Šta je novo?

Crysis Warhead

Pa kad ce do vraga da izadje?Vec sam nervozan dok ne pripucam nesto kako treba.

Bolje ti sacekaj F.E.A.R. 2 aka Project Origin, po gejmpleju i opstoj atmosferi mislim da ce da razbije krizu, a uskoro ce i FarCry2. A ako se toliko lozis na Crajzis onda obrni ispocetka igru, ovaj put koristi drugu taktiku ;)

@Kutija
Da, ubacice neku uber mega giga zastitu, za koju ce platiti par miliona, a donece im 3-4 dana mira. Posle ce se ponovo zaliti na pirateriju. Na kraju ce im profit opet biti mali, ali samo zato sto su bacili toliku sumu na bezveznu zastitu, sto naravno nece smeti da priznaju :D

Prodaja Krize ne opada, pa se Cevat verovatno odljutio. A koliko piraterija znači pokazuje to da je Age of Connan u prvih deset dana prodat u pola miliona kopija, čime je potukao i GTAIV na obe konzole zajedno, sve više verujem da kad bi se iskorenila piraterija, da bi došlo do procvata gaming industrije.

da bi se piraterija iskorenila bolje bi im bilo da manje bacaju para na glupavi marketing, malo prave kvalitetnije igre, snize malo cenu igara i svi ce ih kupovati :)

dodushe tkao je bilo krajem 90ih :d

Argh:S:, nisam dobro napisao, eh vest je bila da je AoC tukao GTAIV u Evropi po prodaji, moja greška;).
Age of Conan One of the Fastest Selling PC Games of All Time

Inače dosad je otišao u 1 milion, tako da sam i tu dezinformisao javnost :d
http://biz.yahoo.com/bw/080606/20080605006261.html?.v=1

Btw, to nije bila poenta moje priče. To je bio samo neki pokazatelj koliku štetu nanosi piraterija.

Poslednja izmena:
Bah, i te brojke u Evropi nista ne znace, i ostace neprimecene, jer svi jelte, obracaju paznju samo na retail trziste u USA.Tako da i u ovu Crysisovu brojku od 1 milion+ spada samo taj deo trzista.
USA je USA, ostatak sveta ni ne postoji bogati.

Ali kako flejmerski je naslovljen taj GTA tekst. Kao da se igra prodala u 500 milki primeraka.

E a kakva je to zashtita u Mass Efect, meni lepo radi.
Nego shta mislite da li ce sada malo da optimizuju igru ili ce da natrpaju josh par efekata i da povecaju zahtevnost?

Ali kako flejmerski je naslovljen taj GTA tekst. Kao da se igra prodala u 500 milki primeraka.

Broj prodatih primeraka nije glavni pokazatelj kvaliteta igre (ko je rekao Halo!). To su vise cifre za hvalisanje pred narodnim masama.

Poslednja izmena:
Upravo to su njihova s....a koja oni stalno poturuju misle neko je glup jer oni ne shvataju da je srbija bogata zemlja u kojoj zivi siromasan narod cast izuzecima tako da ta njihova go...a ne mogu a prodju kod mene.Evo ja cu prvi da kupim orginal ali ga brate daj po pristupacnoj ceni.

Upravo to su njihova s....a koja oni stalno poturuju misle neko je glup jer oni ne shvataju da je srbija bogata zemlja u kojoj zivi siromasan narod cast izuzecima tako da ta njihova go...a ne mogu a prodju kod mene.Evo ja cu prvi da kupim orginal ali ga brate daj po pristupacnoj ceni.

Kupio bih i ja BMW X5, ali, neka ga daju po pristupacnoj ceni u Srbiji ... Haha, interesantna teorija ... ravna budalastini.

Prve shotke...
Novo vozilo:
crysis_warhead_new_jeep.jpg

Dual MP-7:
crysis_warhead_new_weapon.jpg

Poslednja izmena:
Zanimljive slicice!:D

Tek pre neki dans sam nabavio i instalirao Crysis (obichno ne gotivim ove future pucachine, ja sam vishe WWII tip :p ) i moram reci da me igra stvarno prijatno iznenadila, igram je trenutno na medium setovanjima zbog hardverskih ogranichenja i poprilichno sam se navukao, tako da jedva chekam nastavak :)

Poslednja izmena:
Tek pre neki dans sam nabavio i instalirao Crysis (obichno ne gotivim ove futre pucachine, ja sam vishe WWII tip :p ) i moram reci da me igra stvarno prijatno iznenadila, igram je trenutno na medium setovanjima zbog hardverskih ogranichenja i poprilichno sam se navukao, tako da jedva chekam nastavak :)
To je i normalno:p

I jos malo :D
crysis_warhead_pcaction9.jpg

crysis_warhead_pcaction8.jpg

crysis_warhead_pcaction7_hires.jpg

Psycho ce imati bas dosta novih oruzja na raspolaganju :D

Ako se vec sada znoje onda ce tek da se znoje za godinu-dve.

mogu vam reci da ovo JEDVA CHEKAM !!! Crysis je i na mojoj mashini meni pruzhio desetak (i manje) sati kvalitetne zabave i spremam se da ga obrnem opet chim stigne nova makina... a ovo ce da bude prava bombona ako isprave greshke iz orginala i ako obrate pazhnju na prichu i sam gameplay... poshto grafiku vec manje vishe imaju :p

On Crysis Warhead/Crysis Performance

The German PC Games Website has a tidbit from an interview with Crytek boss Cevat Yerli that will appear in an upcoming issue of their print counterpart. The story is in German, but a translation tells us Yerli is offering reassurances to gamers that Crysis Warhead should be able to achieve frame rates of 30-35 FPS in "high" detail mode on a PC that costs around 400 Euros. He also says changes may possibly be retrofitted into Crysis in a future patch to offer similar performance improvements, but that this will be a timely process, as the optimizations involved are complex, so if they revisit Crysis performance, this will be after development of Crysis Warhead is complete

Koji kralj 30-35 fps na 400e masini, da vidimo i to cudo ;)
*** alienware je i dalje nedostupana nama :smash:

A već nas čeka nalet novih VGA, i pad cena starih, tako da Cevat možda i ne lupa mnogo:D

Crysis Warhead to be Better Optimized
Upcoming Crysis installment will run much smoother on lower-end machines.

Crytek President Cevat Yerli said Crysis Warhead, the recently announced Crysis installment, will be optimized for lower-end PCs. Yerli told German publication PCGames.de to expect Warhead to run any where from 30-35 frames per second at high settings on a $620 rig.

hmmm 620 dolara... to mu dodje 400e, vishe malo mozhda???

ali... i necu da se nadam, ko kad su rekli da ce raditi na mashinama od pre 2 godine :wall: mislim i jesu ali tad je ta mashina koshtala par k evra :p

Poslednja izmena:
Pa to je ram 25, CPU 50, ploca 70 i grafa 380 :D :D :d

Pa to je ram 25, CPU 50, ploca 70 i grafa 380 :D :D :d

LOL
Vala bash. Optimizacija hm... Mozda dodatno degradiranje HIGH opcija zarad dodatnog FPS. Steta samo sto ne spominju Very High, ako su optimizacije toliko "kompleksne" mora da i tu postoji boljitak. Jedini razlog koji ja vidim jeste da se ne bi uklopili ni u 1000eur :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno