Nije mi jasno kako si uspeo iste rezultate da dobijes na gamer i Enthusiast ? Ustvari imas cak i malo bolje na Enthusiast nije logicno, trebalo bi dosta zahtevnije da bude...
Isto i za 1280x1024 nesto nije u redu tu sa rezultatom, u 1680x1050 MORA da bude osetno manji frejmrejt.
Nije mi jasno kako si uspeo iste rezultate da dobijes na gamer i Enthusiast ? Ustvari imas cak i malo bolje na Enthusiast nije logicno, trebalo bi dosta zahtevnije da bude...
Isto i za 1280x1024 nesto nije u redu tu sa rezultatom, u 1680x1050 MORA da bude osetno manji frejmrejt.
Ima tu i ona zezalica u benchmarku. Treba da se podesi rezolucija u samoj igri da bude ista sa benchom.
Ima tu i ona zezalica u benchmarku. Treba da se podesi rezolucija u samoj igri da bude ista sa benchom.
Msi 7900gto 512mb 710mhz/1920mhz
Gamer/1280x960
Dere ovaj radeon 4600 serije( post iznad):-devil-:
Da u 800x600, nisi isao Add to queue za tu rezoluciju 1280x960.
Ovo sto sam dva put zaokruzio su podesavanja na kojima si radio, a ono gde su strelice su podesavanja na kojiam s napisao da si radio ali nisi ocigledno jer treba da ides celar prvo ona stara pa dodas novo pa ides execute.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari