvek, znaci u probnoj fazi (sa mishevima :d) pa ga necu probati na sebi. Ali brate da su brzi brzi su ko Flash. Ajmo jos malo :whip:

Hm, vele da moze lek od stare krize(1.21) :D:d

Samo pažljivo, ko zna ko je to uploadovao, moguće je da upravo harvestuju IP adrese :)

Hm, vele da moze lek od stare krize(1.21) :D:d

hehe al bi to bilo dobro, pa jos i da nam pokucaju dve plavuse na vrata i AUTOCEZURA:d . Medjutim sa ovom verzijom ide i finalni patch a sudeci po ovome:
Title: Crysis
Version: v1.0
Developer: Crytek Studios
Publisher: Electronic Arts
Language: multi (EN, FR, PL, CZ, HU)
MediaType: DVD9
----------------------------------------------------
Scanning -> D:\Crysis\Bin32\Crysis.exe
File Type : Exe, Size : 4674784 (04754E0h) Byte(s)
-> File Appears to be Digitally Signed @ Offset 0474000h, size : 014E0h / 05344 byte(s)
-> Suspicious MZ Header..
[!] SecuROM Detected - Version 07.34.0014
- Scan Took : 0.406 Seconds

Version: v1.2
Scanning -> E:\Crysis\Bin32\Crysis.exe
File Type : Exe, Size : 5018848 (04C94E0h) Byte(s)
[Heuristics] -> Flag : 00000000000000000000000000000001
-> File Appears to be Digitally Signed @ Offset 04C8000h, size : 014E0h / 05344 byte(s)
-> Suspicious MZ Header..
[!] SecuROM Detected - Version 07.36.0007
- Scan Took : 0.438 Seconds

chetka nas i novi, lepi SecureRom ver:d

Kazu da je duzina trajanja igre 5h-7h.
Znaci Crysis, pa na njega Warhead ili ...?

Stand alone ako se ne varam.

Nije SAC nego 2nd GIG :p

Ko predje igru nek kaze koliko je realno dugacka. Jezivi mi smor da 20tak sati kupujem igru od 3-4 sata.

Kazu da je duzina trajanja igre 5h-7h.
Znaci Crysis, pa na njega Warhead ili ...?

Malo mi je to nerealno cak i kada bih ukljuchivao cheats ... mada ako cena opravdava ... mozemo lepo da kazemo HVALA TI EA!!!

Edit: Upravo sam gledao komentare na nekim sajtovima, ljudi kukaju sto postoji legal copy ali nema valjanog leka citajte...
malo quote:

thanks alot uploader for this one!
wondering if this is the end of hacking pc games.
clear sky is out there for two weeks but no proper crack, wonder if warhead will be cracked in the next month or ever.
the thing is that these companies implant these tages, starforce, securom and drm protections. i dont have any problem buying these games but i just dont want to implant these things in my pc. its qiute a frustrating since im thinking now to dissable my pre order of farcry2 just because i dont know what protections they will use and dont want this stuff installed in my xp.

and again ,thanks alot uploader for this

Poslednja izmena:
Buni se zato što neće da ima instalirano đubre od softvera koje remeti normalan rad računara, a uz to plaća igru.

Bit po bit, јоš malo pa stigla.. Kad stigne javljam..

Pozz.

Mene zanima zasto ova igra pravi greske odnosno kad otvorite konzolu ono sve neki crveniredovi sa error-ima evo i slike (morao sam da slikam sa fotoaparata posto printscreen iz nekoga raloga ne hvata konzolni tekst nego samo crno)

Prilozi

• _MG_3754.jpg
    _MG_3754.jpg
    274.7 KB · Pregleda: 141
Buni se zato što neće da ima instalirano đubre od softvera koje remeti normalan rad računara, a uz to plaća igru.

Ali te zastite se svejedno ubace u racunar prilikom instalacije igre, bez obzira da li je igra piratizovana ili ne :trust: jel tako bese...?
I dunno...mnogo je bilo dreke na Starforce kad se pojavio i njegove negativne uticaje na rad racunara, dosta igara s njim je proslo kroz moj (tj. nase) racunare i ne znam da li je ikome pravio probleme.

Neshto se ne setjam problema. Ma *****ju likovi.

Imali su probleme vlasnici originala, mnogima nije htela da radi igra ni sa ubačenim diskom. Vi naravno niste imali takve probleme :d

Imali su probleme vlasnici originala, mnogima nije htela da radi igra ni sa ubačenim diskom. Vi naravno niste imali takve probleme :d

^ Problem pravi Deamon Tools, samo treba "set number of devices" u DT staviti na disable, potom ga ugasiti i onda možeš da igraš bez problema ;)
Vrlo je jedostavno, Securom ne dozvoljava da se igra startuje ukoliko je neki virtual drive aktivan u pozadini...

Poslednja izmena:

Pa dobro, oni su imali customer support, a mi?Cekaj ovu verziju, cekaj onu...ova baguje, ona pravi BSOD,na onoj nece da radi Jerusalim, Mapa galaksije...
Vise je ljudi zarazilo racunar nekim trojancem/virusom jureci crac*ove nego sto je imalo problema sa zastitom. :p

True:p

Ali te zastite se svejedno ubace u racunar prilikom instalacije igre, bez obzira da li je igra piratizovana ili ne :trust: jel tako bese...?
I dunno...mnogo je bilo dreke na Starforce kad se pojavio i njegove negativne uticaje na rad racunara, dosta igara s njim je proslo kroz moj (tj. nase) racunare i ne znam da li je ikome pravio probleme.

Ne ubacuju se jer ih pirati uklone (jako lepo od njih). Ja sam skoro instalirao original sa ZvjezdanomSilom na sebi i mogu ti reci da imam procese koji se ukljucuju zajedno sa Windowsom i koje mozes onesposobiti ali ne mozes isbrisati (kao ni sam StarForce). Sve sam probao, klasicni startup tweakeri ih uopste ne vide.

Vecina je bezopasna ali jedan trosi dosta protoka (oko 64Kb/s) i jedan usporava kompjuter za nekih 30%. Njih moram da gasim svaki put. Igra je od Ubija btw.

Poslednja izmena:
^ Za to postoji starforce cleaner :)

E jesam ispao glup. Probao sam razne system optimizere i cleanere i nikad mi nije palo na pamet da izguglam resenje problema.

Hvala, bench kolega :)

onda?u krizi smo, još nismo u krizi?

Jos malo, vec vidim da usamljeni revolverasi rade na leku za krizu ... koliko sam izvalio sam exe fajl pravi konfiziju, jel ako se skloni securerom onda ne daje sliku, ili automatski pravi BSOD ... enivej od sutra je u prodavnicama kontam da moze da se izdvoji neki dinar za ovo ... a pasce cena uskoro!!!

Jedan mali offtopic... Da li zna neko metod kako mapirati dugmice na tastaturi ili misu za modove nano odela? Ja sam hteo da mapiram Max. Speed i Max. Strength na napred - nazad dugmice od misa posto je default nacin pristupa modovima jako spor.

Nazad
Vrh Dno