[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
sasamil je napisao(la):MSI 6800GS 3 god garancije (kupljena u februaru), full pakovanje + original Colin MCRae rally 5, radi savrseno
oko 160 eur ... (novu nemas ispod 220)
ovo nemas novu ispod 220E mu je najjaci komentar, mozda i nema nova ispod 220E ali zato ima Asus 7600GT za 190E i to u maloprodaji, da nepricamo da dobar deo benchmark populacije moze da nabavi hardware po nizim dilerskim cenama npr. mene taj Asus kosta 155E
Pazi sad... Ovo je jaaaako nezgodna situacija! Ti imas malo bolju kartu za 155e ali da ne ocekujes da je proda za 120e zato sto ti imas dilersku?! Cinjenica da covek gadja neku gornju granicu koliko moze da dobije i da mu je stav malo pogresan ali... 6600GT se prodaje za 100e a 6800GS je mnooogo bolja karta od nje. Celih 50-60%! Cene grafika mnogo padaju u zadnje vreme i cena se bukvalno ubija. Ne branim ga nikakko ali tebe ne razumem...
Ja imam 6800GS! Meni se ne isplati da je prodajem uopste. Placena je 230e pre 7 meseci otprilike i sta sad?! Nemoj pogresno da shvatis, ne zalim se ja ali jedino sto je u tom oglasu moglo da te uvredi je to (novu nemas ispod 220) i nista vise. To bas zvuci nadrkano i u fazonu, hitno mi je da je prodam nemoj da se neckas, nemas ti pojma sta valja. Ja mozda sve to gledam drugacije, postujem tudju cenu, nemam nameru da se cenkam, ako mi ne odgovara idem dalje. Mislim da je do 150 realna cena. Nije mnogo preterao.
P.S. Odakle mu sad taj Colin? :trust: MSI ga nije davao koliko znam. Club 3D jeste...