I na kraju - evo mog "OCZ"-a...![]()
Ae da se menjamo@CAR
:d
Ja bas danas uzeh u Torontu Vertex 2 60GB za 150$.
Daj baci rezove.
Nista mi niste rekli za onu "moju" metodologiju testiranja, jel' moze tako... necu da ga pokvarim?
Kacenje "sa strane", kao dodatni disk... pa onda, dok je jos raw, maltretiranje svim mogucim programima (HD Tach RW, HD Tune Pro, CDM... WEI... sta jos?)
***, posle kada dignem Win na njemu, nema nista od testiranja write-a...
Ako moze za mene, kad zavrsis te sinteticke testove, ono samo test copy paste unutar istog diska, koliko brzo kopira (kod Callisto i Vertex 2 je oko 50mb/s sto me je onako bas razocaralo...
Pa eto ukazala se prilika ovde u Kanadi, nisam smeo to da propustim. A kostao me 107e. :doo Garson konacno se i ti ponovio![]()
Ae da se menjamo
Samo doplati za 120GB verziju, pa doteraj![]()
A HDD moze vise?Haha sto si morao da pomenes ovo, ja bio ubedjen da je ssd kompletno dobra sprava :wall:
I stvarno usled cega dolazi do tako slabe brzine upisa (40-60mb) kopirao fajl od 9gb iz jednog u drugi dir?!
"C R U C I A L... hmmmmm, ovako se ne pise rec OCZ"Dobar ti taj VertexPodseca me na ono "B E N Z I N... hmmm ovako se ne pise rec voda"
![]()
?Neces ga pokvariti naravno ako ga tako koristis - samo ako mu pravis particiju, gledaj da bude aligned na 512K barem.
Super, trosi NAND bez razlogaProbam prvo bez alajnovanja, potom sa istim... cisto da vidimo razlike![]()
P.S. Ah, taj C300 od 256GB... prokleti C300 od 256GB![]()
cpu utilization 8% wtf?!
Ma nesme da da rez, garant ce da bude losiji od nasih pa nece moci da podnese flame![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari