Šta je novo?

Crysis 3

Boze, kakva glupost je kod mene bila u pitanju..... desni klik na ikonu, i run as administrator, i sve radi.......

pa uz crack fix 2 nisam dobio cryea.dll. Sada sam probao sa drugog mesta da skinem i avast prikazuje pretnju.

verovatno ga je avast bacio u karantin pa igra prijavljuje da je nestao.
moras da imas ova dva fajla. iskljuci avg ***... barem bih ja tako...
meni BD nije nista prijavio...

Boze, kakva glupost je kod mene bila u pitanju..... desni klik na ikonu, i run as administrator, i sve radi.......
Ni to kod mene nece,sve probao i nece,jel probao neko na Windows8 da instalira.Nemam ni ProgramData u C: Uopste nemam vise idejus sta da radim.

Ma odlicna,igriva,po meni dosta bolja od dvojke..Samo senke na low,ostalo med-high,1080,radi na 35-80!

dakle moje viđenje stvari za sad:
grafika = vrhunski i na low a na very high da ne govorimo, neki nivoi koliko god se trudili imati širinu i dalje su to malo širi hodnici
za ai, dosta ga ekipe po netu pljuje, ali s nanosjutom neznam kako bi trebao ai reagirati kad se bori s nevidljivim neprijateljem. pokušajte malo bez kloka, na momente se skroz dobro ponašaju. sve u svemu, valja uloženog vremena

program data ti je skriven folder, moras prvo da ukljucis da se vidi u windows exploreru... majka mu stara, osnovne stvari ne znate:p
Hvala drug,zabaguje covek,a i ko mi je kriv sto sam instalirao WIN8 pre neki dan ,pa se patim ko patika hahahahahahah

Credits...

Prilozi

• Screenshot_2013-02-25-21-25-44.png
    Screenshot_2013-02-25-21-25-44.png
    874.1 KB · Pregleda: 154
  • Screenshot_2013-02-25-21-25-53.png
    Screenshot_2013-02-25-21-25-53.png
    596.7 KB · Pregleda: 143
Poslednja izmena:
Scucurim se u cosak, sakriven u travu i gledam od gore protivnike i oni odjednom me vide, iako nisu gledali u mene:lupko: Sve i da hocu stealth da igram, prosto je nemoguce.... FC3 im je objasnio kako treba AI da se ponasa

Jok.. YT screenshot.

Ma meni ovo ok radi i kad stavim sve na very high... ostavio sam samo AA na ono 1xTXAA ili kako vec, tako mi je po defaultu postavilo i nisam ni dirao nista. Karta jeste zestoko overklokovana i vidim da fps nije visok, ali Boze moj, ovo ide fluidno... tipicno za CryEngine. Tako cu i da ga igram. Izgleda brutalno nema sta... zaista sam odusevljen kako su odradili.

Nego, da li se bas svima desava da baguje zadnji boss? Zao mi da dodjem do kraja i da mi tu pokvari zadovoljstvo. Radije da cekam bolji fix onda...

Mastermind odradjen bruka...a lvl nikad veci u Crysis igrama lol...

Meni bas lose radi igra u 2-om nivou, konstantno neko mini seckanje imam, kontam da me procesor zeza, prespor je vec i mator

Slicna situacija i kod mene, znaci meni ovo nije igrivo cak sve na LOW, pada FPS ispod 20 kad krene jaca akacija. Zar je moguce da igra radi ok samo na novijim quadcore?

Inace prvi nivo radio bez problema na medium sa High texturama. :test: nije moguce da odjednom tolko pocen da sece.

Ja sam zavrsio.
blokirao sam avast i disable lan i pokrenuo igru.
Ovaj fix2 je cak resio problem sa uzimanjem jaw-a preko ekspoloziva. Ranije je eksploziv nestajao, a sada mogu da ga pokupim opet kada potrosim rakete.

Igrao sam je nekih 9 sati. Dosta sam se svrckao po mapama kada ocistim protivnike. U pocetku sam pokusavao da radim perfect stealth prelaze, ali sam shvatio da je nemoguce. npc me odjednom vide ili cuju ili nanjuse i kada ne bi smeli nikako. a igra bas i ne kaznjava ishitrene postupke. Kada me primete, samo se pojavi jos 3-4 npc. Mnogo je lakse uzeti ranged oruzje i pocistiti iz nekog coska.
Cak i kasnije kada sam uzeo silent walk, npc me odjednom provali. kada sam budzio 100 sekundi cloaka blizu protivnika, stao sam iza jendog vojnika koje je cuvao zid. i tako ja stojim ceo minut bez da me vidi, kad odjednom... nisam ni mis pomerio, a on me izvalio.
Osim ai, igra uopste nije losa. Prica je prosecna, ali konacno zavrsava pa mi nije tesko pala. Napucavanje mi se nije bas dopalo jer je ili prelako ako protivnike skidam iz daljine ili je nemoguce ako uletim u rulju (veca tezina).

Nije losa igra, ali ipak me nije preterano odusevila, sad iscekujemo novi Tomb Raider... :D

jel vi koji ste navodno zavrsili igru imate original disk? kako da se predje zadnji boss?? koliko znam jos nema odgovarajuceg leka?

Pa izasao je fix2. Ne radi?

Imam neki jako čudan osećaj dok ovo igram...Kao da igram neki tech demo, koji pritom nije isto kao tech demo iz doba npr. Quake 2 jer znam da se neće pojaviti 3 igre sa ovim endžinom...

Gejmplej je uspešno utanjen posebno zahvaljujući AI-ju, radnja je nezanimljiva totalno, a uopšte mi nije jasno zašto prigušivači nuliraju nevidljivost, ali luk i strela ne........Ne znam, skroz nisam zainteresovan za prelazak igre, džaba vrh grafika i sve. Ne tera me ništa da nastavljam.

P.S. ubacivanje vanzemaljaca je, to se danas vidi, totalno uništilo Crysis, barem za mene...

Ende. Zavrsetak je epic, i zaokruzuje celinu bez gluposti koje su ovih godina u modi a pre svega mislim na beskonacno nastavljanje tj muzu krava...

Statistika:

l8LDIZG.jpg

Sve u svemu dobra igra.

Ne znam ,meni je radnja prvog dela ostavila neoma dobar utisak ,zaintrigirala me, jos kad se na to dodaju prelazi iz recimo rurlane onlasti na npr zaliv u kom je zaledjen nosac aviona....takvih varijacija ovde nema i ceo ambijent je prilicno monoton, efekat iscekivanja umanjen.......sto neko napisa picim kroz prosirene hodnike...peglam vizir, skupio sam brdo poena za odelo, iskoristio 6(upd faster eng recharge i stelth) a ostali mi ne trebaju jer sam nezaustavljiv na veteran modu a nema sledeceg moda u change dificalty......

Za: Lepa grafika, Sajko i tako to veselje, brzo se učitava, mnogo brže nego C2, reklame mogu da se preskoče, lepo radi na mojoj mašini tako da ne planiram upgrejd :)
Protiv: Priča još gora nego u C2, poružnili su Sajkoa mnogo:), Nomad se ne pominje (izgleda da smo u prvom delu paradoksalno nestali) i tako te sitnice, AI je očaj.

Ok za sad :) Igra se :)

Nazad
Vrh Dno