Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo trenutni hardver ne moze tjerati u "DX10" modu!
Q6600, 8800GTX, 2GB, framerate izmedju 10-25 na 1680*1050, maksimum postavke. Ovo sam i ocekivao.

ovo je najznacajniji podatak:
Crysis features Extreme High Definition (XHD) support with up to 2560x1600 resolution —roughly twice the resolution of today's video-game consoles.

:D :D hahhahahahah

Igra je zlo! :):):)

Nisam presao demo ali sam cini mi se dosta i stigao. Deluje mi nekako tezi od slicnih igara jer se uporedo koriste 5 razlicitih MAXIMUM POWERS-a koje poseduje NANO SUIT. Mnogo je tesko u toku borbe promeniti sa MAX ARMOR-a na npr. MAX STRENGHT. Pucnjava je strava odradjena i zaista je treba doziveti.

Grafika, fizika, zvuk....necu trositi previse reci. :D
Nema govora o grafici sa MULTI-BETE.
Ah da zahtevnost...tja...nisam osetio lagovanje u 1680x HIGH AA/AF-off tako da nisam merodavan da iznosim nikakve zakljucke. :)
Za kraj, CEKANJE SE ISPLATILO!!!! :D

Pa i nisi merodavan...:mad:
Kod mene na e4300(na 3.00)7900gt top i 2 gb ddr2 raducka u 1024*768 medium sa primetnim seckanjem u borbama
Kao sto kaze Milan fiziku.tj,rokanje treba doziveti...
Za desetak minuta samo reci hvale...
Toliko u sitne sate:type:
freak

Poslednja izmena:
Ajde pali fraps sta cekas. Neces valjda da spavas? :)
Jel High najvise ili ima i ultra? Ako ima slikaj rez sa aa i af. Molim te! :)

Ajde pali fraps sta cekas. Neces valjda da spavas? :)
Jel High najvise ili ima i ultra? Ako ima slikaj rez sa aa i af. Molim te! :)

Mene nesto zezaju boje,kao da prelivaju ali ja taj problem imam i sa timeshiftom pa mozda nisam merodovan,
sto se tice frapsa ide solidno na medium,naravno kada je pucnjava padnu fremovi na 20-tak ali inace ide jako dobro.
Ubi me glava,sto od ocekivanja,sto od nespavanja...

Znaci ako se smanji po neka stavka sa high na med, bice na prihvatljivih 50+ u dx9 naravno
To je ok.

ps. Kako radi u dx10 a i izgleda?

Poslednja izmena:
Sad ćemo da vidimo skinuta je nadam se da ću uspeti da je pokrenem,
@.:GoRaNStEin:. al si ga poranio da okačiš ove šotke među prvima si sigurno u svetu

Nisu za dzabe pominjali skaliranje godinu i po dana unapred i rekli da ce za visoke rezolucije trebati 9800GTX SLI ili 10800GTX... ajde smanji rezoluciju na 1024 i postuj rezultate... 8800GTX jednostavno nije namenjen za igranje Crysisa u viskom rezolucijama.

Izvrteh i benchmark za DX10 okruzenje ...

DX10
1680x1050
Very High Settings (sve stavke)

4xAA
CPU benchmark : 10.07
GPU benchmark : 10.94

0xAA
CPU benchmark : 12.06
GPU benchmark : 13.63

0xAA (Shadows Quality Low, Texture Quality High)
CPU benchmark : 15.52
GPU benchmark : 16.76
--------------------------------

DX10
1280x768
Very High Settings (sve stavke)

4xAA
CPU benchmark : 15.45
GPU benchmark : 16.94

0xAA
CPU benchmark : 18.47
GPU benchmark : 21.11

0xAA (Texture Quality i Shadow quality spusteni na High)
CPU benchmark : 19.54
GPU benchmark : 21.99

Poslednja izmena:
Nisu za dzabe pominjali skaliranje godinu i po dana unapred i rekli da ce za visoke rezolucije trebati 9800GTX SLI ili 10800GTX... ajde smanji rezoluciju na 1024 i postuj rezultate... 8800GTX jednostavno nije namenjen za igranje Crysisa u viskom rezolucijama.

Bas su tako rekli? :D

BTW, igra kao igra je vrlo dobra, i ce bidne vrlo atmosfericna ...

Poslednja izmena:
Dobro, ovo prvo sam malo loopio, ali kolko se secam, rekose da ce za 8800GTX i 2900XT 1024x768 biti optimum...

Pa da se secam gde su pominjali, ne bi napisao ono "kolko se secam"... bio je neki strani forum ili tako nesto.

Mada nadam se da je ovo "problem" samo sa demo verzijom. Valjda ce ga uraditi kako valja za ove 4 nedelje...

Poslednja izmena:
Igra je izasla ili sta ?
Nisam u toku.
Znaci da za kompletan uzitak instaliramo Vistu?

Ma jok, izaso je SP demo, full igra treba da izadje u drugoj polovini novembra.

A ti gorane, zbog tebe umalo nisam odustao od kupovine novog racunara... ajde postuj rezultate sto pre. Nemoj kaciti screenove nego baci rezultate ko u postu #2083.

Inace probao sam demo na mojoj sklopociji, ide OK u 800x600 sve na LOW. Iz prve sam mislio da necu moci ni da pokrenem igru. :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno