mad_max0204
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2008
- Poena
- 320
Ne
Odneo sam na reklamaciju testirali kazu u redu je ?????? verovatno su rekli da je do napajanja pošto im je skrenuta pažnja da sam već ''novi momenat ili upssss'' promenuo napajanje i problem je ostao e sad ja tu grafiku nisam kupio direktno u radnji nego preko čoveka koji mi je sklopio konfiguraciju a većinu delova je kupio kod tog dilera čija je grafika i problematična, sad će da bude zanimljivo osećam to jer izgleda da nemaju na stanju više te grafike. Idu ka tome da im donesem celu mašinu pa će malo da se igraju sa računarom malo da kloknu grafiku da podignu taktove u 2d pošto mi puca dok sam na desktopu. Pitam se pitam *Da li može ako grafička karta ima neki falinku da se klokovanjem otkloni nedostatak*
Evo ti neki komentar za tu karticu...
http://www.itsvet.com/proizvod/gain...-bp9500gt-512-hdmi-dvi/comp_comp_vga/245/1567
onda može da bude da karta previše spušta clock u 2d modu... to se lako reši flashovanjem novog biosa karte...
I ja mislim da je to. Moguce je i da napon dosta spusti za 2d i zato da zakucava ...fleshovanje biosa sa vecim vrednostima bi onda tu pomoglo...ali to bi trebali da resavaju oni kod kojih je uzeo falicnu kartu, a ne on da fleshuje.
Upravo tako. Ta varijanta ne dolazi u obzir, vjerovatno ću i ići na to da mi daju novu kartu u klasi.
Sačekaću da mi ponude nešto pa ću vas da pitam za mišljenje i savjet.
Hvala svima, ajde sad svi na spavanje dok ne vidim šta mi nude da ne nagadjamo ovako na prazno :wave:
Odneo sam na reklamaciju testirali kazu u redu je ?????? verovatno su rekli da je do napajanja pošto im je skrenuta pažnja da sam već ''novi momenat ili upssss'' promenuo napajanje i problem je ostao e sad ja tu grafiku nisam kupio direktno u radnji nego preko čoveka koji mi je sklopio konfiguraciju a većinu delova je kupio kod tog dilera čija je grafika i problematična, sad će da bude zanimljivo osećam to jer izgleda da nemaju na stanju više te grafike. Idu ka tome da im donesem celu mašinu pa će malo da se igraju sa računarom malo da kloknu grafiku da podignu taktove u 2d pošto mi puca dok sam na desktopu. Pitam se pitam *Da li može ako grafička karta ima neki falinku da se klokovanjem otkloni nedostatak*
Komp u servisu radi već par dana ne pojavljuju se greške? Kako je sad to moguće? Da li postoji neko logično objašnjenje, ima li neko da je imao sličan problem sa kompom kao ja?
1. Da nije do tvog monitora?
2. Da nemaš problem sa strujom u kući, tj. sa naponom; možda produžni *****ava?
3. Možda te lažu iz sevisa?
Polako ali sigurno idemo ka tome da se grafika ipak vrati onom ko je prvi prodavac tj PIN-u na RMA e sad očekujem da će u pinu biti korektni i ponuditi alternativu ali kako nema više na stanju HD5770 koji su najbolji mogući ekvivalenti pomenute grafike ali iz grupe nvidia
Ja sae nadam da cemo polako ali sigurno da dostignemo onaj zapadni standard sto se povracaja robe tice (ogranicavam se samo na povracaj robe,mnoge stvari sa zapada su mi odbojne
Dakle bez zanovetanja prodavca i kuknjave, vec: Dobar dan dosao sam da zamenim grafiku crkla je u garantnom peroidu.Prodavac: Samo izvolite pogledajte neki ekvivalent
Eto tako nekako..
Polako ali sigurno idemo ka tome da se grafika ipak vrati onom ko je prvi prodavac tj PIN-u na RMA e sad očekujem da će u pinu biti korektni i ponuditi alternativu ali kako nema više na stanju HD5770 koji su najbolji mogući ekvivalenti pomenute grafike ali iz grupe nvidia
PIN je uvek korektno završavao reklamacije.
Ako istekne 45 dana nema nista od grafe?
Otkud ti sad to?
ne znam sta se desava onda, zato i pitam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari