Šta je novo?

Crysis 3

Da li i dalje radi hunter edition ? Nisam dugo igrao. Vidim da ne mogu da se ulogujem na server.

Ma ti filmici 7 Wonders su takva glupost, prvo sto su tehnicki krs-grafika nije nasvirana uopste, drugo sto nikakvu pricu ne pricaju, po meni totalno nepotrebno, digla se tolika fama oko toga kao da je ne znam sta, cista glupost. Bolje da nisu nista ni reklamirali, vec da su samo nasumice izbacivali kako im se cefne s obzirom da je to otprilike kao bilo koji trailer. Pih!

Prava stvar su dva video materijala, gameplay-a, od po 6min., nivoa "The Fields", tu su vec malo vise prikazali sam gameplay, a to je i ono sto je najbitnije.

[YOUTUBE]5DB5CgTcX1U[/YOUTUBE]

edit - damn, pretece me za par sec. Anyhow, mnogo bolja webizoda od prethodne. Fin nivo, fino oruzija.

... je l' ostao februar kao datum izlaska za PC ?

Da li su svi pre order bonusi samo za multiplayer? Gledam sada da li da kupim i sta bih mogao da dobijem i nigde ne vidim nista za sp. mp verovatno necu imati vremena da igram pa mi se takva kupovina ne isplati.

Da li su svi pre order bonusi samo za multiplayer? Gledam sada da li da kupim i sta bih mogao da dobijem i nigde ne vidim nista za sp. mp verovatno necu imati vremena da igram pa mi se takva kupovina ne isplati.

Ma najbolje sacekaj da se igra pojavi, odigras narodnu verziju, a malo kasnije, po jeftinijoj ceni kupis retail verziju. Mislim da je besmisleno sada bacati novce na ovo ako neces da igras MP. ;)

Ma najbolje sacekaj da se igra pojavi, odigras narodnu verziju, a malo kasnije, po jeftinijoj ceni kupis retail verziju. Mislim da je besmisleno sada bacati novce na ovo ako neces da igras MP. ;)

Zato i pitam i tako ce i biti.

za 30ak evra/dolara.
U hookups grupi na steamu su nudili preorder preko nekog lika za malo manje od 30$, ali je zatvorena grupa pa ti ne mogu reci mnogo vise o tome.

Crysis 3 neće nikako biti na steam-u...

Grupa je na steamu. Slicna traders guild.
Organizovali su akcije i davali obavestenja za sve popuste, akcije...

Wahad hoce li biti standardna verzija ili samo ovaj Hunter Edition?

Koliko znam u ponudi ima samo ova za sada, kontam da ce standard biti mesec dva posle release-a ali za neku nebitnu razliku (1-3€) :/

Koliko znam u ponudi ima samo ova za sada, kontam da ce standard biti mesec dva posle release-a ali za neku nebitnu razliku (1-3€) :/

Ja cu sigurno da ga uzmem, sad koja verzija god da bude nek bude, preferiram retail dvd verziju do duse, vise nego didgitalnu. :) U slucaju da se dugo bude cekalo, pasce digital. Wahad, racunam na tebe. ;)

Jedna slika na temu Crysis-a 3:

509dfe2320d451d522599244464_prev.jpg

Cloak engaged! ;)

Open Beta za 10tak dana, 2 mape 2 moda. Bring it on!!!

Odlican trejler, jedva cekam da isprobam Hunter mod u open beti.

Koliko samo dobrih igara stize u roku 2 meseca, ovo nije normalno!

Pogledaj drugu polovinu 2013. godine.... wasteland.

Niko nista ne najavljuje, verovatno cekaju da Sony i MS najave nove konzole [verovatno u Martu na GDC-u].

crysis 2 je bio , bar po meni, razocarenje... i zasto epicentar svih nedaca mora da bude new york... crysis/transformers/avengers/godzilla/... LOL ameri pucaju po savovima. pa bar oni imaju gradova za bacanje :)

Vrh Dno