Šta je novo?

Crni pojas „Intela” za srpskog programera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitke audio...

P.S Top that genuine :p!

I ko sad moze da kaze da su Srbi narod kojem je moto "da i komsiji crkne krava" , kad covek cita ovaj thread uopste ne dobija taj utisak :) Dajte ljudi malo flamovanja necemo valjda da nas krene los glas :)))))))))

svaka cast

Videh juce na B92 u vestima! ;)

Svaka cast Audio, samo napred! :)

Cestitam cestitam! Respect!!! Posle svih negativnih stvari na benchu konacno nesto vredno paznje i postovanja.

Sve čestitke!

Voleo bih malo detaljniji opis ubrzanja i primene.

Cestitam i ja na uspehu.

Jel bi moglo malo informacija iz prve ruke? Sta si tacno radio, kako si uspeo, itd... ? :)

Ako nije dovoljno rekao kroz svoje postove koje su mnogi nazivali smarackim u to vreme, sta reci? Masa ljudi ga je ismevala, cak i oni koji jedva znaju komp da upale. Bitno je da se furalo na A64 i brute force :zgran: :smash:
:wave:

Svaka cast! Odlicne komentare si dao, ono oko uske specijalizacije je vrlo tacno i covek sve mora sam da uci, program obrazovanja je los. A na kraju je bio pun pogodak

Strane firme u Srbiji ne cene programere

Igor Levicki bi voleo da nastavi rad na unapređenju softvera, a posao u inostranstvu ga, kako nam priča, privlači i zbog mogućnosti veće zarade.

– U domaćim firmama programeri rade za relativno male plate. Zarada je veća u predstavništvima inostranih kompanija, ali zaposleni ne mogu da ostvare sve beneficije koje im pripadaju. Naime, pojedine strane firme koriste postojeću situaciju u tranzicionoj Srbiji i retke su one koje zaista rade po pravilima – objašnjava Levicki

Svaka cast, jos jednom srdacne cestitke!

P.S. Nadam se da cu i ja nesto da postignem na polju programiranja sto ce ovako biti zapazeno, kad zavrsim fax - obozavam programiranje, jos od sedmog razreda aktivno eksperimentisem :).

Poslednja izmena:
Tako su vikali zaludjenici, precesljaj stare teme ako imas strpljenja :)
Sve sam to naveo samo da naglasim koliko ima nerealnosti ovde, a narocito koje je sibanje prosao covek koji je samo bezuspesno mnogima pokusavao nesto da objasni i to potpuno dobronameno :)
Ja nemam nameru navedeno da zaboravim i uvek cu to nabiti mnogim referentnim likovima na forumu u lice ;)
:wave:

Poslednja izmena:
Pa to sam i uradio na prethodnoj strani... :)

Poslednja izmena:
Meni je sve ovo samo jedna strana... :)

Cestitam Igore! Zelim ti puno uspeha u radu...i vise srece sa objektivima! :wave:

Svaka cast . Nije ovo mala stvar

napokon da i neko nash uspe :banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Sve čestitke i puno uspeha u daljem radu.
:Klanjanje

Bravo kralju!

Sve čestitke audio i mnogo uspeha i ubuduće želim!!! :wave:

Odlično_Ovo je za svako poštovanje. :happy::happy::happy:

Kad sam procitao negde na vestima znao sam da je to najverovatnije neko sa ovog foruma.
Svaka ti cast!:Klanjanje

"Sta sve Srbin ne izmisli..."

Svaka cast i samo napred...

I da castis, he he

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno