Šta je novo?

Crysis 3

Ja sam igrao na post human tezini i nije bas da se brzo prelazi.

Ovo je tip igre u kojoj jedva cekam da dodjem do kraja. I dosao sam, ali ne mogu da ucitam zadnju cut-scenu. Baca nekakav error?

Strasno kratka i nezanimljiva igra. AI je katastrofalan!

Igra je spektakularna. Jeste jako kratka, ali je uživanje igrati je. Pravi AAA naslov, optimizacija za nepoverovati (Xbox 360 verzija izgleda nebitno lošije od ultra-high na PC-ju ako zanemarimo rezoluciju i AA i AF - razlike u igrama pre 5 godina između medium i ultra high je bila jezivo velika, a sada treba da se traži po screenshotovima). Svako ko misli da tim dizajnera može tek tako da napravi igru koja će se igrati 20 časova u Single Play-u, a koja ima ovako veliki broj detalja po sceni (nivou) ništa ne zna o game - developmentu. Ipak, ne branim Crytek jer su ovoga puta napravili zaista prekratku igru (bar da je imala dužinu Crysisa 2). Kao igra nije nadmašila dvojku, mada je lepotom prešišala itekako. Nisam mogao da verujem šta gledam na hardveru smešne jačine. Sledeće što će da urade je port Crysisa 1 na iPad :D

Jedva čekam PS4 :) kapiram da će izbaciti Crysis Trilogy Edition za PS4 - sve tri igre na Crysis 3 engine-u, kao što su izbacili Crysis 1 na Crysis 2 engine-u za Xbox 360. To vredi imati u kolekciji.

Ako je ta igra slicna Crysisu 3, bez problema se moze napraviti da traje 20 sati.

Dobro, nije svaka igra Stalker. Kontamo svi da je Stalker grafički neprikosnoven, i dizajnerski, i sa srane AI-a itd itd. Pogotovo detalji koji pršte na sve strane u svakom kadru.

Ipak je ovo igra za amerikance, a ne za hardkor istočno evropljane :)

Patch 1.1

Fix for users getting stuck in the Pinger
Fix for Flashbang/Smoke grenade reactions not displaying in Kill Cam
Fix for crosshair becoming invisible after certain actions
Fixes for squads joining and disconnecting from servers
Fix for players being unable to fire or reload occasionally
Fix for users occasionally being able to hear VTOL damage siren constantly
Weapons retrieved from the ground now have the correct attachments
Fix for players getting stuck if ripping HMG off VTOL during destruction
Fix for being unable to detonate C4 after host migration on consoles
Fix for game not ending correctly if last opponent triggers a host migration
Fix for issue where sometimes rip and throw weapons would not deal damage in smoke grenades
Fix for relay in CTR becoming stuck if picking up relay during shotgun reload
Fix for icons disappearing occasionally in CTR
Fix for players occasionally spawning with wrong loadout in Assault (PC Only)
Last Man Standing no longer displayed in Hunter for players that have just died
Fixed issue with teams during host migration in Hunter/Assault
Significant optimisation to Medium detail settings (PC Only)
Particle optimisation (PC Only)

Ovo je tip igre u kojoj jedva cekam da dodjem do kraja. I dosao sam, ali ne mogu da ucitam zadnju cut-scenu. Baca nekakav error?

Strasno kratka i nezanimljiva igra. AI je katastrofalan!

Ocigledno nisi procitao sta sam napisao u vezi ove igre malo ranije... Bez obzira na grafiku koja je vrhunska, zao mi je vremena koje sam potrosio igrajuci je. To valjda dovoljno govori u prilog tome koliko je ovo zanimljiva odnosno pismeno koncipirana igra.

http://gamasutra.com/view/news/187602/Whats_holding_back_Crysis_3.php
He notes that Crysis 3 has triple the budget of the original game in the franchise -- a budget it can only get thanks to the fact that it's multiplatform. But that creates limitations.
"The consoles are eight year old devices. Of course, in one way or another, they will limit you. It's impossible not to limited by a limited console. By definition it's the case. So if it were PC only, could we have done more things? Certainly, yes. Could we have afforded a budge to make a game like Crysis 3 PC only? No. People have to understand that this is a journey of give and take."

http://www.ign.com/articles/2013/02/28/crytek-reveals-the-many-faces-of-free-to-play?
“I think the notion of a single-player experience has to go away,” Yerli confidently declares. “However, I’m not saying that there will be no single-player experiences ... it could be it’s called Connected Single-Player or Online Single-Player instead.”

Sreća pa imam gomilu starih igara sa GOG-a koje mogu da igram kada net počne da me zeza (što se prečesto događa u poslednje vreme).
Koliko vidim svi će da počnu da zahtevaju da si stalno online. Uskoro nećeš moći ni da uključiš računar ako nisi online :/

Stigao izlecen Patch 1.1, trk u prodavnice!

Ma izem ti multiplejer ******izme, pa nismo svi ovisni o računaru i ne želimo svi da igramo online. Naravno ovako im lakše, ukinuti maltene single player varijantu, onda bar neće morati da se trude oko AI-a uopšte, igraš protiv čoveka i rešen problem ;).

Poslednja izmena:
He notes that Crysis 3 has triple the budget of the original game in the franchise

Pa dobro, ****m mu miša, na šta su onda spucali 66% tog budžeta kad su napravili goru igru od originala? Možda bi bolje bilo da imaju tri puta manji budžet, onda bi više pazili kakvu igru izbacuju...I neka shvate da konzolama ne trebaju tech-demoi, kad su već toliko zapeli za njih.

Neverovatno. Napravili su tri puta goru igru i tri puta kraću sa tri puta većim budžetom. Što bi moj ortak rekao, to je 27 puta slabiji proizvod :D

Sve u svemu, još jedan dokaz da budžet i kvalitet krajnjeg proizvoda ne moraju imati veze jedni sa drugim.

Poslednja izmena:
Pa na marketing, "profesionalne" scenariste, muziku, glumce, razvoj na tri platforme, sve ono što je manje bitno :D

Zato da bi mogli da vam kvarimo zadovoljstvo, vama koji ste fascinirani igrom :D
Nije igra dresh, ali je hajp uradio svoje. Preporucio bih svima da je igraju na post human tezini. Onda je ok za igranje.

Meni se jako dopala igra , ali priznajem da mi jeste tezi dio igre bio prebacanje oruzja , drndanje sa dodacima i tandara mandara ...

Hehe
na 1 menjas jedno od 2 primary weapon-a
na 2 menjas mod primarnog oruzja (single shhot, semi auto i ostalo)
na 3 predator blow
na 4 JAV ili c4
na G bomba

jeste sve na dohvat ruke ali opet *******o, tockic na misu bolje da ne okreces, potikas se skroz.

oko koctumizacije odela to sam samo 2-3 puta radiu u igri, kad se setim :D

jel se i vama desava da kada uzmete SCAR oruzje ili pokazuje beskonacno/beskonacno ili crvenim slovima 40+1/140, u oba slucaja je puska neupotrebljiva tako da sam igru presao bez koriscenja iste, uglavnom kombinacija "rucnog topa" i snajpera.

Zato da bi mogli da vam kvarimo zadovoljstvo, vama koji ste fascinirani igrom :D
Nije igra dresh, ali je hajp uradio svoje. Preporucio bih svima da je igraju na post human tezini. Onda je ok za igranje.

Jesi li probao onaj fix što sam ti ostavio na prethodnoj strani? Meni je pomoglo. Što bi rekli zeleni ovog foruma, fluidnije je.

A otkud vam ta ideja da je cijeli budzet potrosen na C3 izradu?

"It is better than Crysis 2. It is better than Crysis 1. Technical and creatively, and storytelling -- all aspects," he says.

Mozda slusajuci ovakve budale?

Ocigledno nisi procitao sta sam napisao u vezi ove igre malo ranije... Bez obzira na grafiku koja je vrhunska, zao mi je vremena koje sam potrosio igrajuci je. To valjda dovoljno govori u prilog tome koliko je ovo zanimljiva odnosno pismeno koncipirana igra.

Ma jesam. I dijelimo isto misljenje.

Koji su ovo retardi
5 min trcim po onolikom prostoru, pre misije sa bagijima, a nigde nijednog protivnika nema, ovo je dno, najvece prostranstvo u igri do sada, poplavljeno podrucje i umesto da tu budu najveci okrsaji ja 5 min trcim bez ikakvog cilja da bi pucao 10 sekundi na retarde od ai-a u hodniku, naravno, a ova misija sa bagijima je bukvalno preprogramirano call of duty future warfare djubre. 2 dana nisam igrao ovo a do tada sam po pola sata dnevno a sada tek nemam razlog da gubim vreme na ovu glupost. Posle one misije na brani mislio sam da krece pravo zezanje ali ovo je smesno

Jesi li probao onaj fix što sam ti ostavio na prethodnoj strani? Meni je pomoglo. Što bi rekli zeleni ovog foruma, fluidnije je.

Nisam. Nemam vere u te programe. Mislis da ima nekog efekta ?

Vredi li cemu onaj 1.1 update?

Osnovni problem cryteka je sto ne znaju da naprave igru...znaci postoje developeri kojima kada bi dali ovaj engine i franshizu, ili bilo sta od ta dva, cuda bi napravili. Ceo njihov marketing se zasniva na ulizivanju- ajde malo da blowjobujemo konzolasima ,pa onda malo pc populaciji,pa onda malo procitaju neke stvari od iskusnijih gejmera po forumima,pa onda formiraju marketingski pravac na osnovu tih zelja, hajpujuci do besvesti sa trejlerima i supersamplovanim slikama, da bi na kraju dobili koji eye candy vise na ustrb neopravdane i bespotrebne zahtevnosti,dok sve ostalo ostane isto. Ni engine nisu u stanju da popularizuju, a onaj cevat the levat vise ne zna razliku izmedju lazi i istine, samo ken*ja nesto. Evo i jedan smajli da ispadnem politicki korektan:)

ja ne znam šta neki očekuju od ovog dela, ovo je dvojka sa novim nivoima. Morate malo smanjiti očekivanja, manje ćete se i razočarati .
Isto tako i za nove konzole, tu je najrealnije očekivati konačan prelazak na dx11 i hi-res teksture u svakoj pc igri, a neke druge stvari bolje prihvatite sa pozamašnom rezervom...

I onda će opet vremenom te hi res postati low res, neki nadareniji developer će učiniti koji korak više u pristupu gameplay-u, izaći će ovo, ono ali sve će to ići spooooro. Grafika će naravno napredovati, jer dodavanje eye candy-ja ne zahteva nikakav rizik i daje prostora za kupovinu novih grafičkih, dok neko revolucionarnije menjanje game play-a zahteva a možeš izbrojati developere na prste momka iz pilane koji imaju muda i para za to. Spoooorooo!:)

Pa da si ga dovoljno pratio(Cevata), shvatio bi da on uvek obecava i prica stvari koje prijaju uhu. Sustinski je marketingska poltroncina. Sa druge strane, to znaci da dobro obavlja svoj deo posla, ali ko sto vec rekoh smanjite ocekivanja, manje cete se razocarati.

Ah što volim kad citiram svoja predviđanja:D Inače ima igra momenata, ali nisam zadovoljan....a uzevši u obzir da nisam mnogo ni očekivao, onda je dosta loše:)

Poslednja izmena:
Vrh Dno