Šta je novo?

Crysis 3

Zato je po meni igranje na bilo kom nivou tezine sem na najtezem besmisleno.

Slazem se, evo prelazim na posthuman i tek sad igra ima neki smisao........2-3 pogotka i muerto...

igra mi konstantno blokira kod zavrsnog boss-a
imam instaliran i patch 1.1 i ispravku za lek verziju 2 ali ne vredi blokira uvek. probao sam i ponovo misiju celu da odigram ali jok
jel imao neko takav problem? i sta uraditi ?
graficka 6850 sa 13.1 drajverima

Pa patch 1.1 sa sobom nosi ok kLe, verzija 2 ti nije potrebna upste.

U krajnjem slucaju reinstal odradi ili gledaj kraj na yt

igra mi konstantno blokira kod zavrsnog boss-a
imam instaliran i patch 1.1 i ispravku za lek verziju 2 ali ne vredi blokira uvek. probao sam i ponovo misiju celu da odigram ali jok
jel imao neko takav problem? i sta uraditi ?
graficka 6850 sa 13.1 drajverima
Obavezno instaliraj posledje drajvere, imas 13.2 beta 6+ upgrejdima za krizu 3, znacajno uticu na performanse na 6850

Upravo sam zavrsio igru, cak i 13.1 drajveri su mi omogucili da poslednju trecinu igre predjem sa very high teksturama, high podesavanjima i SMAA 2X u to sa preko 50 fps, (a 5850 na samo 815/1250) svaka im cast na optimizaciji ali je ovaj Crysis za zaborav, druga polovina igre je teza ali sve se opet svodi na hodnik a preko velikih delova mape moras samo da pretrcis da bi dosao do hodnika gde ces da ratujes sa retardima. Osim bolje grafike, optimizacije i real time trave, vode.. meni je ovo cak losije i od C2. Kraj je bolji nego u dvojci ali je generalno bezveze, u stilu nekog novijeg cod ali to sam i ocekivao.

Necu preterano da se zalim jer je dz ali bem ti igru od 7h gameplay-a koju ne mogu da se nakanim da dovrsim 3 nedelje :d

Predjoh jedva a sad shift/delete pa cu mozda ponovo da instaliram (kao bench test) kada promenim graficku.

Poslednja izmena:
resen problem
reinstalacija igre pomogla, sad cu mu sve po spisku:D

Zvršio. Igra jeste kratka ali je super.
Na žalost prvi deo je onaj koji ću opet igrati. :p

Igra mi je zapucala na prvom ulasku u zarasli Njujork, na cut sceni. Do tad je sve besprekorno radilo. Tu sam ugasio igru i kad sam pokusao da nastavim zapuca mi igra tj crn ekran bude ili jedva vidim konture.
Imali neko Save game na tom delu ili makar blizu negde?

mozes i sam da ucitas nivo koji zelis. ne znam tacno kako ide, ali mislim da je dovoljno "map ime nivoa". malo google i resena stvar

****TE KOJA IGRETINA ! :zgran:

Još jednom da se zahvalim @starac-u
za ona .cfg podesavanja da igra radi bolje na dual-core, skroz je bila igriva mozda u nekim situacijama kad je bilo bas jako makljanje pocela da vuce malčice.
Samo sam blur iskljucio iz tih .cfg podesavanja i stavi texture na medium i AF filter na x8.

Ali covece koji kraj, koje klanje :d, od price mi suze tekle (bas sam emo :d), od srece nisam znao kako da ih ubijam. Mada mislim da sam igrao na srednjoj tezini jer kad su me navatala 3-4-5 ginuo sam ako sam kasnio sa armorom, a turreti me isto brzo skidali.

Ovo je jedina !!! vredna FPS igra !!! za poslednje jedno 2 godine, u kojoj vredi SP a kontam i da MP nije los, sledece sto mi je interesantno je BF3 i tacka.

Sad se udaram po celu gde mi bila pamet da uopste pokusavam da igram ono smece od CoD:BO2, to sam na pola momentalno Alt+F4, uninstall, delete downloadn, delete save ... nema *****nije igre tj. SP kampanje a nije mi jasno kako se ljudi lože na taj MP, zar je tolko dobar ne ide mi u glavu kako moze pored one krsh grafike (dizajn mapa) u SP da tamo bude nesto zanimljivo.

Kraj jeste malo WTF, ali iskreno cak se i neka pouka moze izvuci, za razliku od ostalih igara ovog zanra.

Definitivno obrcem igru kad jednom nagruvam masinu :), do tada pratim temu zbog patcheva i krpim modove za C2 i podesavanja :).

Play time:
Crysis3 2013-03-10 13-26-12-65.jpg

Bukvalno mi od izlaska igra stoji instalirana na hardu i dalje je nisam uspeo preci. Imam volje za 20-25 min. igranja dnevno i potom je gasim.

Crysis 1 sam obrnuo jedno 4-5X, i dalje mi je u top 3 FPS-a koje sam igrao. Steta na sta je ovaj serijal spao... 5h dugu singleplayer "FUK YEAH AMERICA" kampanju, u hodnik shooter odelu.

Predjoh za 2 dana po par sati igranja. Kratka.... Suvise mracna... Citava igra po noci se odvija, kao da je horor. Mislim da ni Silent Hill nije toliko bio u mraku.
Po meni ide Kriza, Kriza 2, pa Kriza 3. Kriza je pojam za citav serijal. Cak mi je Kriza 2 mnogo bolja od trojke. U trojci mi nekako fali napucavanje sa humanoidima, isuvise aliena za moj ukus. I nenormalno je kratka, cini mi se da je kraca od dvojke?
Al da je zahtjevna. jeste. Iz kucista izlazi vreo vazduh, kao iz fena za kosu.
Grafika na ultra, klizi lijepo na +50fps. Ali mi grafika nije bog zna koliko bolja od Krize 2, jel isti engine u obje?

ma ne , nish' licno ja sam lala, 'nash?:D

hehe, tu smo :D

Ja izgleda da sam bas skroman, mene su delovi igre odusevili a posebno zavrsnica. Sve sa onim zamucenim zalivom iz C1 i highpoly Prophetom.
Jeste igra dosta mracana, mogu da mislim kako je High ja sam nesto probao C1 ponovo pre par meseci nije bio isti feel kao prvi prelazak, tj. nije me zadrzala igra do kraja.
Da su stavili jos 2-3 nivoa sa mapom kao ona predposlenja misija, bila bi dosta duza. Jer ovako znas gde da ides tamo bi imao element izgubljenosti odjednom.

Ali generalno je meni licno bolje osvezena igra, nego oni stanc deciji FPS-i.

Poslednja izmena:
PRedjoh malo pre igru, neverovatno kolko je kratka, posebno je glupo sto moze da se ''pretrcava misija''. Skalapetili su ovo na brzinu, samo da uzmu pare. :d

kako sam je instalirao tako sam je uninstalirao xD

PRedjoh malo pre igru, neverovatno kolko je kratka, posebno je glupo sto moze da se ''pretrcava misija''. Skalapetili su ovo na brzinu, samo da uzmu pare. :d

Pa 5x vise vremena su posvetili teselaciji zabe nego gameplay-u :d

^:d

comeatmebroym.jpg

A imaju i kornjače! ;)

Prva kriza koja me je toliko smorila da sam moram da odgledam kraj na YouTube-u :D.

Bas me zanima kako ce da smile pricu za cetvrti deo, da se nastavi sa muzenjem serijala.

Ne verujem da ce biti nastavak, bila bi onda vrhunska sapunica. :D

Vrh Dno