- Znaci, probano je na: Nero 6 i 8, Burn at Once, ImgBurn... Pri verifikaciji diskova programi prijavljujuju missmatch u odnosu na originalne fajlove. Takodje sam i sam izveo verifikaciju fajlova (md5 i sfv hash) i oni prijavjuju CRC greske na narezanim fajlovima.
ZAKLJUCAK: Nije do programa za narezivanje, mada ne znam da li bi moglo biti do I/O interfejsa... ImgBurn koristi SPTI, a Nero 6 WNASPI32, za Nero 8 nisam siguran.
- Isprobano na Samsung SH-203B kao i na Pioneer 212D... Oba prave greske na mojoj konfiguraciji, dok na drugim konfiguracijama rade savrseno, oba ne starija od 3 meseca.
ZAKLJUCAK: Nije do DVD rezaca ali bi mozda moglo biti do SATA interfejsa na ploci.
- Konfiguracija Barton 2500+, stock cooler (temp 45C - 55C, 60C pri max opterecenju), Geil 2x512MB, Nforce2 ploca Abit NF7-S, ATI AIW X800XT, napajanje kinez (daje 5.03V +- 0.02V i u proseku 11.70V +- 0.2V pri najgorim mucenjima). Testirao sam procesor sa S&M i Orthos i prijavjuju sve da je OK. Za temperature koriscen SpeedFan. Svi testovi passed, jedino S&M test za memoriju prijavio gresku u jednoj od iteracija, test za memoriju #2, ali svaka traje po sat do dva tako da ne verujem da je do memorije jer se na diskovima greske javljaju u veoma velikom broju, u proseku svaki peti fajl neispravan.
ZAKLJUCAK: Nije do procesora, najverovatnije ni do memorije... Sumnjam na plocu i napajanje, mozda virus...
KONACNI ZAKLJUCAK: Zaista mi treba pomoc...
PS: problem slican ovoj temi by baltazar. Problemi nisu reseni instalacijom novije verzije Nero-a.