Šta je novo?

Crysis Warhead

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Dakle, najavljeno je nesto :D

warhead_teaser.jpg

Nastavak?Ekspanzija?Videcemo uskoro, nadam se :)

Dotad, malo price i nadadjanja:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/52985

Poslednja izmena:
Da nije samo konzolna verzija kao sto je bio FarCry: Instincts (ili Instinct) ???

Nije, to sigurno nije.Crytek je pre neki dan objavio da nece biti 1.3 patcha, i da za to postoji "veoma dobar razlog" koji ce ubrzo biti "otkriven" :p
A ovo je bubnulo bukvalno danas, pre nekoliko sati.
Evo jos par spekulacija:
http://pc.ign.com/articles/879/879106p1.html?RSSwhen2008-06-04_101300&RSSid=879106
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=190312

Zanimljiva stvar je da se u donjem desnom uglu nalazi EA logo koji su prekrili iz nekog razloga (a stajao je na sajtu do pre neki sat) :d

Poslednja izmena:
100% ekspanzija koja ce zahtevati instaliran Crysis i automatski ga instalacijom iste patchovati na 1.3.

pa dolaze nove graficke iz ATI-a ;)

Heh i idemo opet ispocetka...

Vrlo je moguce da zaista bude ekspanzija, i moja neka pretpostavka je da ce biti pracena prica Psycho-a, tj iz njegove perspektive.No dobro...nagadjanja su nagadjanja, a kako su najavili iz Cryteka, "very soon" ce biti razjasnjeno o cemu se radi.
Evo ga neki fan-made filmic, pokazuje sta se desavalo sa tom slikom sa sajta, nije preterano zanimljiv, ali zavrsetak pokazuje nesto zanimljivije-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/225543.html

Ko se cudi?Najavljen je kao trilogija i to znamo...jedino sto nije skroz sigurno je da li je ovo ekspanzija, nastavak ili nesto trece.

EA officially confirms that Crysis Warhead is in development at Crytek. The game is a standalone expansion pack, currently developed exclusively for the PC and powered by a new and enhanced version of the Crytek's CryENGINE 2 technology. It was also said that Crysis Warhead will feature new multiplayer content. The official web site still shows the same teaser image from yesterday.

"We were very pleased with the reception of Crysis from both gamers and media after our launch last year," said Cevat Yerli, CEO and President of Crytek. "That being said, one of the key principles of our studio is to always raise the bar. With Warhead, we are focusing on refining our storytelling and game performance, while also delivering more of the visually stunning graphics and immersive, free-roaming gameplay everyone loved in Crysis."

The story follows the Nanosuit-wearing Sergeant Sykes, also known as Psycho; one of the characters from the original. "Psycho is more brash and aggressive than his Delta Force squad mate Nomad, and players will experience his story which runs parallel to events of the original - life on the other side of the island is even more intense and explosive."

The best part is that Psycho's Nanosuit packs an even bigger arsenal of fully customizable weapons. In addition, he gets access to a range of new vehicles.

The game's slated to arrive this Fall.

dakle expanzija, ove jeseni, PC only, ima li sta bolje :)

Poslednja izmena:
EA officially confirms that Crysis Warhead is in development at Crytek. The game is a standalone expansion pack, currently developed exclusively for the PC and powered by a new and enhanced version of the Crytek's CryENGINE 2 technology. It was also said that Crysis Warhead will feature new multiplayer content. The official web site still shows the same teaser image from yesterday.

"We were very pleased with the reception of Crysis from both gamers and media after our launch last year," said Cevat Yerli, CEO and President of Crytek. "That being said, one of the key principles of our studio is to always raise the bar. With Warhead, we are focusing on refining our storytelling and game performance, while also delivering more of the visually stunning graphics and immersive, free-roaming gameplay everyone loved in Crysis."

The story follows the Nanosuit-wearing Sergeant Sykes, also known as Psycho; one of the characters from the original. "Psycho is more brash and aggressive than his Delta Force squad mate Nomad, and players will experience his story which runs parallel to events of the original - life on the other side of the island is even more intense and explosive."

The best part is that Psycho's Nanosuit packs an even bigger arsenal of fully customizable weapons. In addition, he gets access to a range of new vehicles.

The game's slated to arrive this Fall.

dakle expanzija, ove jeseni, PC only, ima li sta bolje :)

Told 'ya! Mada pogresih kad sam rekao da nece biti standalone. Verovatno se mnogima svidja ovaj deo: "powered by a new and enhanced version of the Crytek's CryENGINE 2 technology" U prevodu: Bice dodatnih efekata, a zahtevnost ce se povecati geometrijskom progresijom u odnosu na iste :p

Ima li sta bolje? Pa bar jedno 3 naslova mi pada na pamet: FarCry2, Red Alert3, Burnout Paradice (ako izadje dotle) ;)

Verovatno cu je odigrati samo zato sto se igra sa mojim imenjakom po nicku (nickmenjak?) :d

Bravo, Dzi, to je bilo brzo i ekspeditivno :D

Evo jos malo:
cryswargfwpftukeng.jpg

Cry-Alex: The packshot is not the final version, so do not pay too much attention on the details you see on there. It is a teaser how it may look like in the end. Additionally the "Live" symbol doesn't mean much.

Ima li sta bolje? Pa bar jedno 3 naslova mi pada na pamet: FarCry2, Red Alert3, Burnout Paradice (ako izadje dotle) ;)

ma mislio sam ima li sta bolje od vesti vezane za warhead :)

nemam pojma ja sam odusevljen bio krizom, sve sto sam mislio to sam i dobio i josh vishe :) taman tamo na jesen da imam system da ga poteram na fullu u dx10 pa onda da nastavim "ratnuglavu" :d

@nex eto i ja da ubodem nesto prvi :D

Otkud sad ovo? Zar nisu rekli da je PC umro? Pih..

Otkud sad ovo? Zar nisu rekli da je PC umro? Pih..

Ma to su se zalili na pirateriju, izjavili su bez razmisljanja glupost jer su bili zauzeti brojanjem zelenih novcanica koje su zaradili od krize :p

Da, da kao sto Goran kaze, ja sam citao izjavu Crytek-a u kojoj su rekli da zbog piraterije i male zarade nece vise praviti igre za PC... Joj al me nerviraju tim nebuloznim spekulacijama, pojeo bih ih...:mad:

Možda neće praviti ništa novo posle ovog engine-a, ali će zato njega da eksploatišu do poslednjeg centa ;)

Da, da kao sto Goran kaze, ja sam citao izjavu Crytek-a u kojoj su rekli da zbog piraterije i male zarade nece vise praviti igre za PC... Joj al me nerviraju tim nebuloznim spekulacijama, pojeo bih ih...:mad:

koliko ja znam rekli su da neće radit ekskluzivu ili samo za pc..premda neznam kako planiraju to potjerati na konzolama.

Ovo je samo ekspanzija, nije nastavak... Za nastavke su verovatno mislili da ce biti multiplatform ili konzolne ekskluzive.
A sad da li se ovakav Crysis moze poterati na konzolama, to ce samo vreme pokazati.

Poslednja izmena:
Ma to su se zalili na pirateriju, izjavili su bez razmisljanja glupost jer su bili zauzeti brojanjem zelenih novcanica koje su zaradili od krize :p

Vec vidim kako ce da implementiraju neku suludu zastitu kao Bioware sto je uradio sa Mass Effectom :)

Kriza konzole ekskluziva? Džizis krajst gde vi nabaljate te infoe:d

Pa verovatno na www.iamfanboy.com ili www.botnews.com :D
Ne verujem da ce biti nastavaka Krize (u pravom smislu), bice dve PC-only ekspanzije i to je to.Crytek ce da nastavi dalje verovatno (a sudeci prema Cevatovim najavama- ocigledno) sa multiplatform igrama.
A ovo je ocigledan pokazatelj da je Crysis fino prosao na trzistu, Cevat je bio malo ljut, a onda mu je dosao cika postar i doneo dzak kesha, i Cevat je opet hepi :D I mi smo hepi :d

Poslednja izmena:
Kriza konzole ekskluziva? Džizis krajst gde vi nabaljate te infoe:d

Prica se po stranim forumima :) Mada nismo se dobro razumeli, hteo sam da kazem da ce Crytek-ove igre ubuduce biti multiplatform, a verovatno se nece totalno odreci PC-a jer su prodali preko milion Crysis-a...

Prica se po stranim forumima :) Mada nismo se dobro razumeli, hteo sam da kazem da ce Crytek-ove igre ubuduce biti multiplatform, a verovatno se nece totalno odreci PC-a jer su prodali preko milion Crysis-a...

Dok izlazi za PC ovakva igra konzolna verzija me ne interesuje. Na konzoli igram nešto drugo. Za ovakve igre je PC i apsolutno ništa drugo.;)

Pa kad ce do vraga da izadje?Vec sam nervozan dok ne pripucam nesto kako treba.

Vrh Dno