Šta je novo?

Crazy Sempron - ponavljanje istorije

ricardo

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
319
Jedno pitanjce : da li je neko vec imao kod sebe novi sempron, tj ostao je onakav kakav jeste njesra ali sada u novom tvrdom pakovanju kakve su i verzije FX i 64b.Ali su sada toliko smanjili coolere da je to nesto neverovatno, kao oni mli celeronchici kao pre par godina, bruka bato, kao reklama nasi procesori se ne greju puno,mada mi je u stand by pokazivao nesto ispod 40C na asus-u a7v8x-x, probacu malo kasnije neki 3d test da vidimo da li to vredi ili...da ne ispadne kao "Mile TR" --REKLAMA BATO-- pa da puca posle xe xe :crash: :D

Shta li je pisac hteo da hoce ??
Trazi se prevod ......

Sve bi blo lakše kad bi pisac koristio proste rečenice.

Pa u sustini jesu proste recenice, samo sto nedostatak interpunkcije pravi opticku iluziju (a nedostatak smisla semanticku iluziju).

Ah, da, sad tek vidim iluziju...

Recenica sa preko 60 reci tesko da se moze nazvati prostom, pre bih rekao da se radi o elementarom nepoznavanju srpskog jezika. ;) Takodje izrazavam podrsku poznatom estradnom umetniku Tarmi Ricmiju u nastojanju da odgonetne smisao posta doticnog usera. :)

Prikljucujem se klubu "zbunjenih" :)

...mada mozda i mogu da naslutim da covek hoce da kaze da se sempron greje :d

Ja sam razumeo šta je pisac hteo da kaže... Jel' treba nekome prevod? :d

Ne znam dal' sam dobro razumeo, autor se zali da mu je procesor sa 40 stepeni vruc? Valjda treba da bude temperatura u minusu, sta li...

leksa je napisao(la):
Ne znam dal' sam dobro razumeo, autor se zali da mu je procesor sa 40 stepeni vruc? Valjda treba da bude temperatura u minusu, sta li...

Ne nisi razumeo. Procesor je u stand by rezimu radio na 40C. Verovatno je ocitavano nekom externom sondom, posto u stand by rezimu ne moze softverski (BIOS/Monitoring program) da se ocita. Treba ovde jedan tim za vestacenje da se pozove u pomoc :)

Evo ga i prevod:posle vise desetina jako stresnih situacija u svoj tracavom zivotu osim sto sam izgubio zivce izgubio sam i smisao za pravilno postavljanje pitanja i slaganje prosto prosirenih recenica, tako da sam u svom izlaganju hteo reci da me je sempron podsetio na nekadashnje kulere,a posto se sve vise u racunarskim magazinima forsiraju turbo cooling sistemi jednostavno mi je bilo smesno to da amd stavlja male smrdljive kulere. nista drugo...

Zar ti je toliko teško da koristiš tačku? Procesor te podseća na kuler !?
Ajd' ti ponovo složi pitanje, polako, da i moja baba razume.

ricardo, samo te gledam kako kucaš :crash:

hladnjak na procesoru!!!A mrzi me da stavljam tacke zato sto sam previse umoran.Valjda je neko uspeo da razume to sto sam malo pre napisao,ipak je ovo intelektualni forum.

Hehe, pa zar treba da sastavljamo naucne komisije koje ce da tumache sta napises? :d
Nisam zaista zapazio da je taj kuler od semprona toliko los, mozda ti ne naleze dobro na procesor?

Ma ljudi super radi!!!Nego sam dao cisto jednu glupu konstataciju nista drugo!!!!Ok?

Uff... Tebe je milina staviti u signature na primer, pogotovo kada si umoran :) ali ne smem, zabranili mi...

he he bas bih bio pocastvovan...:)

da malo razbijem detektivski roman

ricardo je napisao(la):
Jedno pitanjce : da li je neko vec imao kod sebe novi sempron, tj ostao je onakav kakav jeste njesra ali sada u novom tvrdom pakovanju kakve su i verzije FX i 64b...

koji novi semproni? pa 3100+ je mator par meseci a bio je u "tvrdom" pakovanju. jeste bilo je slabijih koji su bili za socketA.
ovi "novi" su izradjeni u 90nm i derivati su winchestera...

Ma covek misli na "novi" sempron, tj. novo pakovanje soket A semprona kakvo imaju i A64 i FX...

Poslednja izmena:
pa el ja pricham kineski??? na ovaj sempron 3100+ sam mislio

sempron-3100-front.jpg

@vule jeste da su sada svi semproni u s754 pakovanju al ja sam hteo da mu objasnim da je odavno bilo takvih semprona

da ali ovo su 2200+ semproni

Eto vidis da je na to mislio...

***, jel u ovom threadu iko ista mislio? :D

Edit: Predlazem da se ovo stavi u najuzi izbor za najkonfuzniji thread godine :)

Poslednja izmena:
ja sam coveka ladno sve razumeo

E konačno i ja da se uključim u ovu veoma egzotičnu raspravu (ps već duže vremena me nema pa aj da se javim). Dakle da bi pojasnio cenjenom skup radi ze o izuzetnoj Asusovoj ploči (ima čak -X) i novom ruhu to jest pakovanju procesora. Momčić je toliko zabrinut zbog njegovog povećavanja temperature tastature (jer onakvo kucanje samo time mogu da objasnim). Lepo bi bilo pa podsetim r!sc!a da dopise nešto :)

E mislim da je vreme da zatvorim ovaj thread posto sam ga ja i otvorio.Konacno da raskrstim ovu raspravu.Dakle o cemu se radi: radim u jednom servisu racunara i uvek smo od dobavljaca dobijali klasicne box AMD procesore, e od pre par nedelja smo poceli da dobijamo pomenuti 2200+ Sempron AMD u box pakovanju koji ima maleni kuler, nista drugo, znaci temp je ok, radi ok i to je to . Stavio sam thread cisto zato sto mi je bio smesan kuler na prvi pogled. OK?

E, a sad zamisli da je ovo prvi post.
I još zamisli na šta bi ličio forum gde bi svi postavljali temu kada im je nešto smešno na prvi pogled.

Pa pazi, kakvih sam se budalashtina i gluposti nachitao ovde,ovo je bilo daleko iznad proseka i zasluzuje da bude tu gde jeste.Tako da necu vise da postujem svoje pomisli ili tako neshto vec samo konkretna pitanja i odgovarati na takva.

ricardo je napisao(la):
Evo ga i prevod:posle vise desetina jako stresnih situacija u svoj tracavom zivotu osim sto sam izgubio zivce izgubio sam i smisao za pravilno postavljanje pitanja i slaganje prosto prosirenih recenica, tako da sam u svom izlaganju hteo reci da me je sempron podsetio na nekadashnje kulere,a posto se sve vise u racunarskim magazinima forsiraju turbo cooling sistemi jednostavno mi je bilo smesno to da amd stavlja male smrdljive kulere. nista drugo...
Pa ni prevod ti nije bas najbolji. :D
Inace, ako ti se CPU ne pregreva i ako ti ne pravi probleme, sta te onda briga koliki je kuler. AMD je sigurno to dobro projektovao, da moze bez ikakvih problema da ohladi tog Semprona na taktovima do 2Ghz .

Nazad
Vrh Dno