Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

Meni 2 BTC ostala tamo. Već metar dana neće da posalju. Ako neko hoće uz proviziju da se zeza da povuce neka se javi na PM

pretvori u xpm i povuci, mislim da će odmah da legne....

Ja sinoc povukao ~30 LTC proslo za 8h... sahranio sam HVC
dosta mi je vec shit coin-a

Ja sam prije par dana povukao kroz black coin (BLK). U novcaniku se pojavilo za koji minut.

DASH ne radi...tako rekoše na onom njihovom četu...navodno ETH radi ali stiže za par sati...ja nemam ništa tamo osim par 'iljada UTC-a tako da se i ne cimam baš mnogo oko toga.

Poslednja izmena:
Unobtanium ide odma. Posla na bittrex pojavilo se posle par minuta. Tier 1

Important System Notification

Trade engine and withdrawals paused while we investigate cause of lag. Your patience is appreciated. Thank you
najnovije sa kriptsija

jos radi i ja na njemu pokusavam da se cupam,jos mi najbrze povuci btc,samo nedelju dana smaranja
probavo sam sa eth,dash,ltc traje preko 2 nedelje

Koji jos shitcoin radi za povlacenje a da mu je cena slicna kao na ostalim menjacnicama?

ltc nema sanse,najduze mi je stajalo u pending,nakraju posle 10 tiketa su mi vratili u balans
trazi nesto i nesitnari,bolje ista nego nista

ma salim se,napisao sam ltc jer je pitao koji shitcoin da pokusa da povuce :)

:p ftc radio prosli put, ali mu je cena 01 a na bitrex manja, pa me zanima kpjo shitkoin ima jos da radi a da mu je cena kao na drugim menjacnicama

:p ftc radio prosli put, ali mu je cena 01 a na bitrex manja, pa me zanima kpjo shitkoin ima jos da radi a da mu je cena kao na drugim menjacnicama

Ajd malo razmisli da li je logicno tvoje pitanje...Zato i postoji razlika jer se mogu povuci.

Ne da se Cryptsy. Ne bi me cudilo da nastavi normalno da radi godinama. Vlasnik skroz lezerno vodi menjacnicu, secam se kako su ga zezali kad je nakon 2-3 meseca dodao neki novcic koji je imao astronomski volume na svim ostalim menjacnicama.

jel uspeo neko da povuce nesto sa istog,il je tacno da je sve stopirano?

https://cryptsy.freshdesk.com/support/login

jel neko probao da prati otvoren ticket (za pending withdrawal) preko ovog portala ?
ja imam otvoren ticket, stoje mi zaglavljeni LTC, sitno nešto, još od 29.dec. stoje, a ticket sam otvorio preključe.

pitam najviše jer ne mogu da se ulogujem na njega, Criptsy ID koji inače koristim mi ne prolazi ovde, i ima opcija da se resetuje pass (pošalju e-mail na adresu vezanu za Criptsy), ali razmišljam se dal da to radim ?
još neko imao problema da se loguje na taj njihov ticketing web interface ?

ja sam odustao od povlacenja ltc,napisao im i vratili mi u balans
probavaj sa exoticnim novcicima...
edit i malim kolicinama

Poslednja izmena:
https://cryptsy.freshdesk.com/support/login

jel neko probao da prati otvoren ticket (za pending withdrawal) preko ovog portala ?
ja imam otvoren ticket, stoje mi zaglavljeni LTC, sitno nešto, još od 29.dec. stoje, a ticket sam otvorio preključe.

pitam najviše jer ne mogu da se ulogujem na njega, Criptsy ID koji inače koristim mi ne prolazi ovde, i ima opcija da se resetuje pass (pošalju e-mail na adresu vezanu za Criptsy), ali razmišljam se dal da to radim ?
još neko imao problema da se loguje na taj njihov ticketing web interface ?
Moras da napravis nalog tu da bi mogao pratiti ticket. Inace sve zavisi od kolicine novcica ali wd zna da potraje i preko dvije sedmice

Dupla arbitraza na Cryptsy na marketu FTC, pitam se sto Cryptsy ovo radi, postoji li racionalno objasnjenje ili se cupaju da bi se cupali pa sta bude???

FTC se moze povuci sa mjenjacnice tako da se mozda ljudi cupaju, tj vade sto se izvaditi da. Nikom nije svejedno ti sto je objekat gdje je mjenjacnica bila sada prazan.

Vrh Dno