Šta je novo?

Crysis Warhead

^ pa nije ni mislio na PC igre :smoke:

Pa? Bioshock je kao toliko dobra igra? I da jeste,zasto cena nije pala,igra je vec dovoljno stara?

^2K zabole guz za nase trziste, simple as that :p

A jel ima da se kupi Crysis,ali onako sve na engleskom na kutiji a ne prevedeno na Srpski? Isto i za Warhead,jel ce biti i sa kutijom na engleskom?

^Trebalo bi da ima.Moj special edition koji sam uzeo tamo je na engleskom.Pretpostavljam da ce tako biti i sa Warheadom, i srpsko i englesko izdanje.

I gde je cena ubedljivo najmanja za oridjinale krizu?
Neko reche Tempo super market?

jel istina da scena nece razbijati i izdati igru?

navodno ista fora kao i sa alone in dark, od prodaje warheada zavise buduci naslovi

EA zavisi od Warheada? Cuo sam da ce imati slicnu aktivaciju kao i AITD, mada isti je razbijen...ko zna, ako ljudi jave da je lepo optimizovan kupicu ga ;)

ne ea nego crytek, izjavili su da bi ekskluzivnost naslova kao sto je crysis ako se ponovi losa prodaja prebacili na konzole.

Do februara 2008. prodato milion kopija, nije malo.
Jos jedan review http://www.driverheaven.net/gamingreviews.php?reviewid=634
My system for the review was a Q6600 with a 260 GTX and I was able to set the graphics to 1920x1200 with details at Enthusiast level (basically the same as very high from before). The game not only looked amazing but it ran around the 35-50fps mark. Anyone with a 8800GTS or higher will be able to enjoy Crysis at high resolution with the eye candy on full. For those with slightly less impressive hardware, you can comfortably use Gamer setting, which increases frame rates by a good 20%. You do lose a little of the image quality obviously but it’s still very impressive.

Prodato je kasnije mnogo više, ali i dalje malo od onog što igra zaslužuje.

Pa neka, možda i bolje da Warhead neko vreme (3-4 meseca) ne bude razbijen. Neka se ljudima vrati za trud. A onaj ko neće da kupi original ili nema (i sebe tu ubrajam) neka čeka :).

Crytek ce u svakom slucaju izbaciti neki multiplatform naslov u buducnosti.Veliko je pitanje hoce li izbaciti jos neki PC-only naslov i za to se krivi piraterija.I to ne u smislu da se igra slabo prodala (a nije) nego stoga sto je prema nekim izvorima najpiratizovanija igra u istoriji (?).

Zato su sad krenuli na drugaciji nacin, igra kosta manje, ide uz nov multiplejer, kazu da je optimizovanija, plus distribucija kroz steam.
Da li ce scena da "podrzi" Crytek videcemo, ali ja licno mislim da ce ovi svejedno odustati od PC ekskluziva.Pare su pare...

Crysis Warhead Interview: Lessons Learned - interview

http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=999

Shack: Is Crysis still being thought of as a trilogy?

Bernd Diemer: Still is. [Warhead] is not a sequel, this is a separate story, stand-alone. It's not meant to conclude all the things in Crysis. It sort of fills into a couple of blanks in the original story, but it's not Crysis 2 or Crysis 1.5.

Shack: Obviously you can't talk about Crysis 2 yet, but what is the status of the project? Are you heavy into development yet?

Bernd Diemer: Lots of ideas, but nothing definite or concrete we can talk about yet.

Znači polako počinje da se radi Crysis 2:banana:

Poslednja izmena:
"My system for the review was a Q6600 with a 260 GTX and I was able to set the graphics to 1920x1200 with details at Enthusiast level (basically the same as very high from before). The game not only looked amazing but it ran around the 35-50fps mark. Anyone with a 8800GTS or higher will be able to enjoy Crysis at high resolution with the eye candy on full. For those with slightly less impressive hardware, you can comfortably use Gamer setting, which increases frame rates by a good 20%. You do lose a little of the image quality obviously but it’s still very impressive."

Extra vesti! Ovako i ja sa overclockovanim 8800GT mogu da se nadam Enthusiast podesavanjima u 1280x1024 :)

I jos ovo da Warhead nema veze sa najavljenom trilogijom,vec ce biti posebno drugi pa treci nastavak(i eventualno u medjuvremenu expansioni). I posle neki kazu Crysis nije bitna igra za PC,jes kako da ne :)

I na kraju niza cena. Veliki plusevi za Crytek!

konachno opet neki lep fps :)

"My system for the review was a Q6600 with a 260 GTX and I was able to set the graphics to 1920x1200 with details at Enthusiast level (basically the same as very high from before). The game not only looked amazing but it ran around the 35-50fps mark. Anyone with a 8800GTS or higher will be able to enjoy Crysis at high resolution with the eye candy on full. For those with slightly less impressive hardware, you can comfortably use Gamer setting, which increases frame rates by a good 20%. You do lose a little of the image quality obviously but it’s still very impressive."

Extra vesti! Ovako i ja sa overclockovanim 8800GT mogu da se nadam Enthusiast podesavanjima u 1280x1024 :)

I jos ovo da Warhead nema veze sa najavljenom trilogijom,vec ce biti posebno drugi pa treci nastavak(i eventualno u medjuvremenu expansioni). I posle neki kazu Crysis nije bitna igra za PC,jes kako da ne :)

I na kraju niza cena. Veliki plusevi za Crytek!

Lepo je sve to, ali niko ne shvata kako?! Jedino objašnjenje sem nerfovnja grafike je da su dizijanirali nivoe tako da ne muče grafičku kao u običnoj Krizi...

"Da li ste dovoljno Psiho"

Šteta, nema neki nož u igri da pokažem talenat:D

Crysis Warhead - Crysis Wars trailer

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a_2zcxzOLmA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a_2zcxzOLmA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ne bih se slozio al' dobro.
Drzimo se teme.
Meni je Bioshock golo gxxxo pa tjutim:D

Ma jok, originalni Crysis nije imao allmighty weapons na svakom cosku, a ovde, cini mi se, bice vise oruzja nego stabala na ostrvu...

Pa normalno, potrebno je dovoljno vatrene moći da bi se oborila sva stabla na ostrvu ;)

Poslednja izmena:
kad ce skapirati da vozila u jednom FPS nemaju mesta... kakve su ono gluposti sa tenkovima koji jurcaju i gadjaju helikoptere, i hameri koji su zakucali jedan u drugog a gunneri se pucaju sa pola metra... lol... fali josh samo da iskochi mario bros i da pojede pechurku...

...I onda se totalno istripuje, moj komsha progutao pechurku i trazio svoj auto satima:D

Nazad
Vrh Dno